Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מבקש המלצה לבעל מקצוע באיזור המרכז שמתעסק בתיבות הילוכים רציפות CVT של ניסאן.

יש תחושה של החלקה, דרוש אבחון מקיף לשיפוץ\החלפה.

תודה.

פורסם

אמנם הוא מתקן גירים אוטומטיים אך נסה בכל זאת אצל חבר הפורום ספי ושותפו יניב מי.ס גירים בצומת סגולה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

אין הרבה מוסכים שיודעים לטפל בתיבות ההילוכים הללו. רוב מכוני הגירים מתעסקים רק עם גירים אוטומטיים רגילים, לא גירים רציפים.

מקום שכן יודע לטפל בגירים רציפים הוא מוסך אדמונד בחולון. יש להם מעבדה לשיפוץ גירים וכמה מומחים לכל סוגי הגירים, הם יוכלו לעזור לך.

פורסם

סתם הערה לפרוטוקול (ועבור הקוראים העתידיים):

אתה בטח מכיר את האופי של התיבה, אבל מי שלא מכיר וחווה הידרדרות לאחור בזינוק בעלייה, עלול לחשוב שמדובר בתקלה בעוד מדובר באופי התיבה הרציפה של ניסאן (אני מניח שיש מצמד אוטומטי כלשהו).

פורסם

יש פק מצמד אבל הוא לא הוא אמור להיות משולב תמיד גם זינוק בעליה

אם זה אוטו ראשון שאתה נוסע בו עם גיר רציפ אולי אותה מרגיש פעולה תקינה של הגיר שאתה פשוט לא מכיר ולכן כדאי להכנס למוסך מורשה שמכיר את הרכב הזה לאבחון מקיף

• תוכן חדש...