Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין להתקין מערכת נחמדה שתספק אותי בשמיעה

והכי חשוב שתיהיה איכותית וטובה.

אז ככה מותקן לי כרגע באוטו דאבל דין של פנסוניק

כשהיום הייתי אצל מתקין מסויים שהמליץ לי לשים קומפוננט קידמי.

השתכנתי והחלטנו על סט של jbl cs 5c סט נחמד אך אין לי עליו שום מידע

איך האיכות שלו או משהו אחר.

דרך אגב הסט 5.25 אינץ.

עכשיו לשאלה שלי: מה הלאה ?

מגבר + סאב ?

איך מגבירים את הקומפוננט?

גם קנייה מיד 2 באה בחשבון.

נ.ב מדובר על רכב סובארו אימפרזה 2002

תודה לכולם.

imprza new age

פורסם

לשאלתך, בשביל להתקין מערכת חוץ ממגבר,סאב וקומפוננט אתה צריך סט חיווט,אחרי שרכשתה הכל העבודה הגדולה כאן היא בעצם להעביר חוטים לחבר למגבר,את ה + למצבר ולהתחיל לכוון,עבודה לא קצרה וגם לא ממש פשוטה אבל אפשרי,רצוי שתבחר מגבר שיתאים לכמות ה RMS שדורש הסט קומפוננט שהתקנתה מקדימה,ואני אישית הייתי ממליץ,אם יש אפשרות לשים מקדימה סט 6.5 אינץ' ומפה זה רק עיניין של טעם,באיכות המגבר,הדיוק שלו,כך גם הסאב,השאלה כאן היא כללית מידי ולענות עלייה טיפה קשה,רצוי שתתייעץ כאן עם מתקינים/מומחים ושיסבירו לך יותר במפורט :wink:

COMP : morel dotech ovention 6.5",EMP 1 : JBL GTO1004 SUB: crunch powerzone 12,HU: pioneer DEH5450SD

פורסם

ניתן לשים סט קומפוננט 6.5 מקדימה בסובארו?

אים כן אז חבל לא ידעתי על כך.

שוב לגבי החיווט אני יודע שזה גם חלק נכבד בהתקנה אבל אני רוצה

המלצות על מגבר וסאב טובים אך לא יקרים.

imprza new age

פורסם

אם אני לא טועה המידה בסובארו שלך (שמופיעה בסמלון) היא 6.5 (נתתי לחבר 4 רמקולים 6.5 והא התקין, לא סיפר לי על איזה שהיא בעיה שהייתה לו), תבדוק את זה, במידה והמידה היא אכן 6.5 אני הייתי ניגש למתקין ומבקש להחליף את הסט ל 6.5.

לגבי מה הלאה, זה תלוי בתקציב שלך.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...