Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה , כן אני הולך לחפור קצת ,

עברו כמה חודשים מאז שנכנסתי לתחום, תמיד אהבתי אותו אבל לא היה לי רשיון ולא את הכסף בשביל לבנות את מה שתמיד חלמתי עליו, חסכתי לאט לאט כסף ותוך כדי התייעצות פה בפורום והגעה לכל המפגשים שהיו בחודשיים שלוש האחרונים (חוץ מאחד) הצלחתי לגבש דעה אחריי המון השעמות וכבר התבלבל לי המוח מלשמוע כלכך הרבה דברים אבל בסופו של דבר הגעתי לרכיבים שהכי אהבתי בתקציב שלי .

כמובן בטח כמו המון אנשים פה , התקציב ההתחלתי היה 5,000 ש"ח, הסתכם בהרבה יותר ..

אז לפני המפרט והכל , אני רוצה להגיד תודה ענקית ענקית , לאודי,ישראל ג'וניור וישראל סרול, שבלעדייהם לא הייתי מעמיד כזאת מערכת ועוד מערכת ראשונה , אני שומע לא מעט מחמאות שבתור מערכת ראשונה אין כמעט אנשים שהעמידו מפרט כמו שלי :oops:

וכמובן לעוד המון המון אנשים כמו לירן וליאור ארזה , שעזרו לי המון המון ויש עוד שמות אבל זה לא ייגמר מי שעזר לי יודע שאני מאוד מאוד מודה לו .

אוקיי אז הרכיבים

HU: Pioneer DEH-5450SD

קומפוננט: HERTZ HI ENERGY XL HSK 165

סאב: DC AUDIO LEVEL 2 15 אינץ' תיבה פורטד

מונובלוק (זמני) : POLKAUDIO PA600.1

מגבר לקומפוננטים: CELESTRA FA2150X

מה שחיפשתי היה מערכת עוצמתית, שתפוצץ אותי בעוצמה, כמובן ביחס לתקציב.. כי עם לא הייתה בעיה של כסף אוי אוי לאן הייתי מגיע .. אבל מסתפקים במה שיש ואני מאוד מרוצה מהתוצאה הסופית ,

חיפשתי משהו עוצמתי, עם המון המון באס שירעיד לי את האוטו , אבל גם לא רציתי לוותר על האיכות, כמובן שיש פה כאלה שיחלקו עליי אבל מאוד מצאה חן בעיניי האיכות של הXL, הם מאוד חזקים לדעתי והם לא נבלעים לי בתוך הבאסים, ובנוסף אני מרגיש ואוהב את האיכות והדיוק שלהם ..

אז כרגע יש רק תמונות, בחיים לא צילמתי הרכבה של מערכת אז אני לא יודע מה מהתמונות מעניינות ומה לא חחח, אבל אני מקווה שתהנו לראות, סרטון אני אעלה בימים הקרובים

כמה הערות קטנות, בתמונות לא היה לפאנל מסגרת מתכת, זה כבר סודר הוא לא עקום, נשאר לשים לו רק מסגרת פלסטיק

ושלט באס אני מתכנן להביא בהמשך עוד לא מצאתי משהו שמתאים לי למונובלוק , עם למישהו יש אשמח לשמוע הצעות .

mqjjejmoywy3.jpg

j2ooydt0ykaq.jpg

tjjowzbemzy5.jpg

mzou0wt51mte.jpg

2mzgvjiume2y.jpg

0zytym3dkzmu.jpg

unakxnmyt3dl.jpgwntzynkdjxzw.jpg

dn2anrmmje1y.jpg

yymjvmyhzjhz.jpg

jn4hiorndwmh.jpg

dozfmfkrdjom.jpg

ghjmiykz1mtd.jpg

lojgrbya5dtm.jpgnmhgh2f0jnyj.jpg

3yqc0mymjqzw.jpg

tj1jy1dczjnm.jpg

xddmzzhurznj.jpg

o0ddoey4eayt.jpg

2i3yzqyvztdk.jpg

iijn05tmxmkm.jpg

mdy04qwzlkzm.jpg

mzfwy2lmwnyq.jpg

mwuex5oogmvw.jpg

em42d2u2nmwo.jpg

m3cjznzgay3j.jpg

wmmz5niwumwm.jpg

kdtzi2tnnyzg.jpg

שיהיה המשך ערב טוב , נתראה במפגש מרכז בשבת מי שבא אשמח לשמוע חוות דעת ועצות לכיוונים וכל מיני דברים , כי כמובן המערכת עדיין לא מכוונת כל כך .

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הופה!

כיף אמיתי לדעת ולראות את התמונות חוץ מההוא שמקלקל קצת עם כלי עבודה מוזר בידו השמאלית..:wink:

נפלת כפרי בשל לידיים הטובות של ישראל את ישראל שהעניקו לך בטחון והכוונה להגיע למטרתך.

גם לזכותך מאי נזקף שיעורי הבית שעשית.טרחת להגיע אפילו למפגשים בדרום ובצפון והאזנת למערכות שונות ושאלת שאלות.

נשאר רק לאחל תתחדש ותיהנה!

ליאור

נ.ב.

נכון שהחברים בצפון הם הכי? :wink:

פורסם
הופה!

כיף אמיתי לדעת ולראות את התמונות חוץ מההוא שמקלקל קצת עם כלי עבודה מוזר בידו השמאלית..:wink:

נפלת כפרי בשל לידיים הטובות של ישראל את ישראל שהעניקו לך בטחון והכוונה להגיע למטרתך.

גם לזכותך מאי נזקף שיעורי הבית שעשית.טרחת להגיע אפילו למפגשים בדרום ובצפון והאזנת למערכות שונות ושאלת שאלות.

נשאר רק לאחל תתחדש ותיהנה!

ליאור

נ.ב.

נכון שהחברים בצפון הם הכי? :wink:

חחח תודה רבה רבה ליאור , מעריך את העזרה שלך מאוד , כיף לקבל ממך תגובה כזאת !

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

וואו יפה מאוד, כל הכבוד על ההשקעה ניראה מצויין!.. תתחדש ותהנה

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

נראה טוב מקווה שתאהב את התוצאה

תתחדש !

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

אני רואה שהתקנת בסיטרואן C4, איך אפשר להוציא את היחידת ראש שם? הרי היא שולטת על המחשב דרך?!

ותתחדש התקנה יפה מאוד ואחלה סט :)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

התקנה יפה, נקיה ואיכותית. או בקיצור - התקנה של ישראל.

ציוד מצויין! אפשר להגיע עם ההיי אנרג'י לתוצאות מאוד מאוד יפות, מניסיון.

תתחדש!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

גו'ניור אתה צריך לתבוע בגין הטרדה מינית! ואנחנו אותך!

די לצלם לו את התחת!

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...