Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשמע כמו חפירה , בהמשך לשרשור הקודם הברלינה ירדה מהפרק כי היא לא זמינה בחברה , האופציות הן הונדה סיוויק הצבאק חדשה בגרסת הבסיס או אוקטביה 1200 בגרסת אלגנס , אשמח לשמוע חוות דעת על כל אחד הרכבים וכן מה האבזור הכלול , שמועה שבאוקטביה יש בקרת שיוט ומערכת מולטימדיה ?

פורסם

האוקטביה כבר דיי מיושנת והמחליפה כבר הוצגה ואמורה להגיע ארצה לקראת סוף השנה.

אני אישית מסתייג ממנה בגלל 4 כוכבים בלבד במבחן הריסוק. הרכב זריז, איכותי, מרווח וחסכוני, נותן הרגשה מאוד חסונה בנסיעה. לא ידוע לי על מערכת מולטימדיה אבל בדגם האלגנס יש בקרת שיוט.

הסיויק מודרנית יותר ומעט שונה בנוף, היתרון הגדול שלה לדעתי הוא ב-5 כוכבי הריסוק. אני חושב שדווקא בסיויק עדכנו לא מזמן את רשימת האבזור והיא כוללת מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית.

פורסם
האוקטביה כבר דיי מיושנת והמחליפה כבר הוצגה ואמורה להגיע ארצה לקראת סוף השנה.

אני אישית מסתייג ממנה בגלל 4 כוכבים בלבד במבחן הריסוק. הרכב זריז, איכותי, מרווח וחסכוני, נותן הרגשה מאוד חסונה בנסיעה. לא ידוע לי על מערכת מולטימדיה אבל בדגם האלגנס יש בקרת שיוט.

הסיויק מודרנית יותר ומעט שונה בנוף, היתרון הגדול שלה לדעתי הוא ב-5 כוכבי הריסוק. אני חושב שדווקא בסיויק עדכנו לא מזמן את רשימת האבזור והיא כוללת מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית.

האמת שפחות אכפת לי שהוצגה כבר מחליפה גם בגלל ממה שאני יודע על האוקטביה הנוכחית וגם כי לא מפריע לי לנסוע ברכב שיש לו כבר מחליף אם הוא רכב טוב {למה להחליף סוס מנצח ?...} ,אף על פי שאנחנו מחליפים רכב בגלל שהג'טה הקודמת הלכה בתאונת טוטל לוס הארבעה כוכבי בטיחות פחות מפריעים לי , והדגם שאנחנו מקבלים הינו דגם האלגנס , חבל שאופריט ליס לא מתעסקים עם ברלינה...

ודרך אגב , איך הסיויק כרכב מהיר ? לפי ביקורות הוא לא יותר טוב מהאוקטביה ולמרות העדיפות של הסיויק "על הנייר" במציאות המצב שונה

פורסם

ועוד משהו שחשוב לי באוקטביה , אם מישהו יודע איך המערכת שמע ברכב ? {שאלה אולי קצת טיפשית אבל בשביל חובב מוזיקה זה דיי חשוב לי }

פורסם

המערכת המקורית טובה יחסית למערכת מובנית.

הרמקולים הקדמיים נותנים סאונד טוב. בגרסה הפשוטה אתה מקבל זוג קומפוננט מקדימה. ומאחורה יש הכנה לעוד זוג נוסף.

אין כניסת USB רק AUX.

פורסם
המערכת המקורית טובה יחסית למערכת מובנית.

הרמקולים הקדמיים נותנים סאונד טוב. בגרסה הפשוטה אתה מקבל זוג קומפוננט מקדימה. ומאחורה יש הכנה לעוד זוג נוסף.

אין כניסת USB רק AUX.

ז''א שהרכב בא מצוייד בשני רמקולים קדמיים בלבד ???

פורסם

בוטלה ההזמנה של האוקטביה בגלל זמני הספקה מטורפים.. {אוקטובר נובמבר ?!} , כנראה שנאלץ לחזור לג'טה..... אלא אם יש איזשהו רכב חזק לא פחות מהרכבים האלה ובאותה טווח מחיר של עד 130K

פורסם
אני מציע בכל זאת לנסות את דגם הדיזל, הבנזין באמת לא מאוד מרשימה.

האמת שאבא שלי {הרכב שלו} התנגד נחרצות ולא בגלל המנוע {למרות שעל פי הנתונים היבשים פחות מרשים מה1200 TSI} ,אלא בגלל פנים הרכב שפשוט לא היה לו נוח , והאמת שגם לי זכור תנוחת ישיבה לא הכי נוחה , וגם האוטו למען האמת דיי מכוער

• תוכן חדש...