Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי קילומטרים רבים של ריצה, נעלי הריצה שלי החליטו להתפרק (תרתי משמע, חלק מהסוליה פשוט נפל באמצע הריצה), ולכן אני צריך נעליים חדשות. את הנעליים האחרונות קניתי בנייקי הרצליה, בין השאר בגלל שהם מבצעים התאמה ספציפית לכל קונה (בדיקה של הרגל במנח נייטראלי, צילום כף הרגל בזמן ריצה על הליכון וכדומה), ולכן זאת גם אחת הדרישות מהחנות שאני מחפש.

בעיקרון, אני מחפש חנות עם מבחר גדול יחסית (כדי שיהיה סיכוי רב יותר להתאמה לרגל), וצוות מקצועי שיכול באמת לבצע התאמה של הנעל לכף הרגל. רצוי גם שתהיה זולה עד כמה שזה אפשרי. אזור החיפוש הוא אזור תל אביב (או באר שבע, אבל לא נראה לי שאמצא פה משהו).

חשוב לציין שאני לא מחפש נעל לאולימפיאדה, ובינתיים הסתדרתי לא רע עם נעלי נייקי ב-600 ש"ח. מצד שני, אני מבין שבנושאים האלה עדיף להשקיע ולקנות משהו איכותי.

בכל אופן, המלצות יתקבלו בברכה.

תודה.

פורסם

gadik6 ערב טוב.

ממליץ לך על חנות היבואן של סאקוני.

הם מבצעים התאמות לרגליים,החנות ממוקמת מול קניון איילון.

בני.

פורסם

רשת ebay ידועה ומובילה במחיריה הנוחים.

אסיקס אקסל 33 - בארץ אצל ורטהיים 900 זוזים, רכשתי באיביי ב- 90 דולר כולל מישלוח.

פורסם
רשת ebay ידועה ומובילה במחיריה הנוחים.

אסיקס אקסל 33 - בארץ אצל ורטהיים 900 זוזים, רכשתי באיביי ב- 90 דולר כולל מישלוח.

מחזק!! אני הזמנתי מאיביי אסיקס קיינו ג'יל שבזמנו (כמעט שלוש שנים)עלו 1000 ש"ח בוורטהיימר ב100 דולר מארה"ב כולל משלוח! עד עכשיו אצלי נהנה מכל רגע!!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

הבעיה באי ביי היא שאתה צריך לדעת קודם איזה נעל להזמין, כלומר ללכת לחנות כלשהי שבה יתאימו לך את הנעל.

ובכל מקרה אי ביי לא רלוונטי, שכן אני צריך נעל באופן מיידי, ומשלוח מאי ביי זה עניין של שבועות, במקרה הממש טוב.

פורסם

תבדוק בחנויות העודפים של וורטהיימר, נייקי בחולון ומגה ספורט בכפ"ס, בדר"כ יש לשלוש האלה הנחות רציניות.

והמלצה לנעל ריצה: nike free 4.0, כשאתה עובר למינימליסטי אתה כבר לא תרצה בחיים לחזור חזרה. :wink:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

יש בהרצליה חנות בשם אלרום או משהו בסגנון.

מחירים טובים ומקצועיות של המוכרים שלא ראיתי בשום מקום.

פורסם

אם ישלך את הדגם של סקוני/אסיקס ואתה יודע מידה

יש סילר מאוד נחמד מארה״ב במחירים פצצה, ושבוע משלוח,

קניתי נעל ב380 כולל משלוח שבארץ עולה 700

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

כל המחירים שאני רואה באייבי לא זולים יותם ממה שאני מכיר בארץ

עבור הדגם הזה למשל 2+ LUNARECLIPSE של נייק.

מה אני עושה לא בסדר...

פורסם

חנות עודפים של נייקי בנתניה (פולג)

ההורים שלי קונים משם ביגוד ונעלי ספורט, המחירים זולים יחסית לחנויות הפזורות ברחבי הארץ.

ניסיתי למצוא לך כתובת מדויקת ונתקלתי באתר הזה:

http://www.hanutk.co.il/outlet-stores/sport-outlet/%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A7-%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%A4%D7%99%D7%9D/

• תוכן חדש...