Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחוץ בקשר למצלמת מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים, ב3 בלילה בערך יצאתי לנסיעה לילית כזאת, בדרך עברתי בכביש 65 ליד אחוזת ברק, המהירות המותרת שם היא 90 וראיתי מן הבזק קטנטן כזה, נסעתי על 100 קמ"ש בערך, אולי קצת יותר, ומצד ימין שלי אם אני לא טועה טסה איביזה על 120 בערך, (הייתי על השמאלי) הפלאש שראיתי לא היה "בוהק" כמו מה ששמעתי, זה היה ממש קטן כזה ואם הייתי ממצמץ כנראה שגם לא הייתי רואה.

אז.. זה יכל להיות שזה אני?

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

תראה, אני לא יודע באיזה מהירות האיביזה נסעה, אני יודע שהיא עקפה אותי גם בהמשך, אני גם "הרבצתי" אבל אני גם זוכר שהרמזור בדיוק התחלף לירוק (אחרי שהיה צהוב) ככה שהורדתי מהירות אבל חזרתי להאיץ, ב110 קמ"ש לא הייתי, אבל ב100+ כן, האיביזה בדיוק הייתה איתי באותו קו והפלאש שראיתי היה מבזק קטנטן כזה, כמו שמישהו יהבהב לי מאחור.

אם זה לא אני, מזל חח

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

כבר שמתי לב שכשעוברות מכוניות על פסי הדריכה, ישנו תריס שמתרומם בתוך המצלמה ומחזיר אור (כמו הבזק, אבל חלש מאוד). זה קורה עם כל מכונית. ייתכן שזה מה שתפס לך את תשומת הלב, או שבאמת האיביזה צולמה.

במקרה הכי גרוע, תגלה אם זה באמת היית אתה בעוד איזה ככה.

פורסם

אני בנוהל אני נוסע שם על 100-110 בחיים לא צולמתי, כנראה שהאיביזה צולמה.

חג שמח וסע בזהירות.

״פקח את עיניך, הבט סביבך. האם אתה מרוצה מהחיים שאתה חי?״ בוב מארלי.

• תוכן חדש...