Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי נאמנות למקור היא לא על גוון הצליל, וכמו שנאמר כל רמקול ינגן גוון שונה.

גם זמרים שישירו עם רמקולים וציוד שונה יהיה להם איזה שהו גוון אחר בקול.

הכוונה לנאמרנות למקור היא בניגון המערכת לא גוון של הצליל שלה, הכוונה היא לאיזון בטוויטר במיד בבאס ושאר הדברים.

אם המערכת מנגנת טוב בלי אוברים או חוסרים בבאס או במיד או בטוויטר או במידבאס וכל הכלים והזמרים נשמעים טוב אז לדעתי זהוא נאמנות למקור למי שהגיע לרמה כזאת ברכב.

אני שואף לרמה כזאת ואני לא רחוק:

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני פשוט מתקשה להבין איך אתה מקיש משהו לגבי איך המערכת הזאת באמת נשמעת בהתבסס על סרטון ביוטיוב.

כל אחד והתפיסה שלו למושג אודיופיל, אין לי שום בעיה עם זה אבל אני באמת לא מבין איך אתה מסוגל להחליט מה קלטה של מערכת שמנגנת הקלטה שככה מערכת צריכה להשמע. ברור שהיא מערכת מעולה אבל מה שיוט וב מעביר אפילו לא קרוב לחוויה האמיתית, שם אתה עלול לאמר דברים אחרים לגמרי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא מזמן ביקרתי בטירה

הבנתי מהר מאוד שהחברה שם אודיופילים אמיתיים

כל רכב מקומי שעבר נשמע כאילו הזמר כלוא בבאגז

זה הכי קרוב להקלטה באולפן :)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אדי, אתה טועה! אני לא מסכים איתך אז אתה טועה! :lol:

אני צוחק! :lol:

באמת היו פה הרבה ריבים, בגלל זה הפסקתי להיכנס לפה, אבל השרשור השני שלך די החזיר לי את החשק להיכנס לפה מידי פעם ולראות מה קורה פה בגראונד זירו.

בכל מקרה, אני חושב שאודיופיליות זה לא רק להשקיע סכומים מטומטמים של כסף למען משהו שאתה יודע מראש שלא תשיג.

זה הגדרה כ"כ לא נכונה. כמו שתגיד שנהג אמיתי זה מי שנוהג על למבורגיני. ממש לא נכון.

לא חסר נהגים טובים שנוהגים גם על גרוטאות, כי מה לעשות, אין כסף! :roll:

הכל שאלה של מה אתה מצליח לעשות עם הקצת שיש לך, אני מכיר אנשים שיש להם ציוד ששווה רכב חדש מהחברה ועדיין ההבנה שלהם בסאונד היא אפסית, אין להם מושג איך נראה אפילו אות חשמלי, איך עובד מגבר, איך עובד רמקול, מה זה DSP ואיך זה עובד, מה זה אומר כל המספרים האלה של הקצב דגימה וכו' למשל: 192Khz, 44.1Khz מה ההבדל ביניהם, וכו'.

כמו שיש הרבה אנשים עשירים שיש להם פרארי, למבורגיני, קורבטים למיניהם, אבל עדיין אין להם שמץ של מושג בנהיגה ולא יודעים לנהוג.

לפי דעתי, אודיופיל זה בן אדם שיכול לגרום גם לציוד הפשוט ביותר להישמע טוב, ויש לו המון ידע בסאונד ואיך דברים עובדים.

פחות נצמד לתיאוריות ויותר נצמד לעובדות.

רמקול X נשמע יותר טוב מרקול Y, למה? והוא גם עונה על זה. זה אודיופיל!

אתה שומע את הזמזום הקטן הזה ברקע? זה כנראה קבל אלקטרוקקה שהתנפח לי כנראה ולא מסנן מספיק DC.

זה בנאדם שיצליח גם להבין סאונד ולדעת בדיוק מה קורה במערכת שלו בכל רגע נתון.

זה אודיופיל.

אני פשוט מתקשה להבין איך אתה מקיש משהו לגבי איך המערכת הזאת באמת נשמעת בהתבסס על סרטון ביוטיוב.

כל אחד והתפיסה שלו למושג אודיופיל, אין לי שום בעיה עם זה אבל אני באמת לא מבין איך אתה מסוגל להחליט מה קלטה של מערכת שמנגנת הקלטה שככה מערכת צריכה להשמע. ברור שהיא מערכת מעולה אבל מה שיוט וב מעביר אפילו לא קרוב לחוויה האמיתית, שם אתה עלול לאמר דברים אחרים לגמרי.

זה הקטע, הוא לא יודע איך זה נשמע, אבל בגלל שהרמקולים האלה בטח עולים כמו משכנתה שנתית אז הוא מניח שהם נשמעים טוב.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

שלומי,

מה שאני באמת אומר כאן זה שלא איכפת לי איך כל אחד מגדיר בעיניו את היותו אודיופיל, העיקר לא לריב על זה ולא לשלול ולא לדרוס את האחר.

נאמרים המון שטויות, אבל יש דרך להתמודד עם הבעיה ויש דרך להתמודד עם האנשים.

הגישה שאני נוקט בה בעבודה מול לקוחות אומרת:

רך עם האנשים, קשה עם הבעיה

לתקוף את הבעיה בחומרה מבלי לפגוע בבן אדם.

הבעיה האמיתית מתחילה כשהאנשים, הופכים להיות הבעיה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואו,מאוד מהנה היה לקרוא,תודה לאנוס,מקווה שגם לי יהיה זמן כמו לך לפרסם על הרבה דברים שרציתי לחלוק עם הפורום

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

בדיוק 37 תגובות עד שהגיעה תגובה מהסוג שדיברתי עליה. ואל תגידו שאין כאן עקיצה.

פעם אם הייתי מגיב ככה זה היה נחשב חרחור ריב.

הבעיה היא האנשים, לצערי.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי ולמה אתה חושב שיש פה עקיצה ?

מהיכרות שלי עם מקס הוא נימצא הרבה בפורומים רוסיים כגון אבטוזבוק {או איך שכותבים את זה} באס קלאב רו ועוד וכל פעם הוא אומר שהוא ינסה לתרגם מאמרים ולהעלות לפה.

ונכון שאנשים הם הבעייה אבל גם הבעייתיים חושבים שההם צודקים:idea:

אני לא אודיופיל ולא שואף אני סתם משוגע :-P

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אתה יודע לקרוא בין השורות ג'וניור אז למה גם לשאול שאלת תם?

שיתרגם ושיעלה מאמרים, קודם מעשים, אפשר?

אתה לא משוגע, אתה מצ'וגע!

אתה ה-משוגע בה' הידיעה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי אין פה שום עקיצה,אני תכננתי לתת מדריך מדוייק לאיך לעגל פורטים,איך לתכנן תיבות טי ליין,ובכללי איך לגרום לסאב לנגן יותר חזק,ומה משמעות פורט חיצוני ובמה זה תורם,אבל יש אנשים כמוך שהם נגדי גם שאני מנסה לפרגן,אז אני מקבל יריקה,בגלל זה אין לי שום חשק לעשות את זה,כי אפילו תודה לא אקבל

פורסם

+1

אשמח למאמר על תיבות

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

רוצים ידע בנושא התיבות?נעשה את זה פשוט,אני אבנה ואבחן ובמפגש יקבלו תשובות,הכי פשוט שיש,על מנת למנוע וויכוחים

פורסם

במפגש אפשר להתרשם, למשל אם תביא שני תיבות, אחת שמכוונת נגיד ל 33 הרץ ואחת שמכוונת לחמישים, ככה בשביל ההתרשמות, יהיה מגניב לקרוא את התיאוריה שמאחורי התוצאה.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...