Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה טובה, בכל אופן אני לא חושב שיהיה סיכון ... תשים.. במקרה הכי גרוע הסאב ישרף..

לא סתם אני צוחק כמובן.

לאחר מריחת הסיליקון, אתה צריך לחכות לפחות יום, הצעה שלי. תביא מאורר, ותיתן לתיבה איורור טוב טוב,

לאחר יום שלם בערך, תקח נשימה עמוקה, תדחוף את הראש שלך לתוך התיבה.... (זה כבר אמור להיות בטוח לפחות מהניסיון שלי עם כמויות עצבניות של סיליקון).

תפתח את העיניים בתוך התיבה... אם הן לא צורמות לך בכלל.... תנסה לקחת שאיפה קלה.

אם לא התעלפת :) אז אני חושב שזה בטוח להכניס את הסאב.....

רק לקחת בחשבון, שזה רק לאחר יום שלם של איורור על ידי מאוורר או משהו בסיגנון,

ולא שהייה בתוך מקום סגור !

הסכנה היא דיי קטלנית הכימיקלים מאוד רעילים ותוכל לקבל בלאקאווט במקום.

(חבר שלי היה מסוחרר לא מעט זמן...)

עריכה!

בואנה, לא צחקתי קבל הוכחה:

PICT2462.JPG

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תאמת לפי מה שהבנתי בגלל שזה סוג של כימיקל, אז לחום או לקור אין השלכה על התהליך שלו

רק לתחלופת האויר, אז רצוי מקום מאורר ופתוח, ואם הוא לא כזה, תשכח מלהכניס את הראש לשמה כי אתה תקבל הרבה מאוד גימלים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

טוב אני כבר סימתי בערך נתתי לסילקון להתיבש בחוץ מאתמול בערב והוא ישאר שם עוד

אחשיוו שבאתי בבוקר ראיתי שבכמה מקומות בסיליקון יש קצת סדקים בבקשה סתכלו בתמונות שבקישור ותגידו לי מה אתם חושבים זה מאוד חשוב תודה.

http://www.pic.co.il/nrg/UserAlbum.asp?uid=884B9982B6244A6AA77BF396CD748E4F&alid=136475

פורסם

זה פשוט חוק מרפי, אומרים לבן אדם לא לעשות משהו מסויים, והוא בכל זאת דוחף תראש ולא מעניינות אותו ההשלכות, אני שם כסף שאם בכלל לא היתי מזהיר אותך זה בכלל לא היה מעניין אותך בכלל :)

אני אקח את זה לצומת ליבי בהזהרות בטיחות הבאות .....

בכל אופן אני לא רואה משהו חריג באיטום של הסיליקון, חוץ מהעובדה שאני לא רואה את כל הדפנות.

אטמת את כל הדפנות ?,

בכל אופן, אם עדיין אתה חושש, אחרי כשתפעיל את הסאב, תוציא אותו החוצה ותיתן לו קצת לעבוד...

תרטיב את האמה שלך עם קצת מים. ואז תעביר אותה על הדפנות של התיבה... בצורה הזאתי אתה אמור להגיש בריחות אויר בצורה מורגשת.

אם לא תרגיש, כניראה אין בריחת אויר, או שאינם משמעותיות .

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
טוב אני כבר סימתי בערך נתתי לסילקון להתיבש בחוץ מאתמול בערב והוא ישאר שם עוד

אחשיוו שבאתי בבוקר ראיתי שבכמה מקומות בסיליקון יש קצת סדקים בבקשה סתכלו בתמונות שבקישור ותגידו לי מה אתם חושבים זה מאוד חשוב תודה.

http://www.pic.co.il/nrg/UserAlbum.asp?uid=884B9982B6244A6AA77BF396CD748E4F&alid=136475

"קצת" הגזמת בכמות הסיליקון הייתי אומר.

מספיק שיכבה אחת צמודה, לא צריך למרוח על כל הדופן.

בכל מקרה, אני מאמין שעם הזמן הסיליקון יתפורר. עדיף שתפורר את מה שרופף מעכשיו, מאשר שזה יתפורר מאוחר יותר.

ועוד משהו לגבי השטיח/לבד, תשקיע קצת יותר בחיתוכים :)

בסה"כ נחמד מאוד, תתחדש.

פורסם

לא להוציא את האלמנט, להוציא את כל התיבה..

ומה זאת אומרת מה עשית לא נכון ? אמרתי לך שאסור לדחוף את הראש לתוך התיבה.

ולא רק שדחפת את הראש, גם לקחת שאיפה בריאה לפי מה שהבנתי :)

אורן, בשביל 9.90 אתה מציע לו לחסוך בסיליקון ?!

בכל אופן, הסיליקון לא מתפורר, לאחר כימעט שנה של עבודה הסיליקון בתיבות שלי נראה כאילו שמתי אותו אתמול ..

(אם הוא עמיד במשך זמן ממושך באמבטיות , וכדומה, אני לא חושב שרוח וחום יכולים להשפיע עליו.)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
לא להוציא את האלמנט, להוציא את כל התיבה..

ומה זאת אומרת מה עשית לא נכון ? אמרתי לך שאסור לדחוף את הראש לתוך התיבה.

ולא רק שדחפת את הראש, גם לקחת שאיפה בריאה לפי מה שהבנתי :)

אורן, בשביל 9.90 אתה מציע לו לחסוך בסיליקון ?!

בכל אופן, הסיליקון לא מתפורר, לאחר כימעט שנה של עבודה הסיליקון בתיבות שלי נראה כאילו שמתי אותו אתמול ..

(אם הוא עמיד במשך זמן ממושך באמבטיות , וכדומה, אני לא חושב שרוח וחום יכולים להשפיע עליו.)

זה שהסליקון עולה 9.90 זה אומר שהוא צריך לבזבז את כל השפורפרת עליו?

גם דבק נגרים עולה 5 שקל, אז אולי שיקנה 3 קופסאות ושימרח 10 שכבות?!

ותתפלא, סיליקון שלא מרוח טוב, מתפורר. אם אתה לא שם אותו כמו שצריך, עם הזמן הוא מתפורר. ואני מבטיח לך שמספיק שהוא יעביר את האצבע על הסיליקון שהוא שם, חלק ממנו (לפחות השכבה החיצונית שסדוקה) תתחיל להתפורר.

פורסם

חח, אתה מתיחס לסיליקון כאלו הוא עשוי מזהב, אז 9.90 , זה לא נזק בשביל לדאוג לאטימה.

ודבק נגרים רחוק מלעלות חמישה שקלים, ובגלל זה אני ממליץ על הסיליקון בעלות הנמוכה ולא על הדבק..

וכמובן, לא אמרתי לו לרכוש 9 קופסאות סיליקון, הוא רכש אחת, שישתמש בה כראוי, אני לא מוצא לנכון לחסוך בעלויות חומר כל כך מינימליות.

(אם היה מדובר בחומרים מסוג אפוקסי, שמשלמים על כל גרם מחירים אסטרונומיים, המצב היה שונה)

במצב של מחיר של בקבוק שתיה בקיוסק, אין סיבה לחסוך..

ואיזו סיבה יש לו להעביר את האצבע על החומר שהוא שם ?, אני העברתי על שלי, שום דבר לא התפורר

אין לך מה לדאוג...

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
חח, אתה מתיחס לסיליקון כאלו הוא עשוי מזהב, אז 9.90 , זה לא נזק בשביל לדאוג לאטימה.

ודבק נגרים רחוק מלעלות חמישה שקלים, ובגלל זה אני ממליץ על הסיליקון בעלות הנמוכה ולא על הדבק..

וכמובן, לא אמרתי לו לרכוש 9 קופסאות סיליקון, הוא רכש אחת, שישתמש בה כראוי, אני לא מוצא לנכון לחסוך בעלויות חומר כל כך מינימליות.

(אם היה מדובר בחומרים מסוג אפוקסי, שמשלמים על כל גרם מחירים אסטרונומיים, המצב היה שונה)

במצב של מחיר של בקבוק שתיה בקיוסק, אין סיבה לחסוך..

ואיזו סיבה יש לו להעביר את האצבע על החומר שהוא שם ?, אני העברתי על שלי, שום דבר לא התפורר

אין לך מה לדאוג...

תגיד לי, כל מה שיגידו בפורום הזה, יהיה לך מה להגיב עליו?

מה זה משנה כמה זה עולה, וכמה יש בשפורפרת?! שמים כמה שצריך. בלי יחס למחירו של המוצר.

מישהו אמר לו "אל תשים הרבה, זה יקר.. תחסוך קצת" ?? פשוט אמרתי לו, שהוא היה יכול למנוע את החתכים האלו, אם הוא היה מורך שיכבה יותר דקה, בלי שום קשר למחיר המוצר!!

"שישתמש בה כראוי"? למה, אם הוא לא יגמור את כל הקופסא, הוא לא יוכל להשתמש בה כראוי?

ושוב אני אדגיש ויגיד לך, זה ששלך לא מתפורר, לא אומר שלו זה לא יתפורר.

גם לך יש סדקים כמו שיש לו? אתה ראית/נגעת בסיליקון שהוא מרח?

תפסיק לנסות לסתור כל דעה שמעלים פה בפורום. אם אתה עושה זאת בכדי מס' ההודעות שלך, אני אבקש ממנהלי האתר, במיוחד בשבילך לפתוח פורום "זיוני מוח".:x

פורסם

מיקמיק יש לי שאלה אלייך קשר לגימור, ראיתי שבתיבה שבנית ריפדת את הפלטות לפני ההרכבה ואז הברגת את הברגים אז רואים אותם. אין אפשרות שזה גם יהיה מרופד יפה וגם לא יראו את הברגים

פורסם
מיקמיק יש לי שאלה אלייך קשר לגימור, ראיתי שבתיבה שבנית ריפדת את הפלטות לפני ההרכבה ואז הברגת את הברגים אז רואים אותם. אין אפשרות שזה גם יהיה מרופד יפה וגם לא יראו את הברגים

יש, תרפד אחרי שאתה מבריג את הברגים.

אבל אז לא תוכל לעשות כמו ששי עשה, אלא הכל בחתיכה אחת, ולא כל דופן לבד.

• תוכן חדש...