Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בן 17 נהג חדש כבר חצי שנה קניתי אוטו אתמול מיצובישי סופר לנסר שנת 97 אוטומט GLI SALOON ואני מחפש לעשות ביטוח אין לי יותר מדי תקציב אני מחפש את ההכי זול אני רוצה חובה+צד ג' כי זה הכי טוב לאוטו כזה לא צריך מקיף וגם אין לי כסף לזה

ועם בגיל 18 שזה עוד חודשיים ירד משמעותי המחיר של הביטוח או שזה סתם שטות וזה ירד ב100-300 שקל

תודה

פורסם

מחיר הביטוח ירד משמעותית בעוד 6 שנים וכמה חודשים - כשתהיה בן 24. עד אז יהיה עליך לשלם מחיר יקר תמורת התענוג להחזיק רכב.

בכל מקרה - אל תעז להזיז ואפילו להניע את הרכב לפני שיש לך ביטוח תקף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מחיר הביטוח ירד משמעותית בעוד 6 שנים וכמה חודשים - כשתהיה בן 24. עד אז יהיה עליך לשלם מחיר יקר תמורת התענוג להחזיק רכב.

בכל מקרה - אל תעז להזיז ואפילו להניע את הרכב לפני שיש לך ביטוח תקף.

לא אני לא יסע כי אין לי בכלל ביטוח עם היה ביטוח של נהג רגיל מעל גיל 24 הייתי נוהג לפעמיים כי את זה השוטר לא יכול לדעת רק עם אני עושה תאונה חס וחלילה

פורסם

אתה לא מבין את החומרה שבנהיגה ללא ביטוח. עזוב את השוטר, הוא בכלל לא בודק את הענין. אבל אם תגע במישהו ותתבע על נזק גוף עליך להתחיל את תחשיב הפיצויים שישה עליך לשלם מכיסך בכמה עשרוות אלפי ש"ח אם הפציעה קלה, ובאלפי ש"ח לחודש משך כל ימי חייך אם מישהו נפצע קשה.

כדי לסבר את העיין - אם נגעת במישהו והוא פנה למיון רק עלות הביקור במיות תגיע לסדר גודל של כמה אלפי ש"ח - בלי שום טיפול בהמשך, בלי אשפוז ובלי פיצויים על נזקים לטווח ארוך.

והבעיה היותר קטנה - פגיעה ברכב אחר יכולה להגמר בטוטאל לוס, אם מדובר ברכב סופרמיני חדש תתחיל את חישוב הפיצויים ב-100,000 ש"ח, אם מדובר ברכב קצת יותר יוקרתי תחשב בהתאם.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה לא מבין את החומרה שבנהיגה ללא ביטוח. עזוב את השוטר, הוא בכלל לא בודק את הענין. אבל אם תגע במישהו ותתבע על נזק גוף עליך להתחיל את תחשיב הפיצויים שישה עליך לשלם מכיסך בכמה עשרוות אלפי ש"ח אם הפציעה קלה, ובאלפי ש"ח לחודש משך כל ימי חייך אם מישהו נפצע קשה.

כדי לסבר את העיין - אם נגעת במישהו והוא פנה למיון רק עלות הביקור במיות תגיע לסדר גודל של כמה אלפי ש"ח - בלי שום טיפול בהמשך, בלי אשפוז ובלי פיצויים על נזקים לטווח ארוך.

והבעיה היותר קטנה - פגיעה ברכב אחר יכולה להגמר בטוטאל לוס, אם מדובר ברכב סופרמיני חדש תתחיל את חישוב הפיצויים ב-100,000 ש"ח, אם מדובר ברכב קצת יותר יוקרתי תחשב בהתאם.

אוקי אז אתה יכול להמליץ לי על חברת ביטוח שהיא זולה עושה ביטוחים לנהגים חדשים אני בן 17 תודה

פורסם

תעשה סקר שוק. תרשום בגוגל חברות ביטוח לרכב, ותתקשר לכולן אחת אחת, ותבדוק איתן מה הן יכולות להציע לך. אל תעלה על רכב שאין לו ביטוח חובה+צד ג'. אם אין לך כסף לביטוח, תמכור את הרכב ותתנייד בתחבורה ציבורית, כי עד גיל 21 אתה תשלם מחירים גבוהים מאוד, ומגיל 21 עד גיל 24 אתה תשלם קצת פחות, אבל עדיין הרבה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
תעשה סקר שוק. תרשום בגוגל חברות ביטוח לרכב, ותתקשר לכולן אחת אחת, ותבדוק איתן מה הן יכולות להציע לך. אל תעלה על רכב שאין לו ביטוח חובה+צד ג'. אם אין לך כסף לביטוח, תמכור את הרכב ותתנייד בתחבורה ציבורית, כי עד גיל 21 אתה תשלם מחירים גבוהים מאוד, ומגיל 21 עד גיל 24 אתה תשלם קצת פחות, אבל עדיין הרבה.

ביררתי ומגדל הכי זולים וזה בלי גרירה ובלי כולם אבל למוכר אני לא ימכור את האוטו למרות שיש לי מישהו שרוצה אותו אבל רק קניתי אותו והוא מוכן לתת לי כפול על האוטו אבל אני לא רוצה כי לא היה לי על מה לינסוע אחרי זה

החברות ביטוח האלה שוחטים את הכל הנהגים החדשים והצעירים כי הם יודעים שהם ילחצו על ההורים ויעשו בישבילהם זה כמו מעדן אבל הם שחכו שיש כאלה שאין מי שיעזור להם והמדינה לא עוזרת חרא של חברות ביטוח ולאף אחד לא אכפת

פורסם

מה אתה מקטר. ילד בן 17 שאין לו הכנסה משלו לא חייב שיהיה לו רכב בבעלותו.

כשקונים רכב יש לקחת בחשבון את עלות ההחזקה שלו (ביטוח, דלק, טיפולים, וכו').

אם ההורים שלך משלמים עבורך את עלות אחזקת הרכב - תגיד להם תודה רבה.

פורסם
ביררתי ומגדל הכי זולים וזה בלי גרירה ובלי כולם אבל למוכר אני לא ימכור את האוטו למרות שיש לי מישהו שרוצה אותו אבל רק קניתי אותו והוא מוכן לתת לי כפול על האוטו אבל אני לא רוצה כי לא היה לי על מה לינסוע אחרי זה

החברות ביטוח האלה שוחטים את הכל הנהגים החדשים והצעירים כי הם יודעים שהם ילחצו על ההורים ויעשו בישבילהם זה כמו מעדן אבל הם שחכו שיש כאלה שאין מי שיעזור להם והמדינה לא עוזרת חרא של חברות ביטוח ולאף אחד לא אכפת

אני בן 22 ואין לי רכב משלי. תאמין לי שרכב בגיל שלך זה נטו מותרות. לא מצב קשה ולא נעליים. אם תמכור את הרכב, אתה תוכל לחסוך הרבה כסף לעתיד שלך, ולדברים יותר שימושיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מה אתה מקטר. ילד בן 17 שאין לו הכנסה משלו לא חייב שיהיה לו רכב בבעלותו.

כשקונים רכב יש לקחת בחשבון את עלות ההחזקה שלו (ביטוח, דלק, טיפולים, וכו').

אם ההורים שלך משלמים עבורך את עלות אחזקת הרכב - תגיד להם תודה רבה.

דבר ראשון מה הקשר בן כמה אני? אני לא יושב בבית כמו רוב הילדים אני הולך לעבוד ואני גם לא מעשן או שותה אז ככה שאין לי הוצאות ושלא תחשבו לא נכון כמו שאמרת פה "הורים שלך משלמים עבורך את האחזקת הרכב" אף אחד לא עוזר לי או משלמים לי זה נטו כסף אישי שלי שעבדתי עלו במו ידי.

אני בן 22 ואין לי רכב משלי. תאמין לי שרכב בגיל שלך זה נטו מותרות. לא מצב קשה ולא נעליים. אם תמכור את הרכב, אתה תוכל לחסוך הרבה כסף לעתיד שלך, ולדברים יותר שימושיים.

זה שלך אין רכב משלך זה לא בעיה שלי כניראה שיש לך אוטו במשפחה שאתה יכול לינוהג עלו וזה גם לא כזה מעניין אותי מה יש לך אני אומר מה שיש לי וזה לא נטו מותרות זה ביגלל שאין בררה ואני כבר חצי שנה עם רשיון ולא נוהג וזה גם עוזר לי בעבודה

ואני רק קניתי אותו אני לא מתכוון למכור אותו כי אחרי זה אני לא עושה בזה כלום כסף בעתיד יש לי עוד הרבה זמן לעשות כסף, כסף בא כסף הולך צריך להנות חיים רק פעם אחת וכל אחד והדברים השימושים שלו אתה בן 22 אצלך זה משהו אחר אצלי זה ככה.

פורסם

בחור, הכוונה של ניקו יותר עמוקה ממה שאתה מבין: אחזקת רכב כוללת הוצאות חודשיות שיכולות לנוע בין 1000 ש"ח כאשר אתה מתדלק ונוסע לביןכמה אלפים כאשר צריך לחדש רישוי, ביטוח ולעשות איזה טיפול או תיקון. רכישת רכב היא עניין קטן, אחזקתו השוטפת היא הדבר היקר.

אתה בחור צעיר, אנימניח שלא מרויח יותר מדי כסף, ואת המעט שאתה מרויח אתה מתכוון להוצא על אחזקת הרכב. אנילא מכיר אותך ואת משפחתך אבל יש לי חשש שסדרי העדיפות שלך שגויים, וזה די אופייני לבני גילך שמנסים להיות עצמאיים אבל עדיין אין להם הכלים הדרושים להתנהלות נכונה, וזה כולל התנהלות כלכלית.

כבר רכשת את הרכב, אבל עכשיו אתה צריך לעצור רגע ולבדוק אם יש ביכולתך לעמוד בהוצאות. ואם כן - לבדוק אם הרכב הוא אכן מסיק חשוב כדי להוצא עליו חלק נכבד מהכנסתך. לא ניקו, לא אני ולא אף אחד אחר בפורום לא יכולים לקבל החלטות בשבילך, אבל יש כאן אנשים חכמים ומנוסים שיכולים ליעץ לך מה לבדוק כדי לקבל החלטה מושכלת.

בכל מקרה - רכוש בדחיפות ביטוח חובה, ואל תזיז את הרכב לפני שיהיה בידך ביטוח חובה וצד ג' בתוקף. אפילו לא נסיעהלצורך מכירתו.

שיהיה לך בהצלחה.

פורסם
בחור, הכוונה של ניקו יותר עמוקה ממה שאתה מבין: אחזקת רכב כוללת הוצאות חודשיות שיכולות לנוע בין 1000 ש"ח כאשר אתה מתדלק ונוסע לביןכמה אלפים כאשר צריך לחדש רישוי, ביטוח ולעשות איזה טיפול או תיקון. רכישת רכב היא עניין קטן, אחזקתו השוטפת היא הדבר היקר.

אתה בחור צעיר, אנימניח שלא מרויח יותר מדי כסף, ואת המעט שאתה מרויח אתה מתכוון להוצא על אחזקת הרכב. אנילא מכיר אותך ואת משפחתך אבל יש לי חשש שסדרי העדיפות שלך שגויים, וזה די אופייני לבני גילך שמנסים להיות עצמאיים אבל עדיין אין להם הכלים הדרושים להתנהלות נכונה, וזה כולל התנהלות כלכלית.

כבר רכשת את הרכב, אבל עכשיו אתה צריך לעצור רגע ולבדוק אם יש ביכולתך לעמוד בהוצאות. ואם כן - לבדוק אם הרכב הוא אכן מסיק חשוב כדי להוצא עליו חלק נכבד מהכנסתך. לא ניקו, לא אני ולא אף אחד אחר בפורום לא יכולים לקבל החלטות בשבילך, אבל יש כאן אנשים חכמים ומנוסים שיכולים ליעץ לך מה לבדוק כדי לקבל החלטה מושכלת.

בכל מקרה - רכוש בדחיפות ביטוח חובה, ואל תזיז את הרכב לפני שיהיה בידך ביטוח חובה וצד ג' בתוקף. אפילו לא נסיעהלצורך מכירתו.

שיהיה לך בהצלחה.

אתה צודק תאמין לי שעם יכולתי לא לקנות את האוטו זה היה מקל עלי ממש במיוחד שאני מתגייס בעוד 10 חודשים אבל אני גם דואג למצב הנהיגה שלי זה שעברתי טסט לא אומר שהיא נהיגה נכון גם שעברתי את הטסט והיה את תקופת המלווה לא היה לי אפשרות לינהוג על האוטו היחד שיש במשפחה מכל מני סיבות וגם לא היה לי ביטוח ביגלל שצריך לעשות מקיף+חובה וזה יוצא לשנה 7אלף אז חכיתי חצי שנה עשיתי מדי פעם ביטוח של 4 ימים שלא ממש עזר ביגלל שלא תמיד היה לי זמן להפעיל אותו וכן היתי נוסע בלי ביטוח כי לא חשבתי מספיק מה יכול לקרות עם אני נוגע ברכב או בבנאדם אבל עכשו אני מבין וביגלל זה החלטתי לקנות את האוטו שהיה לי אפשרת לינוסע בו וגם לעשות ביטוח ולהתחיל להנות אני יודע שזה הרבה בטיפולים ובשביל זה אני עובד ומרוויח כמו ילדים שאחרי צבא כי אני עובד בתור מתקין וזה ביחד עם סבלות אז אני מקבל 26 לשעה ואני יעבוד גם על חשבון הלימודים אין מה לעשות גם ככה זה שנה אחרונה אני רוצה לא בזבזן ביגלל זה יש לי מספיק בשביל לקנות את האוטו וגם עשיתי לו טיפול לפני יומים כל הרצועות טיימניג, משבת מים,ברקסים,גלגלים הכל ביחד 2000שקל שזה לא מעט אני מאמין שאני יצליח להחזיק את האוטו וגם עם לא תמיד אפשר למכור אותו וברווח כי הבאתי אותו ב4אלף במזל באמת שנה 96 מיצובישי ספור לנסר עם גאנטים מגנזיום מקורי 165אלף ק"מ יד 3 בלי מכות באמת היה לי מזל עם האוטו הזה וביגלל זה אני לא רוצה למכור אותו אפילו לא הספקתי להנות.

פורסם

השוואת מחירי ביטוח חובה:

http://car.mof.gov.il

צד ג' ייצא לך עוד איזה ~1500 שקל לדעתי, אולי קצת יותר.

בקש מהסוכן שיבדוק בכמה חברות.

אל תעיז לנסוע בלי צד ג'.

לא בטוח שזה רעיון טוב לוותר על ביטוח הגרירה, אבל זה כבר באמת החלטה שלך.

לגבי המחירים - המחירים לא סתם גבוהים.

האקטוארים (אתה יודע מה זה בכלל?) בחברות הביטוח יודעים שנהגים בגילאים מסויימים ועם וותק נמוך הם מועדים לפורענות ומייצרים יותר תביעות בממוצע. והם יודעים לכמת את הסיכון הזה. הפרמיות משקפות את זה. זה הכל.

בכל חברות הביטוח שאני מכיר המדרגה הבאה היא בגיל 21 - יש הפרש משמעותי בפרמיות לנהג בן פחות מ21 או לנהג בן 21 עם לפחות שנה וותק.

אחר כך בדרך כלל יש מדרגות בגיל 24, 30, 45.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יכול להיות שאני טועה לגבי 1500 שקל.

לגיל 21 אפשר להשיג צד ג בכ-1200 שקל.

ביטוח חובה בלבד לשבוע ניתן לבצע ב'פול' אבל זה יקר ואין סיבה.

בדוק באתר שקישרתי ותמצא את החובה הכי משתלם לך.

לגבי צד ג ביום ראשון תרים טלפון לסוכן הביטוח שלך שיבדוק לך בכמה חברות וזהו.

רצוי מאוד לקחת גם שירותי דרך (=גרירה) ואולי שמשות והגנה משפטית.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...