Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מקווה עד סוף השנה להחליף את המאזדה 6 לרהב 4 או ג'מני בין השנים 2000-2004

לרוב אני נוסע בין עירוני, אבל בסופי שבוע אני אוהב לצאת לטיולי שטח (לא שבילי אפר) ולחוות אתגרים לא פשוטים.

לרוב הטיולים יוצאים אני וזוגתי ללא ילדים כך שאין צורך במקום של ממש.

בקיצור, מה יותר טוב מבחינת נתונים בשטח?

תודה.

תן לה לשתות לך ת'שוקו בתוך דירה שכורה :oops:

פורסם

אין מה להשוות בשטח הגימיני הוא כלי טוב יותר ,אך בכול השאר הראב 4 טוב יותר.

הגימיני הוא גיפון קטן זול וחסכוני עם עבירות שטח אמיתית ,הראב 4 הוא גיפון עירוני עם יכולת לטיולי שבילים ולא יותר.

שקול גם סוזוקי גראנד ויטרה וקאיה ספורטאז' מאותם שנים.

פורסם

אף אחד מהם.

הג'ימני מצוין בשטח אבל לא טוב בכבישים בין עירוניים. לא מהיר, לא יציב, לא נוח. הראב 4 לא מספיק טוב מחוץ לכביש ובטח שלא בטיולי שטח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אף אחד מהם.

הג'ימני מצוין בשטח אבל לא טוב בכבישים בין עירוניים. לא מהיר, לא יציב, לא נוח. הראב 4 לא מספיק טוב מחוץ לכביש ובטח שלא בטיולי שטח.

+1

שאלת "בקיצור, מה יותר טוב מבחינת נתונים בשטח?"

לשאלה הזו תשובה ברורה כי הג'ימני בנוי לשטח. אבל אתה אומר שאתה נוהג הרבה בין עירוני. הג'ימני לא יספק את הסחורה.

אני מכיר מישהי עם ג'ימני בת כ 10. לדבריה לא מגיע ל 100 קמ"ש. נקודה.

לדעתי אתה לא תהיה מרוצה מאף אחת מהאופציות.

מה שכן, יותר קל לבדוק את הרכבים בכביש. אני מציע שתיקח את הג'ימני לנהיגה של שעתיים. קצת כביש 6, קצת דרכים בינעירוניות שמצריכות עקיפות.

אם אתה מסתפק בזה אז לך על הג'ימני. אם זה מוריד אותך מהעניין אז קנה את הראב4 ותנהג בשטח בהתאם למגבלותיו (יותר מהמזדה 6 הנוכחית שלך בכל מקרה).

אולי פתרון שמתאים לך זה סוזוקי ויטארה והמודלים שהחליפו אותו. הם יותר שטח מהראב 4.

אני גם מבין שקאיה ספורטאז' (הדור הראשון שהובא לארץ) נותן עבודה יפה בשטח ומאפשר שיפורים. לדעתי יהיה עדיף מהג'ימני בבינעירוני.

פורסם
+1

אני מכיר מישהי עם ג'ימני בת כ 10. לדבריה לא מגיע ל 100 קמ"ש. נקודה.

אישית, לא הייתי סומך על חוו"ד של מישהי בת 10 לגבי מכוניות. אבל זה אני.

אכן כפי שרשמו - אף אחד מהם, עם זאת:

רב 4 - לא יכול לנסוע בשטח קשה.

ג'ימני - יכול לנסוע 100 קמ"ש בבינעירוני.

לכן, אם שתי האופציות הן היחידות שקיימות אזי רק ג'ימני נותן מענה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...