Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי להגיע מחר למוסך,אני אשאל אם מחליפים אך ורק בחלפים מקוריים (למרות שלא נראה לי שמוסך מורשה יתעסק עם לא מקורי) אני גם אבקש לראות את השמן והפילטר,זכותי לא?

אם יתחילו לעשות לי שם סרטים ויגידו "אי אפשר,סמוך עלינו" לוקח את הרגליים ועף משם.

מדובר במוסך הונדה,אלכס למי שמכיר...

Scan Speak

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער על ההקפצה

עכשיו חזרתי מהמוסך,אמרו לי כמובן שהם משתמשים בחלקים מקוריים בלבד,אני החלטתי לבדוק זאת בעצמי,הלכתי ליד הרכב וראיתי מה הוא שם באוטו...אכן משתמשים בחלקים מקוריים.

Scan Speak

פורסם

טוב לישמוע שבהונדה זה ככה אבל אצל שאר המיתחרים אני לא בטוח בכלל

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם
אכן - רק שהבדיקה במשרד הרישוי מתבצעת חינם, או ליתר דיוק לא תתאפשר העברת בעלות במקרה שיש חוב או עיקול במחשבי משרד הרישוי.

הבדיקה שהדואר מבצע היא מול רשם המשכונות בלבד:

הבדיקה מתבצעת באמצעות חברת "אין אפס" אל מול משרד המשפטים - רשם המשכונות.

וכאמור את אותה בדיקה ממש אפשר לעשות בלי ה"מתנות" מהדואר, ישירות מול אתר רשם המשכונות.

yuvk תודה,בדקתי עכשיו את הרכב שלי והוא לא ממושכן:-P הייתי בטוח שזו פעולה שמתבצעת רק מול הדואר שילמתי על בדיקה כזו 80 שקלים לפני שנה,חבל שהציבור לא יודע על זה

TDI POWER

• תוכן חדש...