Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בקרוב אבי מסיים שלוש שנים מעולות עם ההונדה אקורד, והגיע העת להתחדש (או שלא).

האופציות שעומדות לפניו הם:

להמשיך עם הונדה אקורד (רכב חדש).

היתרון - ללכת על בטוח, רכב מעולה, אמין, שקט.

חיסרון - הישיבה. עקב בעיות בריאותיות מעטות המכוניות שנוח לאבי לשבת בהן, והונדה אקורד לא אחת מהן. הישיבה, לפחות לטענתו - נוראית.

סקודה סופרב (בנזין או דיזל):

היתרון - יותר חזק, ישיבה יותר נוחה.

חיסרון - גיר רובוטי? אין לנו ניסיון איתו ולא יודעים עד כמה הוא נוח או אמין.

שברולט אימפלה - אין לנו ידע על האוטו.

אשמח לדעת מה הדירוג של שלושתן מבחינת: נוחות, ישיבה, שקט.

- איך הגיר של הסקודה?

- נוחות נסיעה של הסקודה דיזל לעומת הסקודה בנזין?

ועוד פרטים שיוכלו לעזור לנו להגיע להחלטה.

תודה וחג שמח!

נ.ב - הודעתי המקורית נמחקה, מטענה ש"מנהל אמיתי כותב עם סימני פיסוק. נקודה בסוף כל שורה / משפט.".

ההודעה למעלה היא כביכול תיקון של המנהל ההוסיף פיסוק. נראה לי מצחיק שהוא הוסיף סימני פיסוק עם טעויות כגון "ו" לאחר פסיק.

בכל מקרה, אנסה לעמוד בדרישות הפורום להבא, ואשמח לעזרה.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בליסינג לאמינות יש חשיבות נמוכה יותר. שתי הרכבים האחרים חזקים מהאקורד ללא ספק. האימפאלה לדעתי הכי חזקה (נדמה שהיא עושה 6.8 למאה או משהו כזה).

הגיר הרובוטי של הסופרב הוא ה DSG. היו איתו בעיות בעבר. שיפרו אותו הרבה בהווה ומבחינת נסיעה הוא ממש טוב.

פורסם
עקב בעיות בריאותיות מעטות המכוניות שנוח לאבי לשבת בהן, והונדה אקורד לא אחת מהן. הישיבה, לפחות לטענתו - נוראית.

במקרה הזה אין ברירה. נסיעת מבחן של אביך על כל המועמדות. כל שאר השיקולים יהיו די זניחים.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
האימפלה רכב ממדרגה גבוהה יותר מהשתיים האחרות,תלכו על האימפלה בלי לחשוב פעמיים.

ואם היה במשוואה האמר, גם היית ממליץ לו לבחור בו, בגלל שהוא בדרגה יותר גבוהה?

צריך לבדוק מהם הצרכים של הבנאדם ואח״כ להחליט. האבא יצטרך לשבת בסופרב ובאימפלה ואח״כ להחליט. אני בטוח שביצועים וגודל הם לא הפרמטרים הכי חשובים במקרה הזה, אלא נוחות.

פורסם
ואם היה במשוואה האמר, גם היית ממליץ לו לבחור בו, בגלל שהוא בדרגה יותר גבוהה?

צריך לבדוק מהם הצרכים של הבנאדם ואח״כ להחליט. האבא יצטרך לשבת בסופרב ובאימפלה ואח״כ להחליט. אני בטוח שביצועים וגודל הם לא הפרמטרים הכי חשובים במקרה הזה, אלא נוחות.

אבל הוא לא אמר האמר,מבין שלושת הרכבים האימפלה ברמה הכי גבוהה,גם בנוחות,השתיים האחרות די חלשות בתחום הזה גם לעומת מכוניות נוחות פחות מהאימפלה.

פורסם

הייתי מוריד מהרשימה את האקורד המיושנת ומוסיף במקומה את הC5 של סיטרואן - רכב נוח ומתקדם שגם נותן הרגשה טובה ואיכותית בקוקפיט (עדיפות לגרסאות המאובזרות אשר מצוידות בין השאר במתלים הידראולים שמספקים נוחות גבוהה בקטגוריה)

האימפלה אמנם מפנקת ומאובזרת אבל הגודל שלה 511 ס''מ זה פשוט מסרבל אמצריך חיפושים וחישובים אחר חנייה.

כמו שאמרו קודמי שיבצע נ.מבחן ויצמצם את האפשרויות

בהצלחה.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

גם לי הייתה הונדה: הנדסת מנוע מעולה אבל הנדסת אנוש- אחת הגרועות. שברה לי את הגב כל נסיעה ארוכה.

הסופרב טובה (נתעלם לרגע מ DSG7 הידוע לשמצה) האבל מתלים קצת נוקשים ולכן גם לא שיא הרכות והנועם.

לכן הייתי ממליץ לך על האימפלה. אם אתה לא גר ועובד במרכז העיר - אז חנייה ארוכה זה לא הבעייה שלך.

פורסם

כל מה שנציע הוא חסר משמעות. אני לא יודע מה בעיות הבריאות עליהן מדבר פותח השרשור, אך סביר להניח שמדובר במגבלה פיזית ולכן הוא פשוט צריך ללכת לסוכניות ולבקש נסיעת מבחן ארוכה (כזו של כמה שעות) בכדי שיוכל לבחון היטב האם הרכב מתאים עבורו.

יכול להיות שהוא צריך בכלל רכב קצת גבוה יותר עם תנוחת ישיבה זקופה יותר בכל הקשור לזווית בין הגב לירכיים, יכול להיות שהוא צריך רכב עם מושבים איכותיים כמו שיש בוולוו S80 למשל או בדגמי יוקרה אחרים (דווקא לאקורד יש מושבים איכותיים אך כרית הגב התחתון עשוייה להיות בעייתית לנהגים עבי בשר או כאלו עם בעיות גב).

פורסם
כל מה שנציע הוא חסר משמעות. אני לא יודע מה בעיות הבריאות עליהן מדבר פותח השרשור, אך סביר להניח שמדובר במגבלה פיזית ולכן הוא פשוט צריך ללכת לסוכניות ולבקש נסיעת מבחן ארוכה (כזו של כמה שעות) בכדי שיוכל לבחון היטב האם הרכב מתאים עבורו.

יכול להיות שהוא צריך בכלל רכב קצת גבוה יותר עם תנוחת ישיבה זקופה יותר בכל הקשור לזווית בין הגב לירכיים, יכול להיות שהוא צריך רכב עם מושבים איכותיים כמו שיש בוולוו S80 למשל או בדגמי יוקרה אחרים (דווקא לאקורד יש מושבים איכותיים אך כרית הגב התחתון עשוייה להיות בעייתית לנהגים עבי בשר או כאלו עם בעיות גב).

כמובן תהיה נסיעת מבחן, אבל הכאבים הללו צצים לאו דווקא לאחר שעה, אלא לאחר ימים, שבועות וכו'.

אשמח לשמוע דעות על הרכבים הללו ללא קשר, עכשיו לדוגמא אדע לתת עדיפות לאימפלה.

פורסם

האימפלה תהיה יותר נוחה מהשתיים האחרות ולמעשה מרוב כלי הרכב שתציב מולה, האמריקאיים יודעים לבנות מושבים נוחים. ובכלל בגלל שמדובר בליסינג, גם ככה צריכת דלק לא מעניינת, אז גם החיסרון היחיד שלה כביכול של מנוע גדול וחסית שתיין לא מעניין, הייתי לוקח אותה בלי לחשוב פעמיים. היא עולה על הסופרב בכל פרמטר.

למעשה, את האימפלה 2005 שלי לא הייתי מחליף בסופרב :shock:

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

במידה והסופרב ימצא כהבחירה המתאימה, (למרות שלפי הדיבורים על האימפלה הסיכויים לא גבוהים) במה הייתם בוחרים, בדיזל או הבנזין?

נכון, צריכת הדלק היא לא שיקול, אך שמעתי דברים מצויינים אודות הדיזל, מומנט גבוה, שקט וכח זמין.

• תוכן חדש...