Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ככל הנראה האלטרנטיבה תהיה בכ"ז גוגל, למרות שלא ברור לי מה בוער להם לשלם על וויז מיליארד וחצי, כאשר יש להם מוצר טוב יותר עבור ניווט.

כנראה שקהילת המשתמשים והאפשרות לתת לפייסבוק בעיטה רצינית (50 מליון משתמשים) הם סיבה מספיק טובה.

חיווי מצלמות מהירות הוא עניין של מה בכך עבור גוגל, אם ירצו.

0

פורסם
לא ברור לי מה בוער להם לשלם על וויז מיליארד וחצי, כאשר יש להם מוצר טוב יותר עבור ניווט.

כדי שאחרים (פייסבוק) לא יקנו את וויז.

:turn-l:
פורסם
ככל הנראה האלטרנטיבה תהיה בכ"ז גוגל, למרות שלא ברור לי מה בוער להם לשלם על וויז מיליארד וחצי, כאשר יש להם מוצר טוב יותר עבור ניווט.

כנראה שקהילת המשתמשים והאפשרות לתת לפייסבוק בעיטה רצינית (50 מליון משתמשים) הם סיבה מספיק טובה.

חיווי מצלמות מהירות הוא עניין של מה בכך עבור גוגל, אם ירצו.

1. לקחת את הדיווחים של המשתמשים ב-Waze ולהעביר אותם גם למשתמשי הניווט - מהירויות ממוצעות, פקקים וכו'.

2. לקחת אפליקציה שכבר קיימת לפלטפורמות אחרות מאשר לפתח את ניווט ל-iOS / WP8 (בלי לציין כמובן את הגרירת רגליים של אפל בנושאים כאלה כמו עם גוגל מפות ל-iOS, ואי אפשר לדעת איך מיקרוסופט תתנהג).

3. לדחוף אצבע בעיניים של צוקרברג ועוד שתי אצבעות בעיניים של טים קוק (גם הם ניהלו מו"מ לא מזמן לרכוש את Waze).

4. אולי לעשות Phase-Out ל-Waze או לשנות את השם

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כל זה נכון (התייחסתי לנושא פייסבוק), אבל לא שווה לדעתי מיליארד וחצי דולר. הרי אם גוגל כבר עשתה את רוב הפיתוח של פלטפורמת הניווט שלהם.

מצד שני - לארי פייג' הוא איש עסקים שכנראה טיפה יותר מוצלח ממני, אז אולי בכ"ז משתלם לו לחסל את היריבה הכמעט יחידה שלו בתחום במחיר הזה.

פורסם

זה למעשה המשך התייחסות לסעיפים שכתבתי קודם

1. בסיס משתמשים מספיק רחב יכול להיות שווה הרבה מאוד כסף

2. חסכון משמעותי בעלויות פיתוח - אתה לוקח אפליקציה קיימת לניווט, מבצע הגירה של מבנה בסיס הנתונים שלהם (כמו שאמרתי פקקים, מהירויות וכו'), מעדכן הפניות שיפנה ל-DB שלך ולא של Waze יותר, ויש לך כבר אפליקציה קיימת ל-iOS/WP8, ורק גוגל יודעים כמה זמן פיתוח וכסף הם שרפו עד שאפל "ניאותו" לאשר את גוגל מפות, אולי אתה זוכר זאת הייתה סאגה ארוכה, מן הסתם מאחורי הקלעים היו הרבה דברים שהחברות דחפו אחת לשנייה.

3. אמנם לא סיבה כלכלית מאוד, אבל זה בהחלט בונוס מצורף בשביל הבכירים בגוגל, שוב במיוחד אחרי הסאגה של גוגל מפות ל-iOS.

4. אנשי גוגל יכולים לקחת את המתכנתים של Waze ולבנות במקביל גוגל ניווט ל-iOS/WP8 מבלי הצורך להיכנס לסיפורים כאלה ואחרים עם מיקרוסופט ואפל

כל זה שווה מיליארד וחצי דולר? כנראה שלגוגל כן, יש בהחלט מניעים כלכליים לקנות בסכום כזה חברה גם בשביל המשתמשים שלה, גם בשביל הידע שלה, גם בשביל המוצרים שלה וגם בשביל העובדים שלה וההכשרות שלהם בתחום

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
1. לקחת את הדיווחים של המשתמשים ב-Waze ולהעביר אותם גם למשתמשי הניווט - מהירויות ממוצעות, פקקים וכו'.

2. לקחת אפליקציה שכבר קיימת לפלטפורמות אחרות מאשר לפתח את ניווט ל-iOS / WP8 (בלי לציין כמובן את הגרירת רגליים של אפל בנושאים כאלה כמו עם גוגל מפות ל-iOS, ואי אפשר לדעת איך מיקרוסופט תתנהג).

3. לדחוף אצבע בעיניים של צוקרברג ועוד שתי אצבעות בעיניים של טים קוק (גם הם ניהלו מו"מ לא מזמן לרכוש את Waze).

4. אולי לעשות Phase-Out ל-Waze או לשנות את השם

א) נראה את הילד הממזר של Waze, Google Maps, ו-Google+, שגוגל ידחפו אותו לאנדרואיד במקום האפליקציה של המפות, וידחפו אותו באמצעות שיווק אגרסיבי לשתי הפלטפורמות האחרות (אולי אפילו ל-PC ומק).

ב) וייז יישארו וייז, היות ומדובר במותג מבוסס, ובדומה ליוטיוב (שגם בזמנו נרכשה ע"י גוגל, אבל המותג לא נבלע בתוך גוגל, ובמקום סגרו את ה-Google Video הפחות מוצלח), יתמלא ביותר ויותר פיצ'רים של גוגל, אולי אפילו במקום Google Maps, כאשר המפות יהפכו למפות של וייז כולל הstreet view ואינטגרציה עם שירותי גוגל אחרים עם חשבון גוגל מאוחד.

ג) וייז יהפכו להיות שירות ניווט ייחודי לאנדרואיד, כאשר ל-IOS ו-WP תהיה גירסה מקוצצת (בדומה לזה של סימביאן, שהפיתוח נעצר בגירסה 2.0)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

א. למה ילד ממזר של גוגל מפות? לגוגל יש אפליקציית ניווט משלה שנקראת "גוגל ניווט", בה לא ראיתי שום שילוב של גוגל+.

באנדרואיד כבר יש את אותה אפליקציית ניווט חוץ מאפליקציית מפות, לניווט כבר יש גירסה Webית המוטמעת בתוך Google Maps האינטרנטי.

ב. ב-YouTube הם עשו איזשהו חיבור בין החשבון Google שלך לחשבון YouTube שבסוף יישאר לך חשבון אחד לכל מוצרי גוגל.

שילוב של Street View ומבט לוויני כבר ב"גוגל ניווט" היום. כמו שאמרתי אין צורך להוסיף את "גוגל מפות".

ג. זה לא יקרה וזאת בכלל לא הדרך של גוגל - הרי כשאפל הפסיקו להשתמש ב-Google Maps בתור התוכנה המובנית ב-iOS, גוגל הלכו ופיתחו תוכנה נפרדת של Google Maps ל-iOS, מאפס, מכלום. למה אתה חושב שהם ייקחו תוכנה שכבר קיימת במלואה ויעיפו אותה קיבינימאט?

הרי Waze היא בסה"כ תוכנה שהכוח שלה הוא בכמויות המשתמשים שלה, אם תגביל אותה למשתמשי iOS / Android / WP / Symbian בלבד, הדיוק שלה יילך ויירד והיא תעלם מהמפה, לפי שמועות ששמעתי זו גם הייתה אחת המחלוקות בעיסקה שנפלה למכירת Waze לאפל, ויש בכך הגיון.

לגבי Symbian - מה הטעם להמשיך לפתח לפלטפורמה מתה? זה כמו שתיקח את אינטרנט אקספלורר ותפתח לו גירסה 10 שמתאימה ל-Win 95.

במונחים של השקעה תמורת החזר, אין טעם להשקיע ב-Symbian, בטח לא כשקיימת גירסה ופשוט הפסיקו לפתח גירסאות חדשות

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

צריך להיות לך סמל כזה (הוא מגיע יחד עם Maps):

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...