Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לצמיגים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ההורים שלי החליפו צמיגים (שני צמיגים חדשים מאחור), כאשר הם חזרו לבית שמתי לב כי הצמיגים שונים קצת, כלומר שניהם תוצרת DUNLOP, אותו גודל, אותה מהירות מקסימלית וכדומה, גם תאריך הייצור שלהם דומה (הבדל של כמה שבועות), אבל צמיג אחד הוא DUNLOP SP SPORT 490 (כמו הקדמיים) והצמיג השני הוא DUNLOP SP 10, האם זה משנה? כלומר מלבד השמות השונים לא מצאתי שום הבדל (דרך אגב אני לא יודע למה הרכיבו צמיגים שונים, בדרך כלל בעל הפנצ'ריה אמין), גם במשך הנסיעה לא הרגשתי שום הבדל בין הצמיגים..

תודה...

פורסם

בדקתי את זה כבר, לגבי הגודל, הם זהים 175/65 R14, לגבי התעלות, בצמיג אחד הן נראות לי יותר "חדות", ואילו בצמיג השני יש מן תעלות דקיקות (כמה מילימטרים) בחלק הבולט של הסוליה.

האם זה יכול להשפיע למשל בנסיעה על כביש רטוב מבחינת ניקוז המים? ולגרום לאובדן שליטה למשל?

פורסם

בקצרה - אלו צמיגים שונים, וזה לא לעניין. חזור לפנצ'ריה והחלף אחד מהם כך שיהיו זהים על אותו הסרן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה יכול להשפיע בבלימה ועל אחיזה והכל... אולי לא הבדל ממש גדול, אבל עדיין, אם שילמת אתה צריך לקמל תמורה לכסף, נסה לחזור לבעל הפנצ'ריה ולהגיד לו את זה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

זאת חתיכת דרך מדימונה לב"ש עכשיו, דרך אגב אני לא בטוח שהוא יסכים, ידעתי שהייתי צריך לנסוע בעצמי...

דרך אגב OPEL ASTRA אם אתה רוצה מידע על מד"א תפנה אליי בפרטי...

פורסם
זאת חתיכת דרך מדימונה לב"ש עכשיו, דרך אגב אני לא בטוח שהוא יסכים, ידעתי שהייתי צריך לנסוע בעצמי...

אז תמצא פנצ'ריה לידך שמביאים דאנלופ, תבקש זיכוי על אחד הצמיגים ותוסיף כסף על החדש, שיהיו זוג זהים. בטוח תבזבז פחות מהדלק לב''ש. פעם הבאה על תתן להורים לקנות צמיגים, נשמע שעבדו עליהם וזה בכלל לא לענין.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...