Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלמה מהירה בנאדם!

לי גם היה סוג של נשבר לי......הייתי בנסיעת עבודה כשאישתי שלחה לי תמונה של לוח השעונים עם כיתוב תקלה ושאלה אותי "מאמי, מה זה אומר?".

התשובה הגיעה אתמול, עת חזרתי מנסיעת העבודה וקפצתי למוסך, התקלה היתה נעוצה באלטרנטור שהחזיר את נשמתו לאלוהי הטעינה.

היום בשעה 12:00 אישפזתי את הרכב במוסך, הבן שלי נפרד ממנו בדמעות (מה דמעות, יצאנו מהמוסך כשהילד בזעקות שבר על זה שהמוסכניק התיישב מאחורי ההגה ועזבנו את הרכב ברשותו...).

5 שעות ו-1800 שקלים מאוחר יותר באתי עם הילד לאסוף את הרכב, הוא שמח לדעת שהרכב מרגיש טוב יותר למרות שאני די בטוח שהוא עשה למוסכניק ההוא סימן עם היד על הצוואר (זה שאומר "אתה מת!!!"), התנענו וחזרנו לשגרת שבת.....

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז מה אתם עשיתם בליל שישי?

לא משהו מיוחד, נתקעתי עם הרכב באחד הצמתים לאחר שעליתי בחוזקה על במפר וכנראה

פוצצתי את הקרטר.:wink:

רפואה שלמה לך! כרגיל, נהנתי לקרוא!

Gn'f'R

פורסם

בונא חבר, אחלה כתיבה !

אם כמה שזה ישמע רע, נהניתי לקרוא :)

ועכשיו ברצינות.. החלמה מהירה ואיחוי מוצלח !

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
לא משהו מיוחד, נתקעתי עם הרכב באחד הצמתים לאחר שעליתי בחוזקה על במפר וכנראה

פוצצתי את הקרטר.:wink:

רפואה שלמה לך! כרגיל, נהנתי לקרוא!

שיזד**ן הקרטר, התחת בסדר?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מפורום רכב הייתי מצפה דווקא ל: שיזדיין התחת, הקרטר בסדר?

קותי הקטר, במקומך הייתי מסתגר בבית עד יעבור זעם. אתה ממש קולט ברקים מהלך.

P574505.jpg

פורסם

שבוע טוב!

מבאס לשמוע שזה מה שקרה, אבל היי! לפחות אתה בחיים :-D

בכל מקרה, עברתי שבר בקרסול ועברתי ניתוח די ארוך (6 שעות) לקיבוע העסק. לא נעים, כואב, נעצבן אבל עובר. אני אחרי חמישה חודשים מהניתוח וואלה? עבר כמו גדול.

לגבי הגבס - יש ספריי שנקרא CASTCOMFORT שמונע את הגירודים והריח מהגבס. הוא בא עם שתי צינוריות (ארוכה וקצרה) דקיקות שנכנסות לכל מקום. מקרר ומקגיע. השתמשתי בשלושה חודשים באולי עשרה מיכלים. קשה מאוד להשיג אותו, ולא בכל חנות פארם מוכרים. חפש טוב, ויהיה לך יותר נעים (במיוחד בקיץ!).

אז שתהיה רפואה שלמה, ואל תשכח לעדכן אותנו!! :-D :-D

בברכת שבוע טוב.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
התכוונתי כביכול לספר בדיחה שכנראה לא הלכה כל כך.:roll:

הלכה טוב מאוד, יש אנשים שצריכים האכלה בכפית.

בפעם הבאה שאתה אצל הרופא תגיד לו שיש לך כאבים בקארטר.

פורסם

תודה על הסימפטיה! מבטיח לעדכן. לפחות זה לא טחורים, אני מוכן לשבור עוד עצם ובלבד שפתח הפליטה יישאר בלתי מחולל.

החלמה מהירה.

הפגיעה ביד מונעת ממך לרכב על אופניים? אם כן, אז זה הדבר הכי מבאס בכל הסיפור לא?

לטווח המיידי בוודאי, מאמין שאחזור לרכב. אני בשלילה, כך שהאופניים הם הרכב שלי. ההתניידות הפכה "קצת" יותר קשה כרגע.

החלמה מהירה, ובקש משככי כאבים יעילים, כדי למתן את הסבל.

מתי הניתוח?

הסבל לא נורא, אופלגין נוזלי עובד אחלה בינתיים. לשמחתי סף הכאב שלי גבוה בצורה כמעט מסוכנת, ככה שזה החלק היחסית קל בסיפור. הניתוח ייקבע בטח תוך מס' ימים.

החלמה מהירה!

בתור אחד שרוכב בעיר לא מעט, מסקרן אותי נורא - מדובר בשלולית מים?

אני מניח שכן, בטח קשור לזה. אולי הם הציפו ג'יפה מהכביש, יש גם תחנת דלק קרובה - בקיצור, חגיגה לרוכב על אופני הרים עם צמיגי שטח ישנים ושחוקים...

מסוג הלילות שאתה תזכור בזמן הקרוב, מסוג הסיפורים של לספר לנכדים ומסוג הדברים שאתה תצחק עליהם ממש עוד כמה חודשים במבט לאחור. סה"כ חוויה, גם אם יצא מזה גבס :wink:

מאחלת לך החלמה מהירה, קח לך קצת זמן בבית לנוח, ונצל את הזמן בתבונה, תעשה דברים שתמיד דחית, תשקיע יותר בהודעות בפורום :-P

אני צוחק כבר עכשיו, יש כמה נושאים שאכן יטופלו בזמן הזה. לנצל את הזמן בתבונה? לא עשיתי זאת כל חיי ואין לי שום כוונה להתחיל עכשיו :).

לא נוסעים לאררוחת ערב יום שישי על האופניים ! :wink:

בנימה רצינית יותר - תרגיש טוב והחלמה מהירה !

כשאתה בשלילה, אין אוטובוסים ואין לך כסף למוניות אתה מדווש כמו ניגר, עם תיק על הגב בשביל השאריות :). לפחות הן שרדו את הנפילה, מזל כי אצלי במקרר היה רק חלב, בירה ועראק. וחרדל. נראה לי שהוא כבר השריש שם.

----------

מתחיל להתרגל, מצאתי את התנוחה האופטימלית על הספה, ריכזתי לידי את כל מה שצריך, עדכנתי משפחה וחברים שהתגייסו לעזרה - בקיצור, פיזית אני קצת שבור, נפשית הכל טוב (או לפחות לא יותר גרוע ממה שהיה קודם). לומדים פעולות בסיסיות משעשעות - נסו לקלף בננה ביד אחת, למשל. לפתוח חבילת גבנ"צ. זה דווקא סוג של יתרון, שומר על המוח חד ועירני.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
מפורום רכב הייתי מצפה דווקא ל: שיזדיין התחת, הקרטר בסדר?

קותי הקטר, במקומך הייתי מסתגר בבית עד יעבור זעם. אתה ממש קולט ברקים מהלך.

P574505.jpg

:roflmao:

פורסם

דווקא לא מסובך כל כך לגלגל סגריה ביד אחת, זו תרפיה מצויינת.

טוב, אז מניח שהגיטרה(כמו הרכב )שוכבת חסרת מעש-

ממממ.... מעניין למי אפשר למסור אותם.

Gn'f'R

פורסם

עדכון מצב - אחרי לילה קשה החלטתי שהלחץ שהגבס יוצר על האצבעות ובעיקר האגודל הוא מוגזם. לפנות בוקר ביקרתי שוב באיכילוב, שם אורטופד קצב פתח לי אותו (ניסר לי חופשי את היד, זה לא חותך, אבל חם רצח). בכל מקרה הלחץ ירד והכל בסדר :).

קבעתי תור לרופאת כף יד מומלצת לקבלת חוות דעת שניה, מחזיק אצבעות של יד אחת שזה פחות מסובך ממה שנראה לי.

דווקא לא מסובך כל כך לגלגל סגריה ביד אחת, זו תרפיה מצויינת.

טוב, אז מניח שהגיטרה(כמו הרכב )שוכבת חסרת מעש-

ממממ.... מעניין למי אפשר למסור אותם.

זנחתי את אימון הגלגול לטובת מכונה, אבל אחזור לזה.

את הרכב מכרתי מזמן. הגיטרות מחכות קצת, ויגיע הזמן ללמוד סלייד.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...