Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהנושא הזה נידון מספר פעמים בפורום הזה, אולי רמת השירות במוסך מרכזי/יבואן יותר טוב ונעים כי הטיפולים נעשים לפי הספר (אלא אם שכחו משהו) והחלפים מקוריים בלבד.

לומר שזה שווה? אני לא יודע.... מצד אחד זה נחמד שיש שירות מוניות בחינם ונציג שירות שמקבל אותך בסבר פנים יפות, אבל כמו שאמרו, זה לא בחינם, ואתה משלם על זה בחשבון....

יש אנשים שלא מבינים עניין במכונאות או שלא מכירים מוסך כמו רון או אורן, ותמיד יש להם הרגשה שדופקים אותם במוסך, ושווה להם לשקט הנפשי ללכת למוסך המרכזי ולשלם.

יש משהי שאני עובד איתה במשרד שהלכה 13 שנה (למעשה מיום רכישת הרכב מהחברה) למוסך מרכזי של VW ולא הייתה לה תקלה אחת במהלך 13 שנה! להגיד לך שבאמת שהיה צריך במסגרת הטיפולים שעשתה להחליף את כל מה שהחליפו שם? לא נראה לי... אבל רצתה שקט נפשי, והיה שווה לה המחיר...

אגב שהרכב התחיל להתיישן והתחילה ללכת למוסכים אחרים לטיפולים בגלל העלות הגבוהה במוסך היבאון, התחילו הבעיות ברכב ופתאום התחילו ללכת כל מיני חלקים.....

ולכן אני חושב שזה עניין אישי - כל אחד יעשה את השיקול שלו.

למי שיש לו ורוצה, שילך לראשי, ומי שיודע להסתדר ומכיר מוסך פרטי אמין וישר שילך לשם.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה נחמד לשמוע שדברים השתנו שם. כף רגלי לא תדרוך שם יותר גם אם יחלקו שם זהב, אבל עדיין נחמד לשמוע. :lol:

לפני כמה שנים הייתה לי גולף MK3 שברוב טיפשותי הלכתי איתה למוסך צ'מפיון הזה כי חשבתי שמוסך יבואן זה טוב.

זכורה לי רמה מקצועית מזעזעת: יכולת נמוכה לפתור תקלות קיימות, ויכולת גבוהה ליצור תקלות חדשות.

אחרי זה בפולו שהייתה כבר טיפלתי אצל רון. היה שווה לי את הנסיעות לת"א.

V5

פורסם
אין ספק שחווית שירות במוסך יבואן מרכזי טובה יותר ממוסך רגיל ומצטרף לדיעה שזה שווה את תוספת הכסף.

ברור....

כי בפעם האחרונה שהיתי במורשה יבואן, "שכחו" להחליף לא נוזל בלמים, אך לא שכחו להוסיף לי תוסף דלק, ומים מבלי שביקשתי

אהה כן, גם לא שכחו לקדוח לי חורים חדשים במספר ובטמבון בשביל מסגרת הפרסומית שלהם.

העיקר שתיתי קפה, ובעיקר אתה מכליל.

פורסם
ברור....

כי בפעם האחרונה שהיתי במורשה יבואן, "שכחו" להחליף לא נוזל בלמים, אך לא שכחו להוסיף לי תוסף דלק, ומים מבלי שביקשתי

אהה כן, גם לא שכחו לקדוח לי חורים חדשים במספר ובטמבון בשביל מסגרת הפרסומית שלהם.

העיקר שתיתי קפה, ובעיקר אתה מכליל.

מסכים איתך לחלוטין. הנושא הזה של לוחיות רישוי הוא שערורייה. מוסכים וסוכנויות מתנהגים לרכב של אנשים פרטיים כאילו זה היה אוטו שלהם. אני דרשתי פעם שיורידו לי מדבקה של המוסך. הייתי אשכרה צריך לנהל ויכוח עם מנהל המוסך למה הוא לא יכול לעשות ברכב שלי מה שהוא רוצה ולהדביק עליו מה שבא לו בדיוק כמו שאני לא יכול לשים שלטים של העסק שלי אצלו במוסך. הוא אמר שזה לא אותו הדבר. בקיצור, הגיע הזמן שיעשו סדר בנושא הזה. השאלה היא לאן "תיקח" את העניין של ברגים במספר? תלך לבית משפט ותדרוש שיחליפו לך את הפגוש או שיעשו פחחות? רק הזמן ועורכי הדין ובתי המשפט יעלו לך יותר. אנשים צריכים להיות מודעים לנושא ולהקפיד בכניסה לטיפול לציין שהם לא מוכנים להדבקה או הברגה של שום פרסום.

פורסם

אני לקחתי את הרכב של אמא שלי לטיפול שם לפני חודש וגם קיבלתי שירות מצויין.

הם עשו קפיצה גדולה בכל נושא השירות

פורסם
אין ספק שחווית שירות במוסך יבואן מרכזי טובה יותר ממוסך רגיל ומצטרף לדיעה שזה שווה את תוספת הכסף.

אהמ...

זה מאוד מאוד תלוי. (הסעות, בורקסים ופינת המתנה - אולי כן. לגבי הפאן המקצועי - כבר ראינו שאין קשר).

alfa 156 2.5.

פורסם

לפותח השרשור, כרגע סיימתי שיחה של מספר שניות עם המוסך המדובר.

השאלה הייתה קצרה וברורה, כמה יעלה טיפול קטן לסיאט ליאון ?

התשובה הייתה בין 700 ל 800 ש"ח.

כששאלתי אם הכוונה לטיפול שמחליפים רק שמן ופילטר וזה המחיר נעניתי בחיוב.

זה לא אני שסימנו אותו, :-), זה אתה שמקבל מחירים ששמורים רק ללקוחות VIP ... :lol:

חוץ ממוסכים בשטחים , כאלה שלא צריכים לדווח לרשויות המס בארץ, אני לא מכיר מוסך שיפתח את שעריו בשביל 300 ש"ח טיפול קטן.

המוסך יפסיד על כל לקוח כזה, זה לא כלכלי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
מסכים איתך לחלוטין. הנושא הזה של לוחיות רישוי הוא שערורייה. מוסכים וסוכנויות מתנהגים לרכב של אנשים פרטיים כאילו זה היה אוטו שלהם. אני דרשתי פעם שיורידו לי מדבקה של המוסך. הייתי אשכרה צריך לנהל ויכוח עם מנהל המוסך למה הוא לא יכול לעשות ברכב שלי מה שהוא רוצה ולהדביק עליו מה שבא לו בדיוק כמו שאני לא יכול לשים שלטים של העסק שלי אצלו במוסך. הוא אמר שזה לא אותו הדבר. בקיצור' date=' הגיע הזמן שיעשו סדר בנושא הזה. השאלה היא לאן "תיקח" את העניין של ברגים במספר? תלך לבית משפט ותדרוש שיחליפו לך את הפגוש או שיעשו פחחות? רק הזמן ועורכי הדין ובתי המשפט יעלו לך יותר. אנשים צריכים להיות מודעים לנושא ולהקפיד בכניסה לטיפול לציין שהם לא מוכנים להדבקה או הברגה של שום פרסום.[/quote']

לא בכל המרכזיים זה ככה. במרכזי של קיה למשל, לא עשו לי כלום למסגרת של המספר. בלי מדבקות ובלי כלום.

בסוף הטיפול מביאים לך שובר לשטיפה חינם בתחנת דלק קרובה, (מן הסתם שאני לא משתמש בזה :-D ) מחזיק מפתחות עם המספר של המוסך, וריחן זול כזה שיש לו שדות איפה שאפשר למלא מתי הטיפול הבא. וזהו. שום דבר פרסומי אחר.

נכון, זה זבל והייתי מעדיף לשלם רק על מקצוענות... אבל למיטב ידיעתי, אין מוסך רון לקיה. :|

פורסם
לפותח השרשור, כרגע סיימתי שיחה של מספר שניות עם המוסך המדובר.

השאלה הייתה קצרה וברורה, כמה יעלה טיפול קטן לסיאט ליאון ?

התשובה הייתה בין 700 ל 800 ש"ח.

כששאלתי אם הכוונה לטיפול שמחליפים רק שמן ופילטר וזה המחיר נעניתי בחיוב.

זה לא אני שסימנו אותו, :-), זה אתה שמקבל מחירים ששמורים רק ללקוחות VIP ... :lol:

חוץ ממוסכים בשטחים , כאלה שלא צריכים לדווח לרשויות המס בארץ, אני לא מכיר מוסך שיפתח את שעריו בשביל 300 ש"ח טיפול קטן.

המוסך יפסיד על כל לקוח כזה, זה לא כלכלי.

מדובר בטיפול ראשון, המחיר המלא היה 600 אחריי הנחה של 10 אחוז ועל זה השתמשתי בכרטיס הנחה של 50 אחוז שקיבלתי מאחד העובדים במוסך מהצד.

ולגביי הטיפול הגדול זה המחיר אחריי 10 אחוז.

אני צחקתי שכתבתי "סימנו אותך".

עדיין 660 ש"ח זה לא כל כך יקר לטיפול קטן במוסך מורשה, אל תשכח שרון לא יכול לעדכן לך תוכנה ברכב בהתאם להוראות יצרן וזה הסיבה העיקרית כן לשלם עוד 100 200 ₪, בכל טיפול וזה אכן מתקזז עם המונית שבכל מקרה הייתי משלם, כך שזה לא עולה לי יותר.

ממה שידוע לי צמפיון בירושלים לא מדביקים לך מדבקות על הרכב או מחליפים לך מסגרות אבל הם כן שולחים אותך עם חומר פרסומי הבייתה ואפילו במוסך הם מחזיקים מספר רכבים חדשים שאולי על הדרך תראה אותם ותתעניין ( לפי דעתי רעיון נחמד ).

כרגע בירושלים בכניסה למוסך עומדות איביזה קופרה , טולדו ומיי.

פורסם

בוא נסכם :

אם מצאת מוסך מורשה טוב, (מה שנדיר במחוזותינו), ובא לך לשלם בין 200 ל 350 ש"ח יותר על טיפול קטן שיהיה בכיף.

אם בא לך לחסוך את הכסף , ולהגיע פעם בכמה שנים (כשיש "באג" מדווח בתוכנה וצריך עדכון) ואז לשלם 200 ש"ח בשביל שיחברו אותך 5 דקות לסורק גם טוב.

שכל אחד יעשה מה שטוב לו.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
שאול, קבלת גם הפעם קופון/שווה ערך לקופון כמו בפעם הקודמת כדי לכתוב את הפוסט הזה?

לא ואין לי מניות בצמפיון אם היה לי הייתי נוסע מינימום בגולף R.

תאמין לי שיש לי ביקורת שלילית אני גם כן מדווח.

פורסם
אני יודע שהנושא הזה נידון מספר פעמים בפורום הזה, אולי רמת השירות במוסך מרכזי/יבואן יותר טוב ונעים כי הטיפולים נעשים לפי הספר (אלא אם שכחו משהו) והחלפים מקוריים בלבד.

לומר שזה שווה? אני לא יודע.... מצד אחד זה נחמד שיש שירות מוניות בחינם ונציג שירות שמקבל אותך בסבר פנים יפות, אבל כמו שאמרו, זה לא בחינם, ואתה משלם על זה בחשבון....

יש אנשים שלא מבינים עניין במכונאות או שלא מכירים מוסך כמו רון או אורן, ותמיד יש להם הרגשה שדופקים אותם במוסך, ושווה להם לשקט הנפשי ללכת למוסך המרכזי ולשלם.

יש משהי שאני עובד איתה במשרד שהלכה 13 שנה (למעשה מיום רכישת הרכב מהחברה) למוסך מרכזי של VW ולא הייתה לה תקלה אחת במהלך 13 שנה! להגיד לך שבאמת שהיה צריך במסגרת הטיפולים שעשתה להחליף את כל מה שהחליפו שם? לא נראה לי... אבל רצתה שקט נפשי, והיה שווה לה המחיר...

אגב שהרכב התחיל להתיישן והתחילה ללכת למוסכים אחרים לטיפולים בגלל העלות הגבוהה במוסך היבאון, התחילו הבעיות ברכב ופתאום התחילו ללכת כל מיני חלקים.....

ולכן אני חושב שזה עניין אישי - כל אחד יעשה את השיקול שלו.

למי שיש לו ורוצה, שילך לראשי, ומי שיודע להסתדר ומכיר מוסך פרטי אמין וישר שילך לשם.

מה שם המוסך בירושלים?

פורסם
לי זה דווקא נראה אחרת.

לא שאני מחפש להצטדק אבל חפש הודעות שלי בפורום הקשורות לאותו מוסך.

זה שאתה רק מחפש לחפש את הרע ורק להתלונן זה כבר בעיה שלך, תלונות זה כבר מזמן ספורט לאומי בישראל וכך גם חוסר פירגון.

• תוכן חדש...