Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לשפר את המערכת שלי אבל לא למשהו מתקדם ביותר.

כרגע יש לי HU של פיוניר, את הדגם המדוייק אני לא זוכר אבל יש לי 4 יציאות של 50W.

הרמקולים הם קומפוננטים מסוג JBL CS-5C.

אני מרגיש שהסאונד קצת חלש במיוחד באיזור הבאסים.

חשבתי לקנות עוד זוג 9\6 לחלק האחורי של הרכב או מגבר. או גם וגם.

אני לא מעוניין להשקיע יותר מ800 ש"ח על השיפור מערכת.

מהי המלצתכם?

תודה!

נ.ב- אין לי בעיה עם יד 2 והרכב הוא סיאט איביזה שנת 2000.

פורסם

4 יציאות של אולי 15 וואט נקי אתה מתכוון?

ללא הגברה מסויימת לא יחול לך שיפור משמעותי בעוצמה ובאיכות.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

ביד 2 תוכל למצוא אולי מגבר ורמקולים שש על תשע נוספים אבל התקנה גם עולה כסף ותקציבך קטן קצת. תתחיל או ממגבר או מרמקולים לא משניהם ביחד.

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

כרגע לא מצאתי באתר משהו מיד שנייה.

יש את המגבר jbl 1004 חדש עולה 980 קצת מעבר לתקציבך בזאפ. ויש בזאפ רמקולים של רוקפורד 6x9 ב200 שח.

זה יספיק לך לדעתי להתחלה. היה לי את המגבר הנ"ל. אחלה מגבר דיי חזק.

פורסם

יש מגבר לייטנינג אודיו ביד 2 אבל הוא מוציא 50 ואט לערוץ.

אם זה מספק אותך אז אולי יתאים לך לתקציב. לעומת הjbl הנ"ל נותן 100 לערוץ.

פורסם

היי

רמקולים 6/9 יכולים להוסיף לך באסים . במיוחד ברכב שלך .

אבל אם את הולך על מגבר וסאב ? אז חסר לי קצת אינפורמציה. איזה מכשיר וכמה יציאות rca יש לו.

הרמקולים שיש לך ברכב הם עם 40w rms נצילות 92db , עדיין טובים למכשיר (לא מושלם).

בתקציב שלך הייתי הולך על 6/9 מאחור.

מקווה שעזרתי .

פורסם

יש לי מכשיר מסוג פיוניר deh 6250bt.

אני קצת סולד מבאס כרגע כי אין לי מקום בבאגז'.

האם זה נבון להתחיל מזוג 9\6 ובמידה וזה לא יספק אותי אז להתקדם למגבר?

חשבתי על הרמקולים JBL GT669.

פורסם

מתקינים סאב כדי להשלים את הסאונד ברכב . אתה לא חייב להגביר את הסאב לעוצמות שלא יהיה לך נעים לשמוע. יש הבדל משמעותי בין מע' עם או בלי סאב . אם אין בעיה של תקציב תתקין סאב ומגבר . אם מספיק לך 6/9 אני ממליץ על מורל טמפו או רוקפורד או או רק לא jbl ( לא אוהב )

בהצלחה

פורסם

להתחיל עם 9*6 ואז מגבר לדעתי זה לא נכון, אם רק חסר לך באס אתה יכול לקנות מגבר 2 ערוצים, ןסאב קטן 8-10 אינץ,

וזה יספיק מבחינת באס, אם אתה חפץ ביותר עוצמה, אז מגבר 4 ערוצים וסאב קטן.

• תוכן חדש...