Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לסכם את השירשור הזה במילה אחת, הייתי רושם "גאון". גאון הבן אדם שהצליח לשכנע קונצרן אירופאי מכובד ביותר לשים תו כשרות על נוזלי הקירור שלו. האם מישהו יכול להסביר לי מדוע נוזל קירור מנוע (אדום וירוק) צריכים כשרות של הרבנות?

האם ייתכן שבעתיד נראה שמני מנוע עם כשרות הבד"ץ של העדה החרדית עליהם?

לשים כשרות על נוזל קירור זה כמו למכור לסעודים חול או שלג לאסקימואים.

לא יודע מה אתכם אבל הדבר מצחיק אותי מזה כבר כמה ימים.

אבקש את סליחתכם שאני לא נוקב בשם החברה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה קשור בסוגיית השבת.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

זה בדיוק הפוך.

הקונצרן המכובד חשב שאולי עם תו כשרות הוא יהיה מוצר מועדף במגזרים מסוימים שחושבים מהתחת.

(ואת זה אני כותב בתור אדם דתי.)

כמובן שלאותה רבנות זה עושה רק טוב.

תמצא את זה גם על מוצרי סבון ואקונומיקה בארץ.

בשורה התחתונה, עסק משתלם ל2 הצדדים.

פורסם

כי את כל הדטרגנטים והאתילן גליקול בלי כשרות מייצרים מאוזני חזיר מטוגנות ומסוכרות (אחרת איך תסבירו שאתילן גליקול מתוק) ע"י גוי שעובד ביום כיפורים ובשבת, מתי יפסיקו להיות יהודים שנוררים מחורבנים, ואחרי זה עוד מתפלאים שרוצים לשלוח אותנו חזרה לאדמה בדרך יצירתית.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני זוכר ששמעתי גם על חומר סיכוך של חברת מין מפורסמת בארה"ב עם כשרות, מה תגיד על זה ?

עריכה: הנה

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אם לסכם את השירשור הזה במילה אחת, הייתי רושם "גאון". גאון הבן אדם שהצליח לשכנע קונצרן אירופאי מכובד ביותר לשים תו כשרות על נוזלי הקירור שלו. האם מישהו יכול להסביר לי מדוע נוזל קירור מנוע (אדום וירוק) צריכים כשרות של הרבנות?

לשים כשרות על נוזל קירור זה כמו למכור לסעודים חול או שלג לאסקימואים.

לא יודע מה אתכם אבל הדבר מצחיק אותי מזה כבר כמה ימים.

אבקש את סליחתכם שאני לא נוקב בשם החברה.

האמת שאין דבר כזה אסקימוסים או אסקימואים. הם נעלבים כשמכנים אותם ככה.

הם מעדיפים את המונח "אינואיטים".

פורסם
מתי יפסיקו להיות יהודים שנוררים מחורבנים, ואחרי זה עוד מתפלאים שרוצים לשלוח אותנו חזרה לאדמה בדרך יצירתית.

להסביר לך שוב לאט, שתבין?

הפניה לקבלת כשרות נעשית תמיד מהיצרן.

והרבנות?

מה אכפת לה?

זה היצרן שמחפש שווקים חדשים.

אם היה בא אסקימוסי ומבקש ממך תעודת כשרות על האיגלו שלו, והיית מרויח כסף על זה, מה הבעיה?

זה שמדובר בדבר אידיוטי לחלוטין לא קשור כרגע לעניין.

פורסם

נו באמת נוזל קירור עם כשרות אפשר עוד לבזות את הדת? אם באמת היה אכפת לו מהומניטריות ולהיות יהודי אמיתי הוא לא היה רוצח ארבעה שועלים עם גרזן כדי לשים אותם ככובע על הראש.

טוענים שאנחנו עם נבחר עם דת נבחרת, דת שאומרת למכור נוזל קירור עם כשרות, חבל שאלוהים לא שולח באנשים האלה ישר ברק עם מכת חשמל שיחזיר אותם למקום שמגיע להם. כל הזילות הזאת של הדת, עשה אותה בלתי נסבלת, גזענות עלובה שמעודדת בכל מוסד, הדברת נשים, מכירה של כל מיני דברים שקשורים לתורה הקדושה במחירים מופקעים, גיוס כספים מאנשים קשי יום כדי שאיזה רב ייסע באיקס 5 חדש עם ג'נט 200 ומנוע בנזין 8 וי עם 500 כ"ס, בחייאת רבקום הם עושים יותר כסף ממשקיעי אג"ח ומט"ח בבורסה, בלי לעבוד, ואח"כ מביאים 1564646 ילדים ואומרים שאין כסף וצריך להעזר בגמ"ח.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

.

מה ז״א?

לא רק שיש לשמן מנוע שלי תעודת כשרות, הוא גם מניח תפילין כל בוקר וביום כיפור המנוע שם כיפה על הראש מנוע ואומר סליחות לכל אלה שקיבלו ממנו רכבות במהלך השנה....

ואחרי שהתלוצצנו בעניין נזכור שאם יש חותמת כשרות על השמן- מי שרוכש אותו גם מממן את אותה חותמת.

אני זוכר ששמעתי גם על חומר סיכוך של חברת מין מפורסמת בארה"ב עם כשרות, מה תגיד על זה ?

עריכה: הנה

בזה עוד אני יכול למצוא סוג של הגיון כי זה עוד עלול להגיע לפה (ואחסוך לך את התיאורים הגרפיים..).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בזיון למדינה שלנו.

אשמח לדעת איזה חברה. שלא ארכוש מוצרים שלה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שאלת תם:

מה גורם לכם לקנות מותג מסויים על פני מוצר עלום שם?

ההכשר זהה לטעמי למותג - יש כאלה שיילכו על ההכשר "הכי", רק כי "אומרים שזה טוב".

מי שמאמין שהכשר (כלשהו) עושה את המוצר/מצרך שבו הוא משתמש לטוב יותר, שיבושם לו. עם אמונות קשה להתווכח.

הכעס היחיד שלי הוא שבישראל קשה (באופן יחסי) להימנע מהתשלום על ההכשר, בין אם אני רוצה אותו ובין אם לאו.

אני מקבל את זה (כאילוץ, לא קשה מדי) כחלק מחיי במדינת היהודים, בוודאי כל עוד אני חי בה, אבל בטח לא נהנה לשלם על משהו שאין לי בו שום צורך.

פורסם

לדעתי הצעד הבא זה שבתי זיקוק יתחילו לייצר דלק 98 בד"ץ שיימכר בתחנות נבחרות שומרות שבת בירושלים, בית שמש, בני ברק וצפת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם זה לא גלאט - לא קונה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...