Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לפני כמה ימים הייתי מעורב בתאונה עם רוכב אופנוע.

אני לא אכנס לויכוח של מי אשם ומי לא אשם. לאחר הפגיעה רוכב האופנוע היה עצבני מאוד,ופשוט בעט בדלת הנהג של הרכב שלי בחוזקה.

כתוצאה מהבעיטה הפח התעקם.הלכתי לבדוק את הנזק במוסך המרכזי ושם נאמר לי שאני צריך להחליף דלת!

השאלה שלי היא מה אני עושה בנידון?ולמי אני פונה על מנת שלא אצא בנזקים כספיים.תודה

פורסם

אתה מתקן, ואז תובע את נהג האופנוע בבית-משפט. יש לך ביטוח מקיף? מה עלות הנזק?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש ביטוח מקיף.

החלפת הדלת+צביעה 6500-7000 ש"ח.

והתאונה עצמה גרמה לחוסר איזון של ההגה והגלגלים,כנראה כיוון פרונט,ועוד פגיעה שולית בג'אנט.

פורסם

בלי שום קשר מי אשם בתאונה, כל עוד אין לך עדים אז כדאי להפעיל את הביטוח ולספר להם את הגרסא שלך ושהם ישברו את הראש עם האופנוען המשוגע.

בבית משפט יהיה לך קשה להוכיח שהוא גרם לנזק כי מן הסתם הוא לא יקח על עצמו את הנזק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הפעלתי את חברת הביטוח שלי.

השאלה אם במקרה כזה יוחזר לי ההוצאה על ההשתתפות העצמית שלי או לא?

אני לא מדבר על הנזק שאספוג כשארצה למכור את הרכב...

פורסם

יש להפריד בין הנזק שנגרם מהתאונה לנזק שנגרם מהנהג השני, חברת הביטוח לא תפצה אותך על הנזק בדלת.

פגיעה ברכב במזיד זו עבירה פלילית ואני הייתי ניגש למשטרה להגיש תלונה מצרף את הצעת המחיר מהמוסך על תיקון הרכב וזה חשוב

מאוד, ממתין מעט לתוצאות החקירה ואח"כ תובע בבית משפט לתביעות קטנות.

והכי חשוב זה לצלם את הדלת ולתעד הכול.

פורסם
... לאחר הפגיעה רוכב האופנוע היה עצבני מאוד,ופשוט בעט בדלת הנהג של הרכב שלי בחוזקה.

כתוצאה מהבעיטה הפח התעקם.הלכתי לבדוק את הנזק במוסך המרכזי ושם נאמר לי שאני צריך להחליף דלת!

השאלה שלי היא מה אני עושה בנידון?ולמי אני פונה על מנת שלא אצא בנזקים כספיים.תודה

מבלי להכנס לעניין התאונה עצמה, קצת קשה לי להאמין שעקב בעיטה, צריך להחליף דלת. אני מניח שמשיכת הפח השקוע, עבודת הפחחות והצביעה לא יעברו את ה - 600 ש"ח תיקון. תנסה לקבל הצעת מחיר מפחח נוסף. כך גם יקל עליך לקבל את הכסף מהפוגע כשתתבע אותו. יש לך אפשרות לשתף תמונות של הדלת?

ארז רונן

פורסם
מבלי להכנס לעניין התאונה עצמה, קצת קשה לי להאמין שעקב בעיטה, צריך להחליף דלת. אני מניח שמשיכת הפח השקוע, עבודת הפחחות והצביעה לא יעברו את ה - 600 ש"ח תיקון. תנסה לקבל הצעת מחיר מפחח נוסף. כך גם יקל עליך לקבל את הכסף מהפוגע כשתתבע אותו. יש לך אפשרות לשתף תמונות של הדלת?

כן זה יכול להיות רעיון טוב :)

פורסם

הלכתי גם לפחח אחר..שני הפחחים אומרים להחליף דלת,בגלל שיישור הפח ישאיר סימנים,ובנוסף לא כדאי להתעסק עם פחחות כי זה רכב חדש(2012).

נכון לעכשיו עירבתי בנתיים רק את הביטוח שלי,והיום התחילו לעבוד על האוטו.

אבא שלי מציע שנשאיר את המצב ככה,לשלם את אלף השקלים של ההשתתפות העצמית ולחזור לסדר היום מבלי לתבוע את רוכב האופנוע.

הוא טוען שאמרו לו מחברת הביטוח שאם במשפט אני לא אוכיח שאני לא אשם,אצטרך לשלם את מלוא הנזק.

מישהו יודע להסביר לי בפירוט על הנושא?

ומה באמת כדאי לי לעשות?

תמונות מצורפות:

IMG_3833.jpg

IMG_3826.jpg

פורסם

לתקן את הדלת בלי קשר לתאונה. לתבוע את רוכב הקטנוע בבית משפט לתביעות קטנות על הנזק שגרם לאוטו בכעסו. (וכמו שחשבתי, תיקון הדלת לא יעבור את השש מאות שקלים והתיקון לא יראה לעין).

ארז רונן

פורסם

צריך להפריד את זה ל-2 מקרים:

א) מקרה התאונה, אתה צריך להוכיח שאתה לא אשם בתאונה ע"י עדים או כל הוכחה אחרת. אם בבית משפט יפסקו לטובתך חברת הביטוח תחזיר לך את ההשתתפות העצמית כי היא תוכל לתבוע אותה מחברת הביטוח של הנהג השני.

ב) למקרה של הנזק כתוצאה מהאלימות, גם פה תצטרך להביא הוכחות שהנה השני אשם. מהניסיון שלי אנשים כאלה שאין להם כבוד לרכוש לא יקחו אחריות על הנזק. הוא יטען בבית משפט שהנזק כבר היה ושאתה סתם מנסה להחזיר את עלות ההשתתפות העצמית ששלמת לביטוח.

תלמד להבא לצלם כל דבר, גם אם הנהג מודה באשמה זה לא אומר שלמחרת הוא ינגן את אותו ניגון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אוקיי,תודה על התשובות.

דבר אחרון,

אם אני מחליט לתבוע את הביטוח של רוכב האופנוע ואני הולך איתו לתביעה,וקורה מצב שבית המשפט פוסק שאני אשם,אני צריך לספוג את כל הנזקים הכספיים?או שחברת הביטוח סופגת את זה?

תודה.

פורסם

עשית תאונה עם הענק הירוק? הדלת נראית כאילו מישהו דפק עליה עם קרש ויותר מפעם אחת.

אם הייתי שמאי הייתי מרים גבה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

גם אם היית דופק עם קרש,היה על הדלת שפשוף או שריטות ולא רק בקע.

יש לי את הפרטים שלו,אז אם תצטרך גם כזאת מכה נראה לי שהוא ישמח לרוץ ולתת גם לך ברכייה בדלת.

פורסם

וזה לא משנה עכשיו אם הבעיטה שלו גרמה לנזק או לא.

היום הוא נתן בעיטה בדלת,מחר הוא יוציא סכין ולא יחשוב פעמיים.

• תוכן חדש...