Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט לומינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני שוקל לקנות לומינה.

מישהוא יכול להגיד לי האם זה רכב באמת נח?

האם המנוע שלו באמת חזק [3100]?

מה יעלה לי האחזקה?

הרכב עשה למעלה מ250.000 קילומטר אך זה ניראה שנישמר בקנאות אובססיבית כמעט. זה הרבה?

תודה מראש.

פרטים כללים. אני נוסע ביום כ150 קילומטר בעליות קשות.

אני מחפש אמריקאית זולה לגפ"ם . האם אני בכיוון או לחפש משהוא אחר?

פורסם

רכב מעולה, נוח בטירוף וחזק מאוד

אמריקאי אמיתי במלוא מובן המילה.

האחזקה השוטפת לא יקרה בכלל.

לגבי הנסועה, אצלנו הלך המנוע ב232,000 אחרי 3 שנים וכנראה אי התייחסות של אבי לבעיה שהיתה ויכולה היתה למנוע את גמירת המנוע

לגבי הגפ״מ תשאל את yonissi, יש לו אימפלה עם גז והוא מבין מאוד במערכות האלו

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

לדעתי תנסה משהו יותר מתקדם מבחינת שנתון, קאוואליר או אלרו או משהו בסגנון.

אימפאלה גם אופציה לא רעה - רק מבחינת אמינות מעט יותר חלשה.

לאבא שלי יש קאוואליר 2000 עם 500 אלף על מנוע מקורי ומערכת גז.

לי יש קאוואליר 2003 מנוע 2.2 אקוטק - עם סופרצ'אג'ר ומערכת גז ועובד נפלא ביחד.

לקנות רכב עם 250 אלף ק"מ זה כמו כל דבר בחיים,עניין של שיקול.

פורסם

אתה יכול לקנות אימפלה תלוי מה התקציב, לצורך הענין אבא שלי אתמול מכר אלמרה 2006 ב 28K וקנה היום אימפלה 2005 3400 השכרה לשעבר, שמורה מאוד (נראית טוב מאוד וכולל צמיגים חדשים וג'אנטים) עם 145K ק"מ ב 21K. לדעתי במקום לומינה הייתי מחפש כבר אימפלה 2001-2, לא יהיה הרבה הבדל במחיר אם בכלל.

לגבי אמינות, לדעתי האימפלה לא פחות אמינה מהקוואליר ובטח שיותר מהאלרו (כולן אמינות יחסית אבל האלרו הכי פחות, מנסיון של חברים).

מערכת גז גם הולכת חופשי על המנועים האלו (ענתיקות עם 12 שסתומים וללא תזמון משתנה, מתאימים מאוד לגז) גם בלי משמנת (אצלי אין).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...