Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לקבל חוות דעת על שברולט אופטרה 2008 נפח מנוע אוטומט 1600 אוטומט, ק"מ בין 65,000-90,000. אותו הדבר לגביי סובארו B3 האצ'בק

מה אני צריך לבדוק ברכב הזה לפני שאני רוכש אותו והאם הוא כדאי בכלל מבחינת בלאי תקלות מונפצות וכו' או עדיף רכב אחר יש לי כרגע 35K

יש לציין שאני מתכוון לעשות בסביבות ה-15,000-17,000- בשנה {גר בנתניה ועובד בהוד השרון (54 ק"מ הלוך חזור דרך כביש ארבע תנועה זורמת בעצלתיים)}, דהיינו רוב הנסיעות הן בינערוניות, אז איך זה מבחינת דלק?

תודה רבה

פורסם

השברולט היא בעצם דייהולט-דייהו לאנוס/נובירה מעט משופרות עם סמל שברולט.

משהו מזעזע מבחינת בטיחות ולגבי צריכת דלק- די שערורייתית.

ה-B3 אולי קצת טוב יותר אבל מנוע1600 עצלן ושתיין לא קטן.

השאלה מה הצרכים שלך ? אתה צריך רכב גדול או שיכול להסתפק בסופר מיני כמו סיריון ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

1500 עצל ושתיין.

2 המכוניות לא מומלצות אבל מבין שתיהן הייתי בוחר בסובארו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

האופטרע היא 1600 והסובארו אכן 1500.

בכל מקרה,שתי אופציות לא משהו ואפילו המאזדה 3 עולה על שתיהן לפחות לטעמי אפילו בגרסת ה-1600 (שלא לדבר על גרסת ה- 2000).

אם פותח הנושא מנחפש דגמים חסכוניים שום משפחתומטית לא תתן צריכת דלק ממש חסכונית ועדיף לחפש סופר מיני.

סיריון/גרנדה פונטו/פנדה יכולות להיות אפשרויות מעניינות כאשר שתי האחרונות מומלצות יותר בגרסה הידנית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טויוטה קורולה רובוטית שנת 2008 תהיה חסכונית יותר,נוחה יותר וחזקה יותר ובגלל הגיר הרובוטי נמכרת במחירים לא גבוהים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...