Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקדמה . רכב שכור . חלופי במקום רכב שהושבת. פנים הרכב כאילו זה רכב צה"לי . או בקיצור מצב לא מציאה. מזגן חצי מקרר. טוב די נעבור לעניינו. כאשר עברתי עם הנציג על כל השריטות כנראה שפספסתי את השריטות שתמונה שלהם אני מעלה. או שהשריטות האלו נעשו מרגע שהרכב היה אצלי. סיכוי קלוש , הקפדתי לחנות רחוק מרכבים אחרים / איזורים מועדים לפורענות. כמה יעלה לי לסדר את השריטות / להעלים ? תודות לכולם

IMG_3989.jpg

IMG_3990.jpg

IMG_3991.jpg

IMG_3988.jpg

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
פוליש יעזור,אבל האמת שלא ניראה לי שהנציגים המנומנמים בארץ בכלל ישימו לב לזה.

אם לא היו שמים לב תאמין לי שלא הייתי טורח לכתוב הודעה פה :)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני אני מטנף את הרכב ?

לנסוע בשטח חולי?

פורסם

מחזק. חול מסוג חמרה עושה את העבודה הכי טוב.

אני החזרתי רכב ליסינג צמוד (שעד חודש לפני ההחזרה היה מלוקק..) עם סנטימטר בוץ ודאגתי שההחזרה תתבצע בחניון התת קרקע של מקום העבודה. "במקרה" חניתי במקטע עם תאורה לא משהו.. :wink:

פורסם
אני אני מטנף את הרכב ?

לנסוע בשטח חולי?

בדיוק, אבק והכל נעלם - כשאני שוטף את האוטו של אמא שליח אני כל פעם מגלה שריטות חדשות שלא ראו לפני השטיפה...

פורסם
מחזק. חול מסוג חמרה עושה את העבודה הכי טוב.

אני החזרתי רכב ליסינג צמוד (שעד חודש לפני ההחזרה היה מלוקק..) עם סנטימטר בוץ ודאגתי שההחזרה תתבצע בחניון התת קרקע של מקום העבודה. "במקרה" חניתי במקטע עם תאורה לא משהו.. :wink:

חחח אז לי אין את הפריבלגיה שלך. אני מחזיר את הרכב במקום ברוך שמש מכל כיון :)

פורסם

רגע רגע, גם רכב מהשכרה וגם צריך ללכלך אותו?!

אני במקומך עושה טיול ג'יפים בשבת הקרובה.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם
רגע רגע, גם רכב מהשכרה וגם צריך ללכלך אותו?!

אני במקומך עושה טיול ג'יפים בשבת הקרובה.

האמת שכואב לי ללכלך את הרכב למרות שהוא לא שלי. מעולם לא נהגתי בפראות על רכב גם אם מהשכרה או ליסינג. הבעיה היא שהחברת השכרה הזאת ספציפית היא קטנונית. על כל פיפס היא רוצה לחייב. השכרתי רכב פעם אחת בחברה אחרת וכאשר ביקשתי מהנציג לעבור על הרכב לפני המסירה הוא אמר לי "עזוב כל הרכב שריטות " ופשוט ציין בדו"ח שיש מלא שריטות.

משגע אותי שבכל פעם שאני חוזר לרכב אני צריך לבדוק שלא נוספה לה עוד שריטה מנהג לא זהיר.

פורסם

הפוליש הזה יפתור לך את הבעיה ,

הוא חזק ,אם הוא לא יעלים הוא יטשטש ברמה די גבוה ,חשוב אחר כך, לעבור עם מטלית יבשה לנקות את השאריות, ואחר כך לעבור עם מטלית לחה ולייבש .

בהצלחה.

נקודת לציון, חשוב שזה יהיה הפוליש הגס,

אל תעירו לי שזה פוליש ברמה הכי נמוכה שיש כי כולה רכב השכרה ,הוא לא צריך להשקיע יותר מידי.

נ.ב אל תשכיר דרך חברת ההשכרה הזאת יותר , כי זה נירא ככה שהיא מחפשת להוציא כסף,

http://cohen.goop.co.il/Web/?PageType=9&ItemID=18045

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

• תוכן חדש...