Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיולים מאורגנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לסגור חופשה לחג סוכות

אני לא סגור על יעד אבל ממה שאני רואה (ברצלונה,רומא וכו') הטיולים המאורגנים יותר זולים מחבילות נופש רגילות

כמו כל ישראלי מצוי אני חושש שיש פה קאצ' כלשהוא ושלא מגלים לי הכל...

למה החופשה עולה זול יותר בטיול מאורגן?

האירו את עיניי

תודה רבה

פורסם

בגלל שבטיול מאורגן, המארגן רכש מספר רב של חדרים על פני כל העונה ולכן קיבל הנחה, כנ"ל לגבי דברים נלווים כמו כניסה לאתרים וכו'.

במחיר הנמוך שהוא השיג הוא משתף גם אותך כדי שתשכנע לעשות דרכו את הטיול.

עליות נלוות בטיול מאורגן כמו מדריך מתחלקות על פני שלושים ארבעים איש כך שהם בטלות בשישים.

פורסם

כמו כן,המחיר של הטיול המאורגן הוא טיול בסיס,כלומר יש מקומות שיש לך אפשרות בחירה לשלם,אם לא אז אתה מחכה לקבוצה שתחזור,או שיש לך יום חופשי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה שאתם אומרים זה נכון.. אבל גם אם אני לא יוצא לאף טיול עם הקבוצה עדיין זה יותר יותר זול בהפרש של מאות דולרים מטיול סטנדרטי רגיל...

איך המלונות המסופקים בטיולים מאורגנים?

ו..מה אתם הייתם עושים?!

תודה

פורסם

אני הייתי באיטליה ושוויץ במאורגן,המלונות פשוטים אין בריכות וכאלה דברים,סך הכול להעביר את הלילה,אבל הכול מסודר ונקי,אוכל סביר,לא מבחינת הטעם אל המבחר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי דעתי, כול מי שיש לו ידע בסיסי באנגלית יכול להסתדר בחו"ל לבד בלי שום מדריך.

הרבה יותר מעניין להשכיר רכב, לקנות ג'פס ולנסוע לאן שאתה רוצה ומתי שאתה רוצה ולא להיות תלוי במדריך ובקבוצה של 30 אנשים.

פורסם

נכון,אבל לא בטוח שאתה מכיר את כול המקומות הפחות פופלרים אבל לא פחות מעניינים,דבר שני אתה לא צריך לדאוג לחניה.

פורסם
נכון,אבל לא בטוח שאתה מכיר את כול המקומות הפחות פופלרים אבל לא פחות מעניינים,דבר שני אתה לא צריך לדאוג לחניה.

בשביל דברים כאלה אפשר לקנות מדריך טיולים בסטימצקי או להכנס לאתר למטייל.

ליד כול אתר תיירות במערב אירופה תמיד יש חניה, זה לא בעיה.

לפי דעתי הבעיה נובעת מכך שיש אנשים שאוהבים להיות חלק "מעדר" ולא לקחת אחריות על שום דבר.

• תוכן חדש...