Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

לחברה שלי יש אייפון 4S של חברת VERIZON שנקנה באמריקה ורשום על שמה, עם סים כארד.

בחברה באמריקה נאמר לה שאי אפשר לפתוח אותו לUNLOCK.

כרגע המכשיר על תקן אייפוד, האם יש משהו לעשות איתו פה? לפתוח איכשהו לשימוש?

פורסם

גם לי יש 4S מVERIZON.

אין חוזה, נקנה בסכום מלא.

הם מסרבים לפתוח אותו אלא אם יש לך חשבון אצלם, ולא אכפת להם שאתה גר בישראל.

הפתרון היחיד הוא לקנות UNLOCK מאדם פרטי, באיביי לדוגמא.

http://www.ebay.com/itm/Factory-Unlock-Service-Verizon-USA-Apple-iPhone-4S-Any-GSM-Clean-ESN-only-FAST-/161034893094?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item257e6d7726

פורסם

כן יש לה חוזה, יש חשבון בחברה והכל, עלתה לארץ עם המכשיר שלה לפני שבועיים, המכשיר שולם כבר.

אין משהו יותר זול? כמעט 500 שקל לפתיחה נראה לי קצת מוגזם, טורבו סים אולי?

פורסם

בעקבות השרשור גיגלתי את הנושא - כנראה שורייזון פותחים רק לבעלי חשבון הנוסעים לחו"ל (המכשיר נותר חסום לרשתות אמריקאיות אחרות). אולי בכל זאתעליה לפנות אליהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני שעלתה לארץ היא הייתה פיסית בחנות של ורייזן ונאמר לה שהם לא עושים זאת יותר, שזה לא חוקי אצלהם יותר מה1 בינואר לפתוח לסים פרי.

פורסם

לפני מספר שבועות התקשרתי לורייז'ן לגבי אייפון 5 נעול, הם אמרו לי שאני צריך להיות לקוח שלהם שנה כדי שהם ישחררו לי את הנעילה.

פורסם

אתה סבור שנציגי שירות לקוחות בארה"ב יותר טובים מאשר בארץ? אני מסופק.

שתנסה לפנות לשירות הלקוחות טלפונית או במייל ואני מניח שיש איזו דרך באתר שלהם, ושתקפיד לציין שהיא זקוקה לפתיחה עבור שימוש מחוץ לארה"ב (אולי אפילו לא לציין שמדובר בטווח ארוך).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...