Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנטנת רדיו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי את אנטנת הרדיו הבאה לרכב (הכבל של האנטנה המיקורית לא נמצא :roll: ):

r405_1.jpg

כפי שאתם רואים, יש כבל שחור עבה שנכנס לרדיו(עם קצה מתכת), ויש שני חוטים צמודים (שחור ואדום)

בהתחלה לא ידעתי באמת למה משמשים החוט השחור והאדום, ופשוט סדרתי מקום מוסתר לאנטנה על החלון, והכנסתי את הכבל השחור העבה לרדיו, אבל למרבה הצער זה לא עבד, ולא קלטתי שום דבר, אבל מה שמוזר הוא שכשאני בקושי מכניס את הכבל ובזווית מסויימת אז אני קולט תחנות רדיו באיכות טובה מאוד (מה שלא היה לי בעבר בלי האנטנה).

אז חשבתי שיש משהוא דפוק או באנטנה או בסטיריאו עצמו, אך בסוף נזכרתי שהיו עוד שני חוטים (אדום ושחור), אז שאלתי את המוכר למה אלה, והוא נתן לי את ההוראות הבאות:

Connect the cable with a combination of two cables to 12V power supply, while the big one is for input.

אז כפי שאני מבין, האדום והשחור צריכים לקבל מתח? אולי זה מה שעושה לי את כל הבעיה? אני די מבולבל.

אשמח לקבל מכם הסבר, מה אני צריך לעשות, ואיפה שני החוטים (שחור ואדום) צריכים להתחבר?

תודה רבה :wink:

• תוכן חדש...