Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע להונדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Vavoline 10w40 הכי מתאים להונדה

סליחה, אבל אולי כבודו יכול בבקשה להסביר מדוע השמן שהוא המליץ עליו הוא השמן הכי מתאים להונדה?

מה יש בשמן הזה שאין בשמנים אחרים?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
Vavoline 10w40 הכי מתאים להונדה

יש תקנים לכל שמן ולכל יצרן, אחד הפרמטרים לאיכות השמן היא התקנים בהם הוא עומד והצמיגות, לזרוק שם של אחת החברות (שהיא טובה אבל זה לא קשור) מבלי לציין דגם מסוים או את התקנים שהוא מכיל זה לא עוזר בכלום.

תבדוק את הצמיגות שמתאימה למנוע ותמצא שמן איכותי משלל החברות שיש בשוק (CASTROL / VALVOLINE / LIQUY MOLY / MOBIL) שעומד בתקנים הדרושים.

ממליץ על Castrol מסדרת ה Edge.

פורסם

הבעיה של פרסטון היא שמדובר בשמן מדבקה. פרסטון האמריקאית איננה מייצרת ולא מוכרת שמנים בארה"ב. היבואן בישראל קיבל היתר למכור שמן במיכלים עם מדבקה של פרסטון עליהם. כך נוצר מצב שאף אחד לא יודע ממש מי מייצר את שמני פרסטון. לפיכך איכות השמן ואף עמידותו בתקנים שמוצהרים על המיכל מוטלים בספק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

עד עכשיו השתמשתי ב liquy moly גלון קטן בצבע כחול.

אז כמו שהמליצו פה אני ימשיך להשתמש בו.

רק שאלה קטנה,ראיתי שיש גלונים גדולים ויש שני סוגים אחד בצבע שחור שעולה בסביבות 180 שייח ויש אחד בצבע זהב שעולה 120 שייח...

איזה מהם כדי לקנות ומה ההבדל בינייהם.

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה רוצה להשקיע בשמן טוב יותר מהליקווי מולי הזהוב חפש שמן של קסטרול. הוא הרבה יותר טוב למנועים של הונדה מהליקווי מולי.

אם אתה מאזור המרכז אז בשקד חלפים אפשר למצוא אותו במחיר דומה.

• תוכן חדש...