Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי 575

sahard246
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

רציתי לדעת איך יושב ראש של אל על הצליח לייבא את הפארקים הזאת? הרי לא אספנות ולא בת שנתיים אז איך הוא הצליח

פורסם

מר מיכאל לוי הוא אישיות בארצנו ,הוא גם הבעלים של סמל''ת (אלפא,לנצ'יה,פיאט...),בעל מפעל מכניס בארצנו לייצור סיבי ניילון ועוד.

לוי בתור בעלים של סוכנות רכב רשאי לייבא הנה רכב למטרת תקינה לזמן מוגבל של 12 חודשים , אני מאמין שישנם פרצות רבות בחוק ובתור אדם בעל אמצעים כנראה הצליח להשאירה בארץ מעבר לזמן הקבוע בחוק.

לפני כן גם פרארי 456 עשתה מסלול דומה על ידיו.

פורסם

הרכב עדיין בארץ, יש לי חבר שהצליח לעשות בוק לרכב. ואני אישית ראיתי את הרכב השלהי 2003 בכבישי איילון. הרכב מכוסה במקום כל שהוא שאסור לי להגיד מטעמי צנזורה:wink:

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

קראתי על הפרארי 456 שהוצא למכירה בארץ על ידי מיכאל לפני כמה שניים כדי שיוכל לייבא את הפרארי 575 אז הפרארי456 עוד בארץ?

וגם קראתי שאפשר לייבא את הפרארי 575 לארץ זה נכון?

• תוכן חדש...