Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דיי חדש בכל הקטע של ניקוי וחומרים לרכב ויש לי כמה שאלות...

א. ברשותי הונדה והמושבים המקוריים עם בד אשר התלכלכו מאוד ואני מעוניין לנקות אותם איזה חומר כדאי לי לקנות?

ב. הדאשבורד בהונדה גדול מאוד והשמש פוגעת בצורה ישירה בו האם יש חומר שיכול לשמור לי על הפלסטיק מפני פגיעות UV?

ג. קיימים לא מעט שריטות קלות, צבע דהוי בצבע החיצוני אם איזה חומרים אני יכול לטשטש את השריטות והצבע הדהוי? ואם איזה מטליות להשתמש?

תודה לעוזרים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הי שלום,

לתיקוני צבע לרכב,תיקון שריטות ברכב וצביעת רכב באופן עצמי אתה צריך את החומרים הבאים:

1.פוליש מקצועי - מסיר שריטות. חובה חובה! חוסך המון זמן וכסף.

2.חומר ניקוי רכב והשומנים שיש על הרכב שלא יורדים עם חומרי ניקוי ועם מדללים למיניהם.

3.חומר מילוי חד רכיבי,למילוי שריטות ללא מקשה.

4.ניירות ליטוש ידניים בכמה גרעינים .

5.מכחול דק ועדין.

6.ספריי - יסוד בהתזה - חובה לתיקון מקצועי -ממלא את השריטה ברכב באופן מקצועי כמו במוסך ובעל כושר כיסוי של כמה מ"מ מהווה בסיס לצבע ומונע חלודה(חשוב למשטחים גדולים לא שריטות קטנות)

6.צבע מקורי של הרכב לפי מספר לפי מספר בקופסה או בספריי של חברה מוכרת (לא טמבור וכדומה).

7.לכה מקורית לתיקוני רכב (לא חיקויים זולים) בקופסא או בספריי .

לגבי הבד יש כמה חומרים בספריי מסירי כתמים ולכלוך שניתן להשיג בשוק בחנויות אביזרים וחנויות מתמחות -זה די פשוט.

יש כמה חנויות שמתמחות במכירת מוצרי צבע פיקסמתי אותם בפוסטים הקודמים:

תנסה :

קארפיקס- יש להם גם ערוץ וידאו עשיר.

הם גם מסביריםל ך איך עושים ואם אתה נתקל בבעיה גם עוזרים לך

תנסה גם את ברק ביפו או ללכת למוסך שימכור לך חלק מהדברים

או ללכת לקוברה או טופקולור בגדול אחרי שתלמד פעם ראשונה הכל זה ענייו של ניסיון שתמשיך לתקן בעצמך תלמד יותר

ותצא לך תןצאת של תיקון צבע טובה יותר

תתחיל קודם כל עם חלקים כמו פגוש ,פינות ,מראות ,לא מכסה מנוע,למשך זה בסוף....

• תוכן חדש...