Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיקנטו רכב מצויין עם תמורה מצויינת, אולם המנוע הקטן (1 ליטר) חלש, והגדול (1.25 ליטר), וכנראה שגם הקטן, שתיין לא קטן (אם צריכת הדלק חשובה).

עד 27.1.2020 אני עסוק

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
ההפרש הוא בסביבות ה- 1000 ש"ח.

בסכום הזה, אתה מקבל יותר "אוטו" מבחינת אבזור, נוחות וכמובן אחריות.

היה לא מזמן מבחן השוואתי בין כל רכבי המיני שבו הפיקנטו ניצחה.

אפשר קישור למבחן הזה בבקשה? אני בתחילת התחקיר ונוטה לטובת הקיה פיקנטו אך ללא ביסוס של ממש. אחרי התחקיר אעלה תוצאות בפוסט נפרד.

פורסם
הפיקנטו רכב מצויין עם תמורה מצויינת, אולם המנוע הקטן (1 ליטר) חלש, והגדול (1.25 ליטר), וכנראה שגם הקטן, שתיין לא קטן (אם צריכת הדלק חשובה).

לאיזו צריכת דלק הייתה מצפה? החברה מצהירה על 23קמ"ל ב1ליטר.

פורסם

רוב האנשים פה מקבלים בפיקנטו הידנית באזור ה 1/15-16

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בסביבה עירונית? המספר 23 שציינתי קודם זה ממוצע בין עירוני לבינעירוני.

החברה מצהירה על 18.5 בעירוני ו27.8 בבינעירוני.

פורסם

הנתונים בפועל רחוקים מאוד מאשר היצרן,הצריכה שציינתי היא ממוצעת.

גם בעיר אין מצב ל18.5.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי הבחור שמעוניין בסיאט, אחרי שעתיים שלמות אתמול ובסיומם רכשתי סיאט מי חדשה, אומר לך שבדגם הרובוטי ישנו כיוון למושב הנהג ואכן יש ישיבה נוחה בעקבות זאת, אני נהגתי בשני הדגמים הידני והרובוטי ואני יכול להגיד לך ככה, בתור בעלים קודמים של איביזה ידנית הגיר במי קצר יותר קל יותר (הלקאץ) אך יחד עם זאת בפקקים של כביש החוף נהניתי כ״כ מהגיר הרובוטי שכן רגל שמאל נחה לה בכיף והגיר מרגיש ממש טוב .. כמובן שהנסיעה היתה על ה75 כס

יש לצין שהאוטו שקט במהירות 100 קמש יותר מהאיביזה החדשה..

• תוכן חדש...