Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצ'בק ידני, 5 דלתות, עד 120K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שאני מחובבי הדגם,אבל מה עם איביזה 1.2ts ידנית?

Shayy צמפיון בדכ די מקובעים בדגמי הגולף/סקודה/אודי שהם מביאים,המותג היחיד שהם הביאו דגמים פחות מיינסטרים הוא סיאט עם האיביזה והלאון.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה דגם עממי חסר לך שהם לא הביאו?

לי חסרו גולף tsi ידניות. הקפידו ליבא רק עם 1.6..

אבל ספק שיש ביקוש לזה. לצערי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כוונתי היתה שאם היו מביאים את הגולף עם גיר ידני+tsiבאופן סדיר,הם היו מוכרים,כמו כן לתת לאדם לבחור אבזור כמו גג שמש ריפודי עור ועוד,בשנות ה2000 הם הביאו את הגולף קומפורטליין ידני/אוטומט ברמת אבזור גבוהה ומכרו כמויות נאות.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם

אליבא דצ׳מפיון רוכשי ידניות בדרך כלל יפנו לסיאט. מן מיצוב של מי שמחפש זול יותר וצעיר יותר. כך אני חושד.

לגבי אופציות האבזור, גם אם אתה צודק אני לא מצליח להזכר ביבואן רכב עממי אחר שמאפשר הזמנת כל הפיפצ׳קאס שהיצרן מאפשר במדינות אחרות. הם לא בולטים לרעה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

חייב לציין שכאשר הזמנתי את המיטו שלי והתעקשתי על מע'bose אורגינלית שראיתי בתמונות חול פתחו לי הזמנה מיוחדת,למרות שאמרו במעמד ההזמנה ביושר שזה לא מצדיק את המחיר ובדיעבד צדקו...

דרך אגב,כאשר תבוא להזמין אודי,רק תסמן וי ברשימת האופציות ותפתח את הכיס וידאגו להביא לך,לטעמי כך צריך לנהוג עם כל רכב/דגם.

סעו בצד ימין!!

,Giulietta QV. היום

פורסם
אומנם עדיין לא קיבלתי את הרכב, אבל רכשתי קליאו 900 ידנית. הכוח בהחלט מספיק ואף יותר ( לפי איך שהתרשמתי בנסיעת המבחן ). אני חושב שמדובר בעסקה מוצלחת אשר נותנת מנוע מתקדם, אבזור עשיר ועיצוב מוצלח.

מה היו השיקולים שלך ברכישה, ואיזה תוספות לקחת?

התלבטת לגבי פולו או רכב אחר?

פורסם

לי חסרו גולף tsi ידניות. הקפידו ליבא רק עם 1.6..

אבל ספק שיש ביקוש לזה. לצערי.

בפליקס, כששאלתי לגבי POLO GTI אמרו לי שאני הבן אדם השני שמתעניין בדגם הזה עם גיר רגיל.

כבר התחלתי לחשוב על POLO 1.2 TSI כאופציה מובילה, למרות שממש לא בא לי לוותר על גיר רגיל

פורסם
...

כבר התחלתי לחשוב על POLO 1.2 TSI כאופציה מובילה, למרות שממש לא בא לי לוותר על גיר רגיל

לא ברור לי למה אתה מקובע רק על רכב עם סמל VW בפרונט, אתה יודע שהפולו הזאת והאיביזה 1.2 TSI מיוצרות מאותם רכיבים בדיוק ומורכבות במפעל מארטוריל בספרד? אתה גם יודע שלאיביזה יש דגם טורבו ידני במבצע של 95K ויש דגם FR סקסי ביותר עם גג נפתח (טוב זה עניין אישי) ב 105K ??

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
לא ברור לי למה אתה מקובע רק על רכב עם סמל VW בפרונט, אתה יודע שהפולו הזאת והאיביזה 1.2 TSI מיוצרות מאותם רכיבים בדיוק ומורכבות במפעל מארטוריל בספרד? אתה גם יודע שלאיביזה יש דגם טורבו ידני במבצע של 95K ויש דגם FR סקסי ביותר עם גג נפתח (טוב זה עניין אישי) ב 105K ??

האמת שלא הצלחתי להבין מהאתר שלהם אם יש להם FR ידנית? המחירון כולל רק גרסת DSG

אתה סגור על המחירים?

פורסם
מה היו השיקולים שלך ברכישה, ואיזה תוספות לקחת?

התלבטת לגבי פולו או רכב אחר?

אז ככה, התחלתי עם תקציב של 100K. הרעיון היה לרכוש ולוסטר/ייטי/גוק ידניים מיד 2. את מסע ההחלטה התחלתי בסוכנות ניסאן כדי לראות אם הגוק מתאים לי. אחרי שנכנסתי לגוק הבנתי שהוא צפוף לי מדי, וזה לא באמת רכב שימושי. מה גם שאיכות החומרים הייתה מאכזבת. באותו אולם הייתה גם סוכנות של רנו וראיתי שם את המגאן קופה. מאוד התעניינתי בה. וכמעט סגרתי עליה ( ומתחתי את התקציב בצורה משמעותית ) אבל אז חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שצריכת הדלק של ה 1.2 TCE לא ממש חסכונית. ואני נוסע הרבה. ואז באולם ראיתי את הקליאו החדשה. ממש אהבתי אותה. ואפילו שקלתי לרכוש את הרובוטית ( למרות שרציתי ידנית והמנוע היה אותו אחד לא ממש חסכוני כמו במגאן ). אמרתי ניקח נסיעת מבחן להתרשם. אבל באותו הזמן היה להם רק את ה 900 טורבו ידני לנסיעת מבחן. אז לקחתי את הרכב לנסיעה כדי להרגיש איך הוא. למען האמת בכלל לא חשבתי על מנוע ה 900. אבל אחרי נסיעת המבחן התרשמתי מאוד לטובה ( בייחוד שלפני חצי שנה עשיתי נסיעת מבחן על האפסילון 900 וגם התרשמתי ). בקיצור אחרי הנסיעה הבנתי שזה מה שאני רוצה. בימים שלאחר מכן בכל זאת המשכתי להסתובב בסיאט, פורד, קיה, יונדאי וכו' , אבל עדיין הקליאו לא יצאה לי מהראש. לאחר כמה ימים כבר קיבלתי החלטה - קניתי, ונשארתי עם עודף =) בסופו של דבר היא הציעה את החבילה המשתלמת ביותר מבחינת אבזור ומנוע. ויתרתי על אופציית היד השנייה כי אני נוסע יחיסת הרבה ומחזיק רכב להרבה זמן.

פורסם
האמת שלא הצלחתי להבין מהאתר שלהם אם יש להם FR ידנית? המחירון כולל רק גרסת DSG

אתה סגור על המחירים?

המחירים שהצגתי זה ממה שהיה להם במבצעים לאחרונה, אתה יכול להתקשר לשם ולברר, תאמין לי בסיאט זה קצת שוק ואתה יכול להתמקח בכל זמן נתון, מבחינתי זה מצויין, לגבי FR ידנית 5 דלתות אני לא בטוח אם יש אך FR 3 בטוח שיש , תבדוק...

אגב האיביזה הרבה יותר יפה מהפולו :lol: :lol:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
אז ככה, התחלתי עם תקציב של 100K. הרעיון היה לרכוש ולוסטר/ייטי/גוק ידניים מיד 2. את מסע ההחלטה התחלתי בסוכנות ניסאן כדי לראות אם הגוק מתאים לי. אחרי שנכנסתי לגוק הבנתי שהוא צפוף לי מדי, וזה לא באמת רכב שימושי. מה גם שאיכות החומרים הייתה מאכזבת. באותו אולם הייתה גם סוכנות של רנו וראיתי שם את המגאן קופה. מאוד התעניינתי בה. וכמעט סגרתי עליה ( ומתחתי את התקציב בצורה משמעותית ) אבל אז חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי שצריכת הדלק של ה 1.2 TCE לא ממש חסכונית. ואני נוסע הרבה. ואז באולם ראיתי את הקליאו החדשה. ממש אהבתי אותה. ואפילו שקלתי לרכוש את הרובוטית ( למרות שרציתי ידנית והמנוע היה אותו אחד לא ממש חסכוני כמו במגאן ). אמרתי ניקח נסיעת מבחן להתרשם. אבל באותו הזמן היה להם רק את ה 900 טורבו ידני לנסיעת מבחן. אז לקחתי את הרכב לנסיעה כדי להרגיש איך הוא. למען האמת בכלל לא חשבתי על מנוע ה 900. אבל אחרי נסיעת המבחן התרשמתי מאוד לטובה ( בייחוד שלפני חצי שנה עשיתי נסיעת מבחן על האפסילון 900 וגם התרשמתי ). בקיצור אחרי הנסיעה הבנתי שזה מה שאני רוצה. בימים שלאחר מכן בכל זאת המשכתי להסתובב בסיאט, פורד, קיה, יונדאי וכו' , אבל עדיין הקליאו לא יצאה לי מהראש. לאחר כמה ימים כבר קיבלתי החלטה - קניתי, ונשארתי עם עודף =) בסופו של דבר היא הציעה את החבילה המשתלמת ביותר מבחינת אבזור ומנוע. ויתרתי על אופציית היד השנייה כי אני נוסע יחיסת הרבה ומחזיק רכב להרבה זמן.

דווקא שמעתי דברים טובים על גוק..

בכל מקרה הזמנתי נסיעת מבחן בקליו ובפורד פיאסטה, אעדכן אתכם במשך השבוע

פורסם

טוב, אז עשיתי נסיעת מבחן על הקליו החדשה וחייב להגיד שזה פשוט תענוג לנהוג בה. מרגישים את הטורבו חבל על הזמן.

בנוסף העיצוב פנים מרשים ביותר.

כולל כל האבזור וגלגלי מגנזיום ומה לא, יוצא בערך 95K .

עכשיו השאלה היא עד כמה רנו מאבדת במחיר לעומת אותה פולקסווגן או סיאט איביזה..?

• תוכן חדש...