Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני שבוע אבא שלי נסע אחה"צ לבד מחיפה לתל אביב דרך כביש החוף.

הוא סיפר לי שבהתחלה הוא הרגיש קצת עייף אבל אחרי כמה דקות הוא נרדם, סטה מהנתיב והתנגש ברכב אחר. הוא התעורר רק אחרי שהרכב הנפגע התחיל לצפור.

הסיפור נגמר בשריטה קטנה בדלת האחורית והרכב שאבא שלי פגע בו אפילו לא עצר (כנראה הוא נבהל אפילו יותר מאבא שלי).

ראו הוזהרתם!!!

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה על האזהרה, לא ידענו את זה קודם. :roll:

בכל אופן, מזל שזה לא נגמר בצורה כואבת יותר.

תאמין לי שגם אבא שלי ידע אל זה קודם...

אולי המקרה שלו יעזור למישהו להיות יותר ערני למצב של עצמו ולהפסיק לנהוג מיד כשהעייפות מתחילה.

פורסם

אני השבתתי את היונדאי ולוסטר חודש אחרי שקיבלתי בגלל שנרדמתי על ההגה , אצלי זה נגמר בוטאטלוסט .

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

זה דבר שידוע,

כל פעם שאני מרגיש עייף אני מעדיף לא לעלות על ההגה, ונגיד ועליתי אני שם מוזיקה בווליום די חזק שיחזיק אותי ער.

אבל אף פעם לא עליתי לכביש במצב להירדם.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

שום מוזיקה ושום דבר לא יעזור לך אם תעלה עייף על ההגה. כל "תרופות הסבתא" לעייפות שפגשתי: מוזיקה גבוהה, שיחה, קפה, פיצוחים, סטירות עצמיות (!) - כל אלו פתרונות זמניים במקרה הטוב, ורק מחריפים את המצב, במקרה הרע.

הפתרון היחיד לעייפות הוא שינה!

נדרשת שינה מספקת בלילה, כל לילה (ולא, שש שעות שינה "מטכ"ליות" הן לא מספיק). אין להתחיל נסיעה כשעייפים, אסור!

בזמן נסיעה, כבר שמרגישים שהעיניים שורפות (מצמוצים) והראש כבד וכואב ומפהקים הרבה - כבר אז יש לחפש מקום בטוח כמו תחנת דלק או כביש צדדי (לא לעצור בשוליים, לך תדע, אולי מישהו יירדם ויפגע בך...) וללכת לישון ל-20 דקות עד חצי שעה. אחרי שינה כזאת מקבלים בערך שעה של עירנות. מובן שמדובר בפתרון חד פעמי בלבד: אחרי שעה תצטרכו לישון זמן רב יותר (לפחות שעתיים) כדי להישאר עירניים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

באמת, תתפלא כמה נהגים לא יודעים כיצד להתמודד עם עייפות. מדובר על נושא חשוב ויש צורך להדגיש אותו ולהסביר!

נהג שלא יודע ומבין עלול לנסות כל מיני "תרופות סבתא" ובסוף להירדם. נהג כזה עלול גם לעצור בצד במקום לא בטוח ואז להיהרג מפגיעת נהג אחר. נהג כזה יכול שלא לדעת כיצד לזהות את העייפות (כאמור כבר בשלב הפיהוקים והעיניים הצורבות) ולא לדעת כיצד להתמודד עמה וכך הלאה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
שלום לכולם

לפני שבוע אבא שלי נסע אחה"צ לבד מחיפה לתל אביב דרך כביש החוף.

!!

מדובר בשעות מסוכנות מאוד , חום , + סיכוי שנמצאים אחרי ארוחה טובה מתכון טוב להרדמות.

אחרי השינה הקצרה , שטוף את פניך וכן את הצוואר בעיקר בחלקו האחורי והעורף צא מהרכב לכמה תרגילי התעמלות ואתה כמעט כמו חדש להמשך הנסיעה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא רוצה לדמיין מה היה קורה לו אביך היה "מנשק" עם הרכב שלו אופנוע ולא רכב אחר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אתם ממש מפתיעים אותי, אני עולה על ההגה גם שאני תשוש אחרי כמעט יממה ללא שינה, סקס, וכיוצ"ב ואני למען האמת נוסע כל פעם בצורה רגילה לחלוטין. ההבדל היחידי הוא שאני מעלה את המשענת על מנת שמצב השכיבה לא יעייף אותי עוד יותר.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

Skins - כנראה שאתה עייף מכדי להבחין בעייפות (בערך כפי ששיכור אינו מסוגל להבחין באובדן כושר הנהיגה שלו).

בעבר הרחוק הייתי מסיים משמרות לילה שחלקן מתישות, ואז נוהג מעפולה לחיפה. הרכב היה ללא מזגן ובשלב מסויים הוחלף ברכב אחר שבדיעבד אני די משוכנע שסבל מתאונה קשה בעברו, אולי אפילו הורכב משתי שלדות, והיה סוטה כל הזמן לשמאל, כמעט הליכת סרטן. כאשר אני חושב על כך היום אני מצטמרר על הטפשות שבה נהגתי. כיום אני מקפיד הרבה יותר על נושא שעות השינה לפני נסיעות ארוכות, ודואג שמי שיושב לידי יהיה ער וערני. עם אשתי זה לא פשוט כיון שהשעון הביולוגי מרדים אותה בשעה 9 בערב, ואני מעיר אותה כדי שתשגיח עלי ותפעיל זוג עיניים נוסף על הכביש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתם ממש מפתיעים אותי, אני עולה על ההגה גם שאני תשוש אחרי כמעט יממה ללא שינה, סקס, וכיוצ"ב ואני למען האמת נוסע כל פעם בצורה רגילה לחלוטין. ההבדל היחידי הוא שאני מעלה את המשענת על מנת שמצב השכיבה לא יעייף אותי עוד יותר.

אתה לא מרגיש את העייפות כי אתה במצב שנקרא "נהג אוטומאטי". אתה נסע, עוקף, מאותת, אבל קטעים מהדרך אתה לא זוכר. ה נקרא נהג אוטומטי וזה מאוד מסכן, כי אתה נוהג באינסטינקט, אבל אם תקלע למצב חירום (חס וחלילה) לא תספיק להגיב. תסלח לי, אבל מה שאתה עושה גורם לי לקוות שדארווין טעה, כי יחד איתך אחרים עלולים להיפגע. ועוד יותר מעציב, שאתה לא מבין את הסכנות בנהיגה עייפה. כמו שפותח השרשור כתב, אנשים נזכרים בדברים בדיעבד, וזה ככה ברוב תחומי החיים בארץ. אחרי אסון כולם נזכרים לדעת איך להתנהג בעת שריפה, ואחרי מלחמה כולם יודעים מה זה מרחב מוגן. אני מאחל לך שלא תדע לעולם כמה ההבנה שלך לגבי גוף האדם ונהיגה לוקה בחסר במה שאתה עושה.

שנה טובה ומלאה בברכות,

אחד שנרדם ב-160 קמ"ש בכביש 6, והתעורר 2 שניות לפני שהוא נכנס באוטובוס. מהרגעים הללו שאתה בטוח שאתה מת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא בעמק יזרעאל באוגוסט, בחום של 38 צלזיוס בצל - שבהם האויר החם על הפנים מרדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...