Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 - הפיכת רגילה לRC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום רב לכל חברי הפורום

יש לי תקציב לרכישת רכב.. ואני מחשב בנפשי איזה מכונית אני רוצה

אבל לא על זה אני רוצה לדבר בתרד הנ"ל

השאלה שלי היא,

האם זה אפשרי לרכוש פיז'ו 206 משנתון יחסית נמוך, ולהשתיל לו מנוע של RC?

כמה יעלה לי כל העסק?

(בקשר לקפיצים בולמים בלמים וכו'... אני מעדיף להרכיב מחברות שונות ולא מקורי של פיז'ו.. האם עדיין אני אקבל אישור?)

תודה רבה מראש

למה אתה רוצה אותה למרוצי ראלי/ספריט או מכוניות רגילה יום יום לילה לילה??

כי יש אחד שרוצה לעשות קבוצה של מכוניות ספרינט בארץ נדמה לי שקוראים לו 205 cti תדבר איתו עם זה לספרינט...

פורסם

ה RC היא לא רק מנוע. ניתן להגיע למנוע משופר חזק יותר (http://www.pug-performance.com/gallery17.htm) אבל העלות גבוהה מאוד (5000 ליש"ט) הבעיה העקרית היא המבנה של התלה האחורי. ה RC משתמשת במתלה שונה של זרועות עוקבות אבל קושרת את הגלגלים האחוריים ולא נותנת להם יותר את החופש המוכר מה306. המתלה קיים בארץ בקומץ ה 206 SW. חיבור המתלה דרש שינוי ברצפה ולכן לא ניתן להתקנה ברכב רגיל.

ועם כל הכבוד ויש גם המבחנים לא מראים כזה הבדל בין הגרסאות השונות של ה GTI. ה RC לצערי הרב לא מתמודדת שווה עם הקליאו 182 והקופר S שבאנגליה יש להן מחיר דומה.

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם

תודה על כל התשובות

שאלתי בקשר לRC כי חשבתי שזה רעיון טוב =\

קו המחשבה שלי הוא לקנות 206 משנתון נמוך יחסית.... ולשפר אותה בצורה שהמכונית תיהייה כמה שיותר אמינה (לצערנו לשים טורבו לXS זה לא שיא האמינות), וחשבתי על המנוע של הRC כאפשרות

יש לכם רעיונות אחרים?

פורסם

אם אתה נעול על ה 206 תקנה 206 GTI, אם תמצא אחת... אפשרות אחרת לא פחות טובה, אם לא יותר טובה, היא הקליאו ספורט... יש עכשיו גם למכירה 306 GTI שנת 2000 שלא נופלת משתי האחרות...

מגאן 265

פורסם
כמובן שהתכוונתי לגרסאות ה WRC שלהן ולא לגרסאות הנמכרות לכביש.

אני לא מאמין שחשבת שהתכוונתי לגרסת כביש... - גם הבחור ששאל לא התכוון לדעתי לגרסת כביש - או שאני טועה?

אלון

אני דווקא חשבתי שאין הבדל בין ה-STI/איבו שנמכרות בארץ לאילו שמתחרות ב-WRC. זו הסיבה ששאלתי את השאלה הזו.

זו הייתה אמורה להיות שאלה מקדימה לשאלה מדוע פג'ו/סיטרואן לא עושים גרסת 4*4 לכביש כמו הסובארו, אבל אם גם בסובארו זה שונה, אז הכל מובן.

פורסם
אם אתה נעול על ה 206 תקנה 206 GTI, אם תמצא אחת... אפשרות אחרת לא פחות טובה, אם לא יותר טובה, היא הקליאו ספורט... יש עכשיו גם למכירה 306 GTI שנת 2000 שלא נופלת משתי האחרות...

אתה מבין... לפי החישובים שלי

הרבה יותר זול יהיה לקנות 206 שחוטה (בזיל הזול) ופשוט להחליף לה את המנוע וכו' וכו'

מאשר לחפש GTI שמורה =\

פורסם
אתה מבין... לפי החישובים שלי

הרבה יותר זול יהיה לקנות 206 שחוטה (בזיל הזול) ופשוט להחליף לה את המנוע וכו' וכו'

מאשר לחפש GTI שמורה =\

אני לא בטוח שזה יהיה הרבה יותר זול, אם זה בכלל אפשרי... אתה צריך לשנות לחלוטין את כל האוטו, זה לא רק המנוע שצריך למצוא, אלא גם בלמים, בולמים, משולשים של GTI (שאני מניח שהם שונים...) ועוד הרבה דברים שאני לא יודע אם בכלל ניתן להשיג בארץ...

מגאן 265

• תוכן חדש...