Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו ניסה WAZE בחו"ל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני נוסע בעוד שבועיים לבודפשט ומשם ניסע לוינה, מישהו התנסה במקרה עם וייז בתוך בודפשט + וינה?

בשנתיים האחרונות ביקרתי בשתי הערים. אין צורך בשום תוכנת ניווט - מכסימום להכין סיפור דרך באמצעות Google maps או אתר דומה (נסה את viamichelin).

כמובן שאני מתכוון לניווט רגלי ושימוש בתח"צ. אם אתה מתכוון לעשות את הטעות של נהיגה בבירה אירופית - שיבושם לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדרך כלל כשאני נוסע לאירופה אני מכין סיפור דרך עם גוגל, לפני 4 שנים כשעשיתי עם אבא שלי רודטריפ רציני של כמעט 4000 ק"מ, נסענו עם נטבוק וEARTH.

בכל מקרה, עכשיו כשיש כבר חבילות גלישה חשבתי למה להסתבך, אני מתכוון להשתמש בגוגל מפס בשביל ניווט רגלי בתוך הערים ובוויז רק על מנת להגיע מבודפשט לוינה, אין לי מה לנהוג בתוך הערים.

אני בוחר השכרת רכב ליד המלון, אוסף את האישה והתינוקת ונוסעים לחניון במרכז וינה, לא נוגע ברכב עד למחרת כשאנחנו חוזרים לבודפשט. זה הכל 8)

• תוכן חדש...