Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יישור קו לסובארו b4 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים אני חדש בפורום ורציתי לשאול שאלה:

קניתי לפני חודש סובארו b4 2006 עם 59000 ק"מ ואני רוצה לעשות לה טיפול בכדי ליישר קו.

איזה טיפול אתם ממליצים לעשות (גדול או קטן)?

באיזה מוסך (מורשה או רגיל)?

ומה החלפים שאני צריך לקנות (רק יפניים) ואיזה שמן?

תודה...

פורסם

תתחדש.

קודם תבדוק בספר טיפולים או במוסך המטפל את היסטוריית טיפולים, ותראה מה הוחלף ומתי, כך תוכל לדעת מה כדאי להחליף כיישור קו.

במקרים מסויימים הייתי מחליף כל נוזל ופילטר ברכב + פלגים.

אבל אם תמצא היסטוריית טיפולים תוכל לחסוך מאות שקלים על החלפות מיותרות.

בכל אופן, כבסיס הייתי מחליף שמן, פ.שמן, פ.אוויר, וכל השאר כגון פ.מזגן, נוזל בלמים, נוזל קירור, פלגים, שמן + פ.שמן גיר, פ.דלק וצמיגים מחליף לפי הצורך.

את ההחלפה תוכל לבצע אצל מכונאי שאתה מכיר וסומך עליו, ואת החלפים תקנה את המקוריים לפי הוראות היצרן.

במידה ואין לך גישה למכונאי שאתה מקיר או לחנות חלפים אמינה, תבצע טיפול במוסך המורשה הקרוב לביתך.

בהצלחה.

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

דבר חשוב ראשון בדוק מתי עשו טימינג .כי לפי הק"מ יש זמן אבל לפי הזמן זה עבר.

האוטו הזה רגיש לחלפים לא מקורים ובאיכות נחותה. מנסיון יש לי 2 B4 בבית

פורסם
שלום חברים אני חדש בפורום ורציתי לשאול שאלה:

קניתי לפני חודש סובארו b4 2006 עם 59000 ק"מ ואני רוצה לעשות לה טיפול בכדי ליישר קו.

איזה טיפול אתם ממליצים לעשות (גדול או קטן)?

באיזה מוסך (מורשה או רגיל)?

ומה החלפים שאני צריך לקנות (רק יפניים) ואיזה שמן?

תודה...

שלום ערן,

קודם כל תתחדש :)

לגבי שאלותיך:

לפני הכל כדאי לבדוק היסטורית טיפולים על מנת לא לבצע טיפול חוזר ללא ידיעה.

מומלץ להגיע למרכז שירות מורשה היות והם מחוברים להיסטורית הרכב ומכירים את סדר הטיפולים לפי הוראות יצרן.

בכל מקרה שלא ידועה ההיסטוריה מומלץ לבצע יישור קו לפי שנת הרכב כלומר למרות שלרכב יש רק 60,000 ק"מ רצויי לבצע טיפול 105,000 ק"מ הכולל החלפת רצועת זימון והחלפת מצתים.

לגבי סוג השמן רצוי 10/40 סינטטי .

אשמח לעזור בדברים נוספים בכל עת

אייל מסובארו

פורסם

לפני הכל...תודה רבה!

ולגבי הרכב, אתה ממליץ לעשות כבר עכשיו רצועת טיימינג? יש לי את כל היסטוריית הטיפולים אבל רציתי בשביל השקט הנפשי

שלי לעשות טיפול כולל פלגים ולגבי הצמיגים הם הוחלפו לפני פחות משנה.

• תוכן חדש...