Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני ממש לא הייתי חותם שהטולדו יותר איכותית,לראפיד הזהה יש תלונות על איכות החומרים הפשוטים.

בהחלט חומרים פשוטים, אך גם ה-301 היא לא בדיוק גולף :).

פורסם
בהחלט חומרים פשוטים, אך גם ה-301 היא לא בדיוק גולף :).

אמת,בכל מקרה אני לא הייתי קונה לא את זאת,ולא את זאת/ראפיד/טולדו.

המחיר של ה301 אחרי הנחה בהחלט אטרקטיבי.

פורסם
ממש לא מחיר שפוי.

הורסיה האוטומטית של הטולדו עולה 117,000 שקלים.

במחיר של טולדו/ראפיד ידניות אפשר לקנות יונדאי i30 ידנית, משפחתית קומפקטית אמיתית.

סך הכך המכוניות האלה הם תוצאה של קרטל הליסינג.

המשפחתיות יקרות לכם בגלל הליסינג? אז נביא לכם משפחתיות לשווקים מתפתחים במחיר מופקע, אבל זול יותר מהמשפחתיות המערביות. :evil:

הטולדו האוטומטית ב-109, ולא 117. תתעדכן.

פורסם
דרך שופרסל...בדיחה בידיוק כמו הרכב עצמו.

שופרסל זה מועדון לקוחות שמציע דילים בזכות כוח הקנייה הגדול של מספר החברים שבו. למועדון כזה, כמו ל"חבר" וכו' שמייצגים מאות אלפי חברים, יש יכולת להוריד ספקים למחירים אטרקטיביים. זה לא שהמכונית עומדת על מדף בין הפירות והירקות כמו שזה נשמע ממה שאתה כותב. הנחה של 11,000 שקל היית שמח לקבל בכל מקום על כל מוצר ולא משנה מי נותן לך אותו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

איזה קטע, הידנית ירדה ל-80 אלף וגם ה-208 הידנית ירדה לאותו מחיר.

זה מריח כמו המבצעים שהיו על ה-206 עד שהם החליטו לקבע אותה על 70 אלף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אמת,בכל מקרה אני לא הייתי קונה לא את זאת,ולא את זאת/ראפיד/טולדו.

המחיר של ה301 אחרי הנחה בהחלט אטרקטיבי.

גם אני בדיעה שמדובר בהחלט במחיר טוב. למרבה ההפתעה, מכל הכתבות שהתפרסמו על המכונית, מדובר בביצועים לא רעים בכלל, אחיזת כביש טובה מנוע חסכוני אבל אבזור די בסיסי

פורסם
איזה קטע, הידנית ירדה ל-80 אלף וגם ה-208 הידנית ירדה לאותו מחיר.

זה מריח כמו המבצעים שהיו על ה-206 עד שהם החליטו לקבע אותה על 70 אלף.

מה אתם אומרים על המחירים המעודכנים??

אני אישית שוקל לעשות טרייד אין הפגו 206 פלוס שלי שווה לפי מחירון 60 אלפיות אולי שווה לי להחליף לחדשה בעלות יחסית נמוכה?

כמו כן מבדיקה של ה 301 ידנית נרארת מעט עגלה וסליחה על הישירות פשוט ביצועים דיי חלשים לאוטו חדש, זה לא ש ה 206 מטוס ממש לא אבל עדיין היתה זולה יותר ונתנה ביצועים דומים.

בנוסף מה אתם אומרים לגבי ה 208 במחיר המעודכן?

• תוכן חדש...