Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראשית אציין, כי אני חסר ניסיון בתחום הדייטלינג ואני עומד להשתמש לראשונה במוצרים הקצת "יותר מקצועיים" אליהם אתייחס בשרשור.

לפני מספר חודשים פירסמתי בפורום זה בקשה להמלצה לתכשיר לשמירה על טמבוני הרכב (טמבוני הרכב עברו צביעה של שחור מט על שחור מט.כלומר צביעה פשוטה לחידוש הטמבונים) לאחר שהחלו להופיע באחד מהם פיצוצים וקילופים קטנטנים. באותו שירשור הומלץ לי להשתמש ב FLASH DASH של CARPLAN.

מחוסר זמן, רק לאחרונה קפצתי לאוטוסטור ורכשתי את המוצר. על הדרך ביקשתי מהמוכר סבון "עממי וטוב" לשטיפת הרכב. הוא המליץ לי על ULTRA WASH&WAX של CARPPLAN. רכשתי גם את הסבון.

שאלותיי היא בנוגע לאופן השימוש מוצרים:

1) בנוגע לFLASH DASH, הוראות השימוש נראות לא קשורות שכן הם מדברות על תרסיס בעוד בתכשיר מגיע כנוזל בתוך בקבוק. איך יש להשתמש במוצר?

2)בנוגע ל WASH&WAX , המוכר אמר שיש להוסיף 2 פקקים לתוך דלי של מים פושרים בעוד שעל המוצר מצוין שיש להוסיף פקק אחד בלבד. אז כמה להוסיף?

באופן כללי מה דעתכם על המוצרים?

תודה!!!!

3.jpg

2.jpg

1.jpg

פורסם

החומר בבקבוק בכחול מצויין. את השני איני מכיר.

תנגב לכלוך לרבות אבק מהמשטח לפני היישום.

שים חומר על מיקרופייבר ותתחיל למרוח.

תוך כדי יישום תגלה כמה חומר נותן את התוצאה הטובה ביותר.

פשוט. החומר ידידותי ואין סכנה שיישום לא נכון יגרום לנזק.

יש טענה שמשטח חם, אבל לא בשמש ישירה, יתן תוצאה טובה יותר. לא ניסיתי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...