Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אז ככה, עקב מעבר דירה, אני צריך להעמיס (אין צורך בסבלים, אני יכול בעצמי, רק זקוק לכלי תחבורה מתאים) מיטה - מזרון עם

בסיס במידות של 1.40 על 1.90 מדירתי בבת ים ועד לצפון ת"א, מדובר בנסיעה קצרה של 10 דקות ו-12 קילומטרים.

אני מניח שיש בפורום ישנם כמה חברים עם רכבים מתאימים למשימה או מכירים אנשים שיש להם רכבים המתאימים למשימה.

אני לא ממש יודע כמה נהוג לשלם עבור המטלה אך אשמח מאוד לקבל הצעות עבור השירות.

אני מודע לעובדה שזה לא פורום סבלות וסינג'ורים אך יחד עם זאת, הכרתי פה במהלך השנים לא מעט אנשים טובים ואני עדיין

יודע שזה אחד המקומות המעטים ברשת שאפשר למצוא פה אנשים אמינים שיכולים לסייע במשימה.

אודה למגיבים (אפשר פה או בהודעה פרטית).

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

במידה ולא תמצא, באתר אגורה יש אנשים שמוכנים לספק את השירות הזה תמורת עלות הדלק.

בנוסף, אפשר לבדוק גם במדור "מי פנוי" של יד2.

פורסם

לא יכול לעזור לצערי אבל אין מצב בתנועה עירונית של 12 ק"מ ב 10 דקות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דיברו על זה בפורום,אישית לא בעד קשירות מסוגיהן

ולשאלתך,לפחות אצלי בעיר אני יודע על אנשים שיש להם ברלינגו, גימיני עם עגלה ,טנדרים לסוגיהם פשוט יבצעו זאת תמורת 70 שקלים נניח,וזה עיר קטנטונת אז בטוח אתה תוכל למצוא.אופציה עדיפה לה באם קיימת זה תריץ בראש את רשימת החברים שלך ומה הרכבים שלהם ואז פשוט תבקש טובה ותשאיר 50 שקל במתקן של הכוסות סתם להשאיר טעם טוב.

אני רחוק ממך שעה וחצי נסיעה לצערי לא אוכל לעזור

• תוכן חדש...