Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז ברצוני לקנות רכב ספורט (מנוע 1.8t) וההתלבטות היא בין ה golf gti mk4 לבין סיאט איביזה דגם שמתחיל מ 2004 עד 2008

אז מי מביניהים יותר עדיף ,?

למה האיביזה יותר פופלרית מהגולף ? רוב החברה משפרים איביזות...

מה ההבדל בין האיביזה ובין הקופרה ? הרי לשתיהין יש אותה צורה ואותו מנוע.

האם יש שינויים קוסמטיים באיביזה 2004 מול ה 2007 ?

ולכל מי שהחזיק אחת איך צריכת הדלק במנוע סטנדרתי ?

תודה לכל העונים :)

פורסם

איביזה עם מנוע 1800 טורבו או בשמו 20VT נמצא גם ב FR וגם ב CUPRA

בין 2003-2008 באותה צורה שבקופרה טמבונים שונים, תוכנה שונה 150/180 כ"ס, ברקסים גדולים יותר ואינטרקולר חזית.

ה FR קיבלה טמבונים יותר יפים משנת 2007 והם די דומים לזה של ה CUPRA, היום ההבדל בניהם זניח ורובן משופרות.

אני בעלים של איביזה FR מאוד מרוצה מהרכב שנתיים בבעלותי כבר, לדעתי ( על טעם וריח ) האיביזה יותר יפה מהגולף והיא גם יותר זריזה ממנה.

פורסם

לי יש איביזה 2002 20VT עם ציפ ,צנרת ופילטר ואני יכול להעיד שבנסיעה רגועה בממוצע הרכב צורך באזור ה 11-12 ק"מ לליטר.ליפני זה הוא פשוט קרע אותי בדלק (כשקניתי אותו )אבל לאחר ישור קו כמו שצריך זה השפיע בכמעט 50% מצריכת הדלק.

פורסם

הדור הרביעי של הגולף GTI זה הדור הכי גרוע בהיסטוריית ה- GTI.

כבד, עייף, מנותק ומעפפן בכל קנה מידה. :?

אחרי הרבה :bad-word: מצד אוהדי ומבקרי הרכב בעולם, נעשו שיפורים מאוד רציניים בדור החמישי, הדור החמישי הוא תענוגי ! :inlove:

בקיצור תתרחק מהדור הרביעי- לא כייף.

זמין 8)

פורסם

תודה לכולם, התעמקתי קצת בדגמים של הסיאט והרוב אומרים שלקופרה יש K03S לעומת ה איביזה שיש לה K03 (לי אישית עדיף טורבו מקורי גדול יותר כי אני לא הולך להגדיל) מה שאומר שאחרי תוכנה מינימום מגיעים איתה ל 200 כ''ס. האם זה נכון ?

האם הקופרה באה עם ה 180 כ''ס רק בגלל המחשב המשופר או בגלל הטורבו ?

פורסם

איביזות 2001/02 הגיעו עם K03 ו156 כ"ס. אחרי תוכנה ההספק עולה לסביבות 190+- כ"ס.

איביזות 2005/8 הגיעו עם K03S ו 180 כ"ס. אחרי תוכנה ההספק עולה לסביבות 200+- כ"ס.

בגולפים בשנים 2002/2004 יש גירסאות שונות, יש כאלה עם K03 ויש כאלה עם K03S.

כנ"ל באאודי יש דגמים שמגיעים עם K03S וכאלה עם K03.

בתור אחד שחיפש את הדגמים האלו אני יכול להמליץ על אאודי A3.

איכות חומרים אחרת לגמרי, הרגשה שונה ברכב, הכל מרגיש יותר איכותי מאשר באיביזה ובגולף.

חלקים טיפה יותר יקרים לא בהגזמה.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

יהיה לך יותר קל למצוא איביזה שמורה מהגולף וגם תתקדם בכמה שנים שזה לא פחות חשוב.

האיביזה FR/CUPRA תהיה יותר מהירה מהגולף.

אם אתה מחפש רכב יותר איכותי הייתי ממליץ לך לחפש לאון טורבו 2002-2005 ותוכל ליהנות מכל העולמות (K03S 180 כ"ס, גיר ידני 6 הילוכים, ברקסים מעולים - 312 מ"מ, תא נוסעים מאוד איכותי, מרווחת, מאובזרת ומה לעשות גם נראית הכי טוב :)

• תוכן חדש...