Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק כמו בכותרת, אני טס עם זוגתי (שתחיה) לאיטליה, הבנתי שהדרך הקלה והזולה להשתמש בסלולרים, גם לשיחות בנינו וגם לגלישה וכו' היא פשוט לקנות סים פרי פייד.

האם המספר שלי ממשיך להיות רלוונטי או שברגע החלפת הסים, יש לי מספר חדש?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מתחשמל ומת?:shock:

מה זו הלקוניות הזו שנפלה עליך הבוקר? :wink:

פורסם

יש לך מספר חדש, איטלקי, ואם ירצו להתקשר אליך יחייגו +39 ואת המספר האיטלקי.

שים לב שרצוי לקחת גם חבילת גלישה על הקו האיטלקי, ואז תוכל להשתמש בווטסאפ/סקייפ/וויבר וכו' כדי לתקשר עם הארץ בחינם. כמו כן שים לב שברוב המקרים כשתפעיל את הווטסאפ אחרי החלפת הסים לסים האיטלקי, הוא יגיד לך שהמספר השתנה וישאל אם תרצה להרשם עם המספר החדש. לזה אתה צריך לענות לא, ואז הווטסאפ שלך ימשיך להיות פעיל כרגיל עם המספר הישראלי, למרות שהחלפת לסים איטלקי.

לגבי איפה לקנות סים באיטליה:

כנס לכל חנות של Vodafone/TIM/3 ובקש מהם סים פריפייד. תשאל על מבצעים לחבילות גלישה, לפעמים יש דברים בסגנון של "200 מגה ראשונים חינם בטעינה של 10 יורו או יותר", ואז זה יוצא ממש משתלם.

פורסם

אפשר לעשות קומבינה ולהישאר זמין עם המספר שלך במחיר לא יקר, בהנחה שיש לך חבילה סלולרית בלתי מוגבלת.

פונים לאחת מהחברות המספקות מספר ישראלי בחו"ל (ספיקו, 012 גלובל וכו'), מקבלים מספר ישראלי ומפנים אותו למספר הזר שקנית.

על קטע השיחה הזה תצטרך לשלם, על פי תנאי החבילה שקנית.

בשלב ב' - אתה עושה "עקוב אחריי" מהנייד שלך למספר הישראלי שקיבלת באותה חבילה. כיוון שיש לך חבילה בלתי מוגבלת (לפחות משהו בלתי מוגבל...:roll: ), אז קטע השיחה הזה לא יעלה לך סכום נוסף על הקישור הבינ"ל (מהחבילה שהזכרנו קודם).

יצאת בזול !

פורסם
אני מתחשמל ומת?:shock:

מה זו הלקוניות הזו שנפלה עליך הבוקר? :wink:

האפשרות השניה.

האם המספר שלי ממשיך להיות רלוונטי או שברגע החלפת הסים, יש לי מספר חדש?

כפי שכתבתי: האפשרות השניה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, הגיע הזמן לדרוש אזרחות ספרטאנית. :wink:

פורסם

שהיא בעצם...

• תוכן חדש...