Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תספר לי מי אתה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנהלת חדשה בארגון קראה לי לשיחת הכרות

והחליטה להציג את עצמה בפניי .

אני מנהל בדרגה נמוכה יותר אך עדיין בחרתי

להתעלל בה ולגרום לה לעשות בדק בית.

אני בעצמי לא יודע כיצד לענות.

Gn'f'R

פורסם

בדר"כ מי ששואל שאלה כזאת מצפה לתשובה מאוד מסויימת, לכן צריך לקלוע לתשובה שהוא מחפש.

אם ישאלו אותי את השאלה הזאת מחוץ להקשר מסויים, אגיד שאני קיים, זה אומר שיש לי צרכים, רצונות וזכויות בדיוק כמו כל אדם אחר.

עריכה: איך ידעתי שמדובר בראיון בעבודה, נמאס מהשטויות הללו שהמעסיקים מעזים להעביר את העובדים שלהם עקב הידיעה שמאחורי הדלת מחכים אלפי אנשים שיעשו את העבודה וגם יענו בדיוק את התשובה הנכונה.

קפיטליזם מסריח שמוריד את האדם מיצור בעל זכויות למברג.

פורסם

נראה לי מישהו פה לקח יותר מדי ברצינות את הסרט "סדנה לעצבים" :roll:

אתה יכול לקטרג כל תשובה שיענו לך כאילו זה לא מה שאתה מחפש. אין לשאלה הזו תשובה ספציפית, יש את קובץ הדברים שמרכיב אותך.

פורסם

המעסיקה שלך יודעת מה נכלל בהגדרת זכויות אדם, הם לא יחודיות לי או לך, הן אוניברסליות, אני קיים זה אומר שמגיע לי שיחילו עלי את אותן זכויות.

במילים אחרות, אני אדם, לא פחות, לא יותר.

פורסם

כמו שאמרתי, בדברים הללו יש תשובה נכונה אחת, תשובה אחרת ואתה מסומן.

איזה אדם אני? פשוט אדם, או אדם פשוט.

"איזה אדם אתה" זאת שאלה מתחכמת ל"מה התכונות הדומיננטיות שלך?".

פורסם

כזה שעונה על ההכרזה לכל באי עולם של האו"ם.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%94%D7%9B%D7%A8%D7%96%D7%94_%D7%9C%D7%9B%D7%9C_%D7%91%D7%90%D7%99_%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%9D_%D7%91%D7%93%D7%91%D7%A8_%D7%96%D7%9B%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%90%D7%93%D7%9D

אתה לא תחלץ תשובה אחרת כי השאלה פגומה מיסודה, התשובה לשאלה הזאת מובילה את האדם לענות על שאלה אחרת לחלוטין מזו שנשאל.

וזה חלק מתהליך ההכירות של מנהל חדש שחייב לענות על השאלה "עד כמה אני יכול לדחוף כל עובד שלי לפני שישבר", או אם אתה כבר מסומן, "מה נדרש ממני ע"מ לשבור אותך".

• תוכן חדש...