Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם,

יש לי אופציה לחניון תת קרקעי שמור ומוגן ויש לי גם מחסן סגור עם כלב אצל הורי ולא - אין לי בעיה לאחסן את הרכב עד שיגיע המשיח, אבל מה עשיתי בזה?

כל העניין הוא שאני בחרתי להתנייד על רכב מיוחד שכזה ביום יום כי זה מה שאני אוהב, ולא מעניין אותי לשמור את הרכב כדי להציג אותו פעם בשנה באיזה מפגש ולהגיד וואוו עד הפעם הבאה.

אורן

רצונך - כבודך

אין פתרונות פלא ואי אפשר לחסום את הפייסבוק (לפחות הפורום בהשגחה). אתה צריך להתפשר באיזשהו מקום או לקחת סיכון...

אגב, רק אחרי שייתפסו הגנבים תוכל לדעת בוודאות אם זה בגלל הפייסבוק.(או שכבר נתפסו...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אורן שמח שהצלחת למנוע את ניסיון א', מקווה שתצליח באותה מידה בניסיון ב', שעצוב, אבל כנראה בוא יבוא.

ממליץ לך להיכנס לגיפולוג, פורום לנדרובר/סופה. היו שם לא מעט דיונים על גניבת דיפנדרים וסופות כולל טיפים.

קח בחשבון שאם האוטו מוזמן, הסיכון קיים לא רק בבית, וגם אם שדרגת את המיגון בבית לרמת פורט נוקס, כשתקפוץ עם האוטו לסרט/לרכבת/לבירה עם החברה, בהחלט אפשרי שמישהו עקב אחריך ומתעסק איתו בזמן שאתה מבלה. לכן חשוב מיגון on board.

בהצלחה!

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
רצונך - כבודך

אין פתרונות פלא ואי אפשר לחסום את הפייסבוק (לפחות הפורום בהשגחה). אתה צריך להתפשר באיזשהו מקום או לקחת סיכון...

אגב, רק אחרי שייתפסו הגנבים תוכל לדעת בוודאות אם זה בגלל הפייסבוק.(או שכבר נתפסו...)

צודק- לצערי אין פתרונות פלא ואכן אי אפשר לחסום את הפייסבוק. לכן אני מתפשר ולא מתעצל להפעיל את המיגונים. אני שמח שהפורום מנוטר ושיש כאן אנשים אחראים, ומקווה שהמקרה שלי ידליק לאחרים נורות אזהרה והמודעות שהעניין מעורר תמנע את הגניבה הבאה אצל מישהו אחר.

קח בחשבון שאם האוטו מוזמן, הסיכון קיים לא רק בבית, וגם אם שדרגת את המיגון בבית לרמת פורט נוקס, כשתקפוץ עם האוטו לסרט/לרכבת/לבירה עם החברה, בהחלט אפשרי שמישהו עקב אחריך ומתעסק איתו בזמן שאתה מבלה. לכן חשוב מיגון on board.

צודק גם כן. לכן רוב הפתרונות הם on board ואני רוצה לראות את המניאק שיגיע בפעם הבאה :twisted:

פורסם

אורן

ראשית אני אפתח בזה שאני באמת שמח שהרכב אצלך ונסיום הגניבה לא צלח .

אבל כמה נקודות למחשבה וסליחה על הציניות כי התגובות כאן קיצוניות .

1.נראה לי שיש כאן אנשים שראו באמת יותר מדי את הסרט עקיצה ב 60 שניות , רכב שצולם יום לפי ו"הוזמן" כדברך - אנשים שמזמינים עושים מעקב או אוספים מודיעין על הרכב , על הבעלים והזמנים - לא משהוא שעושים ביום ולא ביומיים .

2.עשרות אם לא מאות רכבים נגנבים מדי יום בארץ , לא בטוח שהמזדה 3 ליסינג של השכן שלי שנגנבה היתה או צולמה לאיזשהוא פורום..

3.גם בחניה שגרים רק 10 דירים תמיד יבואו נותני שירות למיניהם ואז אתה מכפיל ומשלש את מספר האנשים החשופים לרכב .

4.לא כל כך פשוט לדבריך להגיע לבעלי הרכב דרך מספר הרישוי , לא מכיר אפליקציה כזו באיפון שנותת מידע מתי המפתחות בסויץ

והבעלים שקוע באמבטיה וכמובן את כתובתו - מספיק עם הפנטזיות שכל מספר רישוי היא גניבה פוטנציאלית .

5.אני כבעל רכב אספנות שמגיע עם הרכב אין לי בעיה שיצלמו , הרכב רשום על שם אחי ובכלל לא קרוב להיכן שאני גר - מי שמאוד פוחד יכול לעשות כך - מומלץ .

פורסם

ואני מניח שאתה הוא אותו ארז מהעמוד של פורום האספנות בפייסבוק, שמפרסם בלי הפסקה תמונות של רכבים בלי למחוק את המספרים.

אתה חכם גדול לדבר ככה כאשר הרכב שלך רשום על שם אח שלך.

אל תשכח שאנחנו בארץ הקומבינות ואני מאמין שמי שרוצה ומי שעוסק בזה למחייתו (גנבים) יש לו את הקשרים להשיג כתובת לפי מספר הרכב.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
אורן

ראשית אני אפתח בזה שאני באמת שמח שהרכב אצלך ונסיום הגניבה לא צלח .

אבל כמה נקודות למחשבה וסליחה על הציניות כי התגובות כאן קיצוניות .

1.נראה לי שיש כאן אנשים שראו באמת יותר מדי את הסרט עקיצה ב 60 שניות , רכב שצולם יום לפי ו"הוזמן" כדברך - אנשים שמזמינים עושים מעקב או אוספים מודיעין על הרכב , על הבעלים והזמנים - לא משהוא שעושים ביום ולא ביומיים .

2.עשרות אם לא מאות רכבים נגנבים מדי יום בארץ , לא בטוח שהמזדה 3 ליסינג של השכן שלי שנגנבה היתה או צולמה לאיזשהוא פורום..

3.גם בחניה שגרים רק 10 דירים תמיד יבואו נותני שירות למיניהם ואז אתה מכפיל ומשלש את מספר האנשים החשופים לרכב .

4.לא כל כך פשוט לדבריך להגיע לבעלי הרכב דרך מספר הרישוי , לא מכיר אפליקציה כזו באיפון שנותת מידע מתי המפתחות בסויץ

והבעלים שקוע באמבטיה וכמובן את כתובתו - מספיק עם הפנטזיות שכל מספר רישוי היא גניבה פוטנציאלית .

5.אני כבעל רכב אספנות שמגיע עם הרכב אין לי בעיה שיצלמו , הרכב רשום על שם אחי ובכלל לא קרוב להיכן שאני גר - מי שמאוד פוחד יכול לעשות כך - מומלץ .

עניתי לך בהודאה פרטית אבל כשראיתי את הפוסט הפומבי אענה לך גם כאן,

הנה תסריט שהוא ממש לא מופרך ולא צריך להיות הוזה או פנטזיונר כדי לדעת שהוא יכול להתממש:

1. רכב מצולם ביום א' ומועלה לפיסבוק עם מספרים חשופים.

2. באותו היום, וכמו בכל יום - יושב ידידנו "המתווך" ומעיף מבט איזה מכוניות מעניינות נראה היום בפייסבוק או פורום כזה או אחר. ואללה הנה מרצדס. ידידי משכם כבר רוצה הרבה זמן כזו - נרים אליו טלפון. ואללה אמר תביא.

3.טלפון נוסף להוא שיש לו מישהי במשרד הפנים/תחבורה/דואר/ - יופי יש כתובת.

4. טלפון לשני החבר'ה שלי. 1500 ש"ח לשניהם ושיגידו תודה. לא לשכוח להזמין את ההוא מהגרר.

עקיצה או לא עקיצה אני עצמי איתרתי כבר 3 בעלי כלי רכב שראיתי כדי לבדוק אם הם מעוניינים למכור ואל תשאל אותי איך.

אז נא לא לבלבל את השכל. היום מידע זה משהו שזורם איפה שאתה רק רוצה.

אגב העובדה שאתה הצגת את ה"תרגיל" שהרכב שלך רשום על שם אחיך שגר רחוק ממך, וכך לא אכפת לך שיחשף המספר - רק מראה שאתה גם כן מניח שחשיפת המספר יכולה להביא לאיתור הרכב..

רוצה לעשות ניסוי? - תן לי את מספר הרכב שלך ואני ומגיע אליך בלילה ושם לך פתק על האוטו.

אורן

פורסם
עניתי לך בהודאה פרטית אבל כשראיתי את הפוסט הפומבי אענה לך גם כאן,

הנה תסריט שהוא ממש לא מופרך ולא צריך להיות הוזה או פנטזיונר כדי לדעת שהוא יכול להתממש:

1. רכב מצולם ביום א' ומועלה לפיסבוק עם מספרים חשופים.

2. באותו היום, וכמו בכל יום - יושב ידידנו "המתווך" ומעיף מבט איזה מכוניות מעניינות נראה היום בפייסבוק או פורום כזה או אחר. ואללה הנה מרצדס. ידידי משכם כבר רוצה הרבה זמן כזו - נרים אליו טלפון. ואללה אמר תביא.

3.טלפון נוסף להוא שיש לו מישהי במשרד הפנים/תחבורה/דואר/ - יופי יש כתובת.

4. טלפון לשני החבר'ה שלי. 1500 ש"ח לשניהם ושיגידו תודה. לא לשכוח להזמין את ההוא מהגרר.

עקיצה או לא עקיצה אני עצמי איתרתי כבר 3 בעלי כלי רכב שראיתי כדי לבדוק אם הם מעוניינים למכור ואל תשאל אותי איך.

אז נא לא לבלבל את השכל. היום מידע זה משהו שזורם איפה שאתה רק רוצה.

אגב העובדה שאתה הצגת את ה"תרגיל" שהרכב שלך רשום על שם אחיך שגר רחוק ממך, וכך לא אכפת לך שיחשף המספר - רק מראה שאתה גם כן מניח שחשיפת המספר יכולה להביא לאיתור הרכב..

רוצה לעשות ניסוי? - תן לי את מספר הרכב שלך ואני ומגיע אליך בלילה ושם לך פתק על האוטו.

אורן

אם זה כזה קל אז הפתרון היחיד הוא למגן,בייחוד ברכבים גניבים.הרי מספיק רק דגם וצבע וגישה למאגרי מידע וכל הרכבים מולי.הפתרון לרשום את הרכב על מישהו בכתובת רחוקה נשמע הגיוני השאלה אם יש מישהו שיסכים לזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חלק מהפיתרון זה פשוט להסתיר מספרים לפני שמעלים תמונה לאינטרנט ולא ישר להעלות ולכתוב שם "עומדת ברחוב X", אין מה לעשות.

אז בסמארטפון אי אפשר/לא יודעים איך להסתיר מספרים? תתאפקו עד שתגיעו הביתה ותערכו את זה שניה במחשב.

אתם לא נערות מתבגרות שלחוצות להעלות כל כל דבר שצילמו לאינטרנט.

ולמה זה צריך להיות הפיתרון לרשום את הרכב ע"ש מישהו אחר? למה לסבך את החיים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפשרי גם למלכד את הרכב במטען חמוד של 3 ק״ג ולהנות ממחזה מרהיב (כי אם באו לגנוב אותו הסיכוי שיחזרו גדול) ולהכין מטען מדשן זה פשוט ומצחיק מאוד , חפש ברשת יש מלא מידע

פורסם

אני בעד אזעקות מחשמלות כשאדם לא מורשה מתיישב בכיסא.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה עם מסור דיסק מעל הדוושות שמחובר לסוויץ' ועובד במקום הסטרטר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני בעד אזעקות מחשמלות כשאדם לא מורשה מתיישב בכיסא.

אמרו לי שאסור לי להמליץ על זה ברשת, ואסור לתת מתכון כי אם מישהו ייפגע אני חשוף לתביעה.

אז אני לא אמליץ על זה.

רק אכתוב ששמעתי שמועה שזה עובד.

ובלי שום קשר. להלן מספר עובדות על סלילי הצתה.

קויל רגיל של אוטו נותן 20000 וולט.

כדי להיטען הוא רק צריך להיות מחובר למצבר, אפשר דרך מפסק שסוגר מעגל כאשר נפתחת הדלת, למשל.

הוא נפרק כאשר מקצרים את אחד המגעים שלו (לא רלוונטי לכתוב איזה) לגוף הרכב. למשל אם המגע הזה מחובר לחוט חשוף על המושב, ומישהו שיושב על המושב דוחף מברג לסוויצ'.

כל זה כמובן רק לצורך המחשה, ולא כדי לתת רעיונות. רק עובדות שלא קשורות לכלום.

אסף.

פורסם

אסף שלום!

אם אני רוצה לעשות פרויקט שממש לא קשור לנושא הזה -

איך הרכב יודע להבדיל מתי אני יושב ברכב ומתי בן דוד רחוק?

פורסם

באמצעות תביעת תחת.

סתם, מפסק במקום נסתר שרק אתה יודע איפה הוא נמצא ואתה מנטרל אותו לפני שאתה מתיישב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...