Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם הייתי מעוניין להזמין מאי ביי משענת יד מקורית, היות ובארץ רוצים 900 ש״ח

ראיתי כי בגרמניה היא עולה 248 ש״ח פלוס משלוח 175

הייתי מעוניין לדעת האם מישהו יודע מהיא המגבלה של המכס או מה מהם העלויות המוספות שידרשו ממני מלבד הסכום של המוצר והמשלוח. או שמה אני פטור מכל המיסים וכו?

פורסם

לאיזה אוטו ? תתפלא אבל אם זה הוואגיות אז אתה יכול למצוא בזול יותר, 50 שקל כולל משלוח ואיכות טובה .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

מחשבים עלות מוצר + משלוח.

אם הסכום קטן מ-75$ - אין מיסים.

מ-75$ ועד סכום של כ-325$ - מע"מ בלבד.

כמו כן, במשלוח אקספרס (בדואר זה נקרא EMS או חברות השילוח האחרות) - ישנן עמלות נוספות על שיחרור מהמכס.

בדואר חבילות רגיל (לא EMS) - למיטב ידיעתי, לא גובים עמלות שיחרור מהמכס.

פורסם
לאיזה אוטו ? תתפלא אבל אם זה הוואגיות אז אתה יכול למצוא בזול יותר, 50 שקל כולל משלוח ואיכות טובה .

לי נשברה המשנעת יש המפורסמת. קניתי את החלק הזה

http://www.ebay.com/itm/Armrest-Lid-Replacement-Hinges-for-VW-cars-fix-that-floppy-lid-/321148892848?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4ac5f736b0&vxp=mtr

ומאז זה מחזיק יותר זמן מהמקורי. מאד מומלץ

פורסם

תודה רבה על התושבות! אכן מדובר על משענת יד מקבוצת ואג , סיאט מי החדשה...

שמדובר על מכס כמה מכס יש צורך לשלם?

ולמגיב הראשון, כיצד ניתן למצוא זאת ב50 כפי שרשמת?

פורסם
תודה רבה על התושבות! אכן מדובר על משענת יד מקבוצת ואג , סיאט מי החדשה...

שמדובר על מכס כמה מכס יש צורך לשלם?

ולמגיב הראשון, כיצד ניתן למצוא זאת ב50 כפי שרשמת?

בבקשה

http://www.ebay.com/itm/Car-Armrest-Cover-Center-Console-Latch-For-VW-JETTA-GOLF-BORA-SKODA-LAVIDA-/190714414727?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item2c67770687&vxp=mtr

זה מתאים לסיאט איביזה ולגולפים , לא יודע אם זאת אותה משענת

אוטו-מאניה :-)

פורסם

כמה דרכים להעביר אותה במכס:

1)תבקש מהמוכר לציין שזהו פריט שעולה פחות מ50$

2)תבקש מהמכור לציין שזאת מתנה

3)שישלח אותה דרך דואר אוויר רשום ללא חברות שילוח למינהם.

פורסם

1. במידה והסכום לא ריאלי, למכס יש סמכות לקבוע עלות לפי שיקול דעת (בהנחה שהמוכר מוכן לרשום סכום שקרי)

2. המכס מכירים את זה, ולא חייבים לקבל את ההצהרה הזאת.

3. והאם אינך חושב שהדואר איננו נחשב כחברת שילוח לצורך העניין ? עבור משלוח EMS (שם אחר לדואר אויר רשום) הם גובים עמלות שיחרור מהמכס.

פורסם
1. במידה והסכום לא ריאלי, למכס יש סמכות לקבוע עלות לפי שיקול דעת (בהנחה שהמוכר מוכן לרשום סכום שקרי)

2. המכס מכירים את זה, ולא חייבים לקבל את ההצהרה הזאת.

3. והאם אינך חושב שהדואר איננו נחשב כחברת שילוח לצורך העניין ? עבור משלוח EMS (שם אחר לדואר אויר רשום) הם גובים עמלות שיחרור מהמכס.

1.ברור שהמכס יכול לקבוע את הסכום את הסכום אבל הסבירות שהם יפתחו את החבירה וישערו את הסכום הוא נמוך בהחלט.

2.כנל ההסטטיסטיקה לפי החבילות שאני הזמנתי מראה שהם כן יקבלו את את הרעיון שזאת מתנה.

3.דואר היא חברת שילוח זה ברור... כוונתי היא לחברות פרטיות כגון UPS/Fedex/DHL/TNT

אני מסתמך על מידע דיי אמין זאת שאני סוחר וגם קונה לא מעט מEABY

פורסם
שלום לכם הייתי מעוניין להזמין מאי ביי משענת יד מקורית, היות ובארץ רוצים 900 ש״ח

ראיתי כי בגרמניה היא עולה 248 ש״ח פלוס משלוח 175

הייתי מעוניין לדעת האם מישהו יודע מהיא המגבלה של המכס או מה מהם העלויות המוספות שידרשו ממני מלבד הסכום של המוצר והמשלוח. או שמה אני פטור מכל המיסים וכו?

כמו כן, במשלוח אקספרס (בדואר זה נקרא EMS או חברות השילוח האחרות) - ישנן עמלות נוספות על שיחרור מהמכס.

קיבלת תשובה מלאה ומדוייקת כאן. אשלים כי מעל 325$ יתכן תשלום מכס בנוסף למע"מ, אולם רק לחלק מהמוצרים. רשימה מפורטת ניתן למצוא באתר המכס.

פורסם

לא ממש מדוייק. קודם כל, הסכום שלפי מסתמכים הוא תמיד 1200 שקלים. כלומר, תמיד ה 1200 שקלים האלה הם מה שנשארים קבוע. אם שער הדולר עולה מחר ל 4שקלים לדולר אזי הפטור יהיה לסכומים של 300 דולר. אם שער הדולר היום הוא 3.65 אז מדובר על 328 דולר.

דבר שני, תלוי איך יגדירו את הפריט הזה במכס. כחלק חילוף לרכב או סתם כאיזה איבזר קישוט לדוגמה. חלק חילוף לרכב, משאית, אופנוע, מכסחת דשא וכיוצא בזה אינו נהנה מהפטור של משרד האוצר ממכס לפריטים מעל סכום 75 דולר ועד 1200 שקלים. כלומר, אם יגדירו את הפריט כחלק חילוף לרכב יחייבו אותך בעד 50 אחוזים מיסים במידה והעלות היא מעל ל 75 דולרים.

1. האנשים במכס לא מטומטמים. יש להם גישה לאינטרנט והם בודקים עלויות של פריטים כאלה ואחרים. אם מחיר של פריט מסויים לא מקובל עליהם הם קובעים ערך לפי הבנתם.

2. אז מה אם זה מתנה. גם ככה יש כולה3 או 4 אופציות שהמוכר יכול להצהיר עליהן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אין צורך של אישור של משרד התחבורה למשענת יד לאוטו?

אני גם מתכנן להזמין משענת כזאת אבל המוכר מוכן לשלוח רק עם DHL ולכן היא בטוח תעבור במכס, השאלה היא האם במקרה זה ידרשו ממני אישור של משרד התחבורה או תקן ממשרד התקנים?

תודה

פורסם

רק כדרך אגב, יש מדינות אירופאיות כמו אוסטריה ואחרות שבהן חברת DHL מתפקדת כחברת הדואר הרישמית של אותה מדינה. כלומר, זהו הדואר שמשנע דואר בין לאומי עבור המדינה. זה נקרא DHL PACKET וזה דואר בין לאומי רגיל ולא אקספרס. לפיכך בדואר שכזה לא אמורים להיות עמלות שיחרור כמו בייתר חברות הבלדרות שמביאות לך את החבילה תוך מספר ימים בודדים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...