Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לתת המלצה למי שמעוניין בציפוי לבד לגג הרכב או לריצפה\בגאג או סתאם לכל דבר אחר - ישנה חנות מצויינת בשדרות ההגנה 29 בעיר תחתית חיפה , כל הסוגים בכל הצבעים, אם לוקחים מטר אז עולה 15 ש"ח ואם לוקחים כמות אז המחיר יורד עד 10 ש"ח למטר , כמו כן קופסאות של ליטר דבק מגע 15 ש"ח בלבד.

כמו כן יש לי שאלה, הייתי מעוניין למי שיש או למשהו שכבר עשה פרוייקט של ציפוי ריצפת הרכב בבד לבד (לא אטימה,רק אסטטיקה), אשמח לקבל קישורים\תמונות\פרויקטים .

תהיתי היות וסיימת את פרוייקט איטום הרכב וריפוד הדלתות הגג והבגאג, ,האם ניתן לקנות חתיכת לבד בוא נאמר 2*2 מטר ,ופשוט לצפות את כל הרצפה , אני לא מתכוון להדביק אלה פשוט להניח על הריפוד הקיים,מבלי לפרק כלום,פשוט להניח ובסף של כל דלת להלביש על הקיים ולחבר את זה,בקונסולה המרכזית,לחתוך ולהכניס מתחת ,בכיסאות להכניס בין התושבות שלהם, בתכלס זה אמור לצאת טוב מכיוון שהלבד הוא דיי דק ובכיף ניתן להניח אותו על הקיים.

הרצפה הקיימת היא במצב טוב ,רק חשבתי על שינוי הצבע וגם הבלא הטבעי של יותר מ 10 שנים...

השאלה היא האם משהו עשה פרוייקט דומה ?

פורסם

נראה לי שיותר מקצועי זה ללכת לרפד רכב ושהוא יעשה את העבודה. זה כמובן יעלה טיפה יותר (ואלי הרבה יותר...) אבל התוצאה תהיה עדיפה בכל מקרה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

לפי הדברים שעשית עד עכשיו לא יהיה בעיה גם בזה , אני במקומך הייתי מפרק את כל המושבים ואת כל הפלסטיקים שבסף הדלתות , להוריד את השטיח הישן ואז תוכל לחתוך את החדש לפי הצורה של הישן ולהניח בדיוק באותו המקום , זה אומנם השקעה אבל בסופו של דבר זה יהיה שווה את זה כי אם לא תדביק אותו כמו שצריך הוא יתקפל לך וזה לא יראה טוב, אתה נשמע בחור רציני חבל שלא העלית תמונות של הדברים שכבר עשית, אז בהצלחה גם בפרוייקט הזה.

פורסם

שלשום,פירקתי את הריפוד הישן,פרקתי למעשה את כל תחתית הרכב,ניקיתי הכל, שמתי פלטות של פלציב בהדבקה עם דבק מגע(לאטימה מוחלטת של ריצפת הרכב, אח"כ החזרתי את הריפוד המקורי שמצבו דיי טוב (כחול כהה )הדבקתי את השטיח המקורי על פלטות הפלציב עם דבק מגע, סגרתי הכל והחזרתי הכל,יצא פצצה, המטרה הייתה אטימת הרצפה, אח"כ חשבתי על עניין של להחליף את השטיח לגמריי ולשים צבע בהיר יותר, קניתי פלטה של 2 על 2 מטר(תכלת בהיר), והחלטתי לצפות על השטיח המקורי,פירקתי את הקונסולה המרכזית ואת כל הסף של הדלתות, האמת היא שריפוד הרצפה נעשה ע"י שלושה חתיכות ולא חתיכה אחת כי אין צורך,וגם לא רואים אם זה חתיכה אחת או כמה,החלק האחורי צופה כולו,האמת יצא מעולה מעל המצופה,פשוט מדהים והרבה יותר יפה ומקצועי מהמקורי,אז החלק האחורי הוא חתיכה של 2 מטר על מטר, כל האחורה עד מתחת לכיסאות הקדמיים, אח"כ עברתי לקדימה שם חילקתי לשני פלטות של מטר על מטר כל אחת,מכיוון שיש קונסולה באמצע אז ניתן להשתמש בשני חלקים ולא רואים ,חושבים שזה חלק אחד,בקיצור ריפדתי גם מקדימה ויצא פשוט מדהים!!!

את הציפוי הנ"ל פשוט הנחתי ומתחתי מהדלתות ומהקונסולה(יש קצת מקומות ששמתי דבק ספריי אבל ממש מעט),כך שאין צורך בהדבקה,יושב ממש פצצה,הסף של הדלת נהיה יותר עבה הן בגלל הבידוד והן בגלל שיש 2 שטיחים וזה פשוט יותר מודגש והרבה יותר יפה מהמקורי.

בזה תמו ונגמרו שבועיים ימים (כל יום כחצי יום עבודה),בהם החלפתי את כל הפנים של הרכב, דלתות-הזמנה מנגר פלטות עץ עם פורמייקה במקום הריפוד קרטון המקורי, ציפוי קטיפה לכל הדלתות, מושבים עברו מילוי וריפוד מחדש,הבגאג פורק,צופה כולו העץ מצופה בלבד, הגג צופה מחדש בלבד ועבר חיזוקים וציפוי שני צדדיו בלבד,הרצפה נאטמה וצופתה מחדש.

הכל עשיתי לבד בעצמי.יצא פשוט מדהים!!!לא ייאמן,הכי כיף לעשות לבד.

עלות כל הפרוייקט עלה לי 700 ש"ח כולל החלפת כל מיני צמות כבלים שעברו ברצפה,8-9 ליטר דבק מגע בקירוב לכל הפרוייקט,ציפוי זפת בכל מיני מקומות ויש עוד כמה דברים פה ושם.

בנסיעה כמות רעשי הדרך ירדה באופן דרסטי...סוף סוף יש שקט.

בקיצור עשיתי עבודה יסודית ביותר וכל פיפס הכי קטן טופל על ידיי.

מבחינת איכות השמע,חבל על הזמן,הרכב כולו (דלתות,מאחורי מושב אחורי,כל הבגאג )הכל מצופה בעץ ולכן איכות השמע עלתה באופן דרסטי ביותר,סוף סוף יש באסים בדלתות.

האטימה של הרכב היא מוחלטת היות והדלתות כרגע יותר עבות מהמקורי ולכן כשהדלת נסגרת היא פשוט נאטמת.הרעש של הטריקה עצמה השתנה,מרגישים שהדלת יותר כבדה.

פשוט תענוג,כייף.

פורסם

נשמע אחלה פרוייקט. אני מניח שגם את המושבים פירקת!

חבל שלא עשית פרוייקט צילומי.... היה יכול להיות ממש לימודי.

בכל מקרה, מה זו רצפת פלציב??

פורסם

פלציב זהו חומר ,סוג של ספוג דחוס בעובי של 1-1.5 ס"מ, החומר מבודד חום\קור\רעש\עמיד במים, הדבקתי את כל הרצפה בחומר הזה...על זה הדבקתי את השטיח האורגינאלי של הרכב ,הכל נעשה עם הרבה דבק מגע,ספריי זפת ...איטום מוחלט של כל רצפת הרכב.

• תוכן חדש...