Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן , אני יודע שגם תוספת המומנט לא פחות חשובה בעניין הזה , כמובן .

בקיצור נראה , אחרי שאני אסע זמן מה על הרכב שלי , אולי אני אחליט פשוט לבצע דיינו בלי הקופסא ועם הקופסא בכדי לקבל את הנתונים האמיתיים והמקוריים כדי לפרסם אותם פה .

אולי אני יהיה הראשון שיעשה את זה רשמית (דיינו) עם המנוע 1.2TSI ואתרום ידע ובסיס טוב לכל אותם הרבים שכיום קונים את הרכבים עם המנוע הזה :-) .

ממליץ לך לפנות למנהלי הפורום ולבקש למחוק את ההודעה הזאת.

צ'מפיון מסתובבים פה בפורום, אתה כותב פה הרבה פרטים על עצמך (מתי קנית, מה קנית, מתי תקבל) קל לעשות אחד ועוד אחד ובעתיד לעשות לך בעיות אם תצטרך אחריות.

גם אם אני סתם פרנואיד, כדאי להיזהר

פורסם

תודה , אולי אתה צודק .

אז אם אפשרי , מנהלי הפורום , בבקשה תמחקו את ההודעות שלי בשרשור הזה , תודה .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

אני נוסע על פולו 1.2TSI DSG7 עם הקופסא המדוברת.

רכב אחר לחלוטין, זריז, זמינות כוח ותוספת מכובדת למומנט.

אני מדבר על זריז, זמינות כוח וכו' בהשוואה ל1.2TSI סטנדרטי.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
ממליץ לך לפנות למנהלי הפורום ולבקש למחוק את ההודעה הזאת.

צ'מפיון מסתובבים פה בפורום, אתה כותב פה הרבה פרטים על עצמך (מתי קנית, מה קנית, מתי תקבל) קל לעשות אחד ועוד אחד ובעתיד לעשות לך בעיות אם תצטרך אחריות.

גם אם אני סתם פרנואיד, כדאי להיזהר

גם אם צ'מפיון יודעים בוודאות מי זה לא ניתן על סמך אמירה שלו לבטל אחריות, על מנת לבטל את האחריות הוא צריך להיכנס למוסך ובזמן בדיקה שלהם מתגלה הקופסא של השיפור או בזמן בדיקת מחשב הם הצליחו לזהות שינוי בתוכנה(למרות שהתוכנות לא ניתנות לגילוי בחלק מהחברות), רק אז יש עילה לא מאמירה, אלה מהוכחה.

פורסם

+1. אין פה שום סיבה לביטול האחריות, כל עוד אין תיעוד והוכחות לכך. הסר דאגה מליבך, לעת עתה :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היה פה בחור לא מזמן, נדמה לי Khaled משהו, שכתב שאחרי שנתיים וחצי ו 36K ק"מ הלך לו מנוע TSI. הסיפור התנפח לעשרות אלפי צפיות ולנזק תדמיתי לא קטן לצ'מפיון והם הפכו מודעים היטב למה שקורה פה בפורום.

עכשיו תארו לכם שהבחור לפני שנתיים כתב שהוא הולך לשים צ'יפ ברכב מיד לכשיקבל אותו, ובכלל שכח שהוא כתב את זה.

בשני לחיצות עכבר כאן בפורום אפשר לגלות את זה. אתם באמת חושבים שזה לא ישפיע על ההתנהלות של צ'מפיון מול אותו לקוח?

אנשים צריכים ללמוד ולזכור שאינטרנט זה לא שיחה בעל פה בין חברים, באינטרנט הכל נשמר לנצח (וזה נכון לא רק לפורום הזה).

פורסם

אני יכול לכתוב מעכשיו ועד מחר שיש לי ברכב טורבו בגודל של פיל ואני גודש 2 באר ונוסע כמו GTR. אבל, לכל מה שכותבים צריך גם הוכחה, לא כך? :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אבל זה לא בעניין ההוכחה שומאכר,

עצם העניין שהוא יכתוב כאן בפורום ואחד מהנציגים שלהם יראה יתן להם מוטיבציה להכנס בלקוח ולנסות להוכיח הכי חזק שלהם שהבעיות (חס ושלום) נגרמו עקב צ'יפ.

זה מה שנקרא ה"חשד הסביר" שלהם.

מבין?

אם הם יצליחו להוכיח זה דבר אחר, אבל למה לכתחילה להביא להם את המוטיבציה לנסות להוכיח אחרת?

לך דע אם הם לא יראו את ההודעה פה הם לא יתווכחו יותר מידי ויהיה אפשר לסגור את הסיפור במהירות?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

שוב, זה נכון שאולי יעלה להם החשד, אבל במידה ולא מותקן ברכב ציפ באמת באותו רגע שהוא נבדק על ידי המוסך\יבואן, הוא יכול ללכת לים עם הטענות שלו ולהשאיר אותן שם.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתם סתם טוחנים מים חברים, צ'מפיון תמיד יכולים לטעון שהנזק בגלל טיפול כושל או בגלל תוכנת ניהול לא מקורית, מכאן ועד להוכיח את טענתם המרחק גדול.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
וואלה , באמת מעניין אם להתקין את הקופסא על מנוע 1.2TSI , שהיא מעלה את ההספק לאזור ה-130 עד 135 כוח סוס , שזה כבר אפילו קצת יותר עוצמה מה-1.4TSI (שהיא 122 כ''ס) , כמה אז תיהיה התאוצה מ-0 ל-100 קמ''ש ב-1.2TSI עם הקופסא .

לצורך השוואה לקחתי את הג'טה , שאותה אני כנראה כבר אקבל מהסוכנות ביום שישי הקרוב .

ג'טה 1.4TSI סטנדרטית - 9.8 שניות ל-100 קמ''ש .

ג'טה 1.2TSI סטנדרטית - 10.9 שניות ל-100 קמ''ש .

ד''א אני כבר קניתי מראש את קופסאת TMC עבור הג'טה שלי , אני קודם אסע בלי הקופסא , ועל הדרך גם אעשה הרצה לרכב 1000 ק''מ ראשונים , כן כן , יש כאלו שיגידו שברכבים של היום כבר לא צריך , אבל אני לא לוקח סיכון , אני מעדיף לעשות , ואז אחרי זה אני אתקין את הקופסא על המנוע ונראה מה ההרגשה עם הקופסא :-) .

עדכן אותנו בממצאים ;)

פורסם
אני נוסע על פולו 1.2TSI DSG7 עם הקופסא המדוברת.

רכב אחר לחלוטין, זריז, זמינות כוח ותוספת מכובדת למומנט.

אני מדבר על זריז, זמינות כוח וכו' בהשוואה ל1.2TSI סטנדרטי.

מה עם הצריכת הדלק? מורגשת עליה?

פורסם

המשוואה מאוד פשוטה חבר,

ביצועים=דלק.

ויחד עם זאת, זה תלוי באופי הנהיגה שלך, בהרבה צ'יפים\ניהולי מנוע כאלה ואחרים המפת דלק נבנית כך שבסרק\סל"ד נמוך תיהיה תערובת יחסית עניה על מנת להביא חסכון בדלק ומסל"ד מסויים ישנה תערובת עשירה (=יותר דלק) כדי להפוך את הדלק לנמרץ יותר.

אבל שוב, אם אתה שם צ'יפ בשביל ביצועים, חזור לשורה השניה בהודעה שלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
המשוואה מאוד פשוטה חבר,

ביצועים=דלק.

ויחד עם זאת, זה תלוי באופי הנהיגה שלך, בהרבה צ'יפים\ניהולי מנוע כאלה ואחרים המפת דלק נבנית כך שבסרק\סל"ד נמוך תיהיה תערובת יחסית עניה על מנת להביא חסכון בדלק ומסל"ד מסויים ישנה תערובת עשירה (=יותר דלק) כדי להפוך את הדלק לנמרץ יותר.

אבל שוב, אם אתה שם צ'יפ בשביל ביצועים, חזור לשורה השניה בהודעה שלי.

צודק לא התנסחתי נכון.

הכוונה שלי בנסיעה מנהלתית רגוע האם יש עליה בצריכת הדלק. הבנתי שהמומנט עולה מ 17 קגמ לאזור ה 22 קגמ במנועים הללו .

ה 17 קגמ מתקבל כבר ב 1700 סלד בסטוק, אם אני אסע בטורים הללו עם ציפ הצריכת דלק תעלה?

• תוכן חדש...