Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מונית פסיכי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יפה ששמרת על קור רוח, אם זה הייתי אני זה לא היה ניגמר ככה בכלל.

אני מקווה שאני יראה את זה בחדשות בזמן הקרוב וישמע שהנהג פוטר, שילמד לקח.

אם איזה פלאפון צילמת?

ותגיד לי מה ניסגר בסוף? אני רואה שאתם מתווכחים שם, הוא פשוט נכנס לרכב ונסע?

לכל מי ששאל, זאת לא מצלמה יעודית, צילמתי עם הטלפון (Galaxy Note I) שנמצא במתקן יעודי. יש לו גם פתח למצלמה.

9821.jpg

זאת הסיבה שהוא גם הפסיק לצלם מתי שחייגתי למשטרה.

אחרי כן הוא המשיך עוד לספר לי על התביעה שהוא יגיש נגדי וצילם את רכבי. כשהוא הבין שחייגתי למוקד 100 הוא נכנס לרכב ונסע, ואני אחריו עם המוקד כדי לתפוס את המספר שלו שישלחו ניידת לתפוס אותו בכביש.

נעצרנו ביחד כמה רמזורים אחרי, הוא צילם אותי שוב מתוך הרכב שלו, ולבסוף אמר משהו כמו: "למרות שאני עצבני, אני לא אגיש נגדך תלונה למשטרה אם אתה לא ניגש". אמרתי לו שיעשה מה שהוא רוצה כי התחנה הבאה שלי היא תחנת המשטרה. הוא הגיב במשהו כמו: "טוב, אז אני גם נוסע להגיש תלונה."

מן הסתם הוא לא הגיע לשם.

• תגובות 224
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה.

לא ידעתי שקופים יודעים לנהוג.

מדובר על אידיוט רציני, מקווה שהוא יורחק מהכביש להרבה זמן.

רואים בבירור מה הוא ניסה לעשות, תזמבר לו את הצורה.

פורסם

ההוכחה הבולטת לכך שהוא ניסה להונות את הביטוח בוודאות של 100% היא שלפני העצירה הסופית, הוא עזב שניה את הברקס ולחץ עליו שוב כדי שזה ייראה כאילו נכנסו בו. אאל"ט הונאת ביטוח הינה עבירה פלילית, לדעתי הוא עשוי לקבל מאסר בפועל.

.Your average Notepad

פורסם

הדבר היחיד שלא ברור לי הוא למה נהג המונית נטפל דווקא אליך?

הוא עקף אותך מהשוליים ואז כשניסית לעקוף אותו הוא החליט לעשות את התרגיל הזה?

פורסם

אני גם לא מבין מה הוביל לכל זה. מה קרה לפני שהתחלת לצלם? מה עשית לו?

אם זה היה סתם מישהו שמנסה לתקן את הפגוש על חשבונך הוא היה מוותר אחרי הנסיון הראשון. אבל הוא נדחף לפניך באגרסיביות כשאתה מנסה לעקוף, מנסה לסבך אותך בתאונה שבה כנראה תצא אשם, ובסוף גם יוצא אליך כולו רותח ורוצה לקרוע אותך...

שום דבר לא מצדיק את ההתנהגות שלו אבל בכל זאת, בגלל צפירה?

פורסם

אני לא ישכח נסענו 2 חברים להחזיר לחבר שלישי את האוטו שלו לאשדוד, אני נוהג ברכב של חבר שלי וחבר שלי נוהג לידי ברכב אחר,

שנינו בכביש 4 לכיוון אשדוד.

רציתי לעבור נתיב ראיתי שיש לי אפשרות לעבור עברתי לא חתכתי לא כלום, ברגע שהנהג מונית ראה שאני רוצה לעבור וכבר חצי אוטו בנתיב החליט לתת גז ושיראה כאילו אני חותך אותו.

מאז אותו גז כל הנסיעה לא זוכר עד איפה הוא נדבק לי לתחת בצורה מוגזמת ביותר, כל ברקס קטן שאני ייתן הוא נכנס בי, בגלל שזה לא הרכב שלי לא רציתי להגיע למצב הזה וחבר שלי שנוסע איתי ברכב אחר רואה הכל! בסוף הנהג וויתר והמשיך העלה, קרה לפני איזה 5 שנים.

מקס.

פורסם

אני באמת מחזיק ממל שהיית סבלני ולא הענק לנהג את הטיפול המגיע לו.

אני מאחל לנהג הזה להתקל בפעם הבאה במישהו כמו הבחור הדרוזי עם הרנו הכחולה שניסה לתקוף את המתנדב מהסרטון המפורסם.

מקווה שהמשטרה תופל בו, מה שסביר להניח שלא יקרה, אבל נקווה שכן.

תפיץ את הסרטון בפייסבוק עם פרסום התחנה, ככה לפחות יפטרו אותו.

פורסם

חבר, הדרך היחידה שבאמת זה יטופל כמו שצויין פה כבר אינספור פעמים זה רק להעלות את הסירטון לפייסבוק, ומשם לשתף בכל דף אפשרי (משטרה, צינור לילה, חדשות 2, 10) אני די בטוח שהתגובה תהיה הרבה יותר מהירה. מאשר שתקבל במקרה הטוב הודעה עוד חצי שנה שהתיק נסגר מחוסר עניין לציבור/ראיות. אני לא יודע למה אתה נמנע מזה, אם תרצה אני מוכן להיות הראשון ולפרסם. כמובן, שלך יש את כל הנתונים הכי מדוייקים ועדיף שזה יגיע ממקור ראשון, לכן אני ממליץ לך בחום להעלות את זה לרשתות החברתיות. ייתכן והאידיוט הזה באמת ייפול על אדם פחדן/לא דעתן במיוחד ופשוט ישתף עם החלאה פעולה. מעבר לכך לאור מצב האלימות כיום, אני חושב שברגע שתעשה את השיתוף הזה, האידיוט יקבל את עונשו במהרה. אני באמת מאחל לו שהוא זקוק לכל שקל שהוא מקבל מכל נוסע ויקבל מינימום שלילה לשנה (מעבר לכך שהייתי שמח אם הוא ידרס)

פורסם

ל99% מתחנות מוניות לא מעניין את התחת איזה נהגים עובדים אצלם, כל עוד הם משלמים את הדמי משרד בזמן

יותר מזה בכל התחנות שאני ראיתי לא שומרים שום רישום של מספר רישוי וכו'. אני ניסיתי לעשות את זה פעם וזה עבד למשך חודשיים בערך, אבל יש נהגים שמחליפים מוניות בקצב כל כך גבוה שזה לא ריאלי

כן ראוי לפנות לתחנת מוניות, תחנת מוניות רצינית למרות שאין לה את הרישום הזה, תיקח ממך את מספר הרכב, ובתוך כמה ימים הם יידעו בדיוק למי שייכת המונית ואיזה נהג עבד עליה באותו זמן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

העלתי את הסרטון לפייסבוק ובקשתי מחברים לשתף , בנוסף העלתי לעמוד של המשטרה אני מציע שעוד כמה יעשו כמוני אם זה יגיע לצינור לילה או משהו בסגנון כבר לא ניתן יהיה להתעלם

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אני במקרה שלך הייתי שוקל לעצור בצד. לתת לו לנסוע, ואז להמשיך. אני מקווה מאוד שהשמ*ק הזה לפחות יאבד את הרישיון שלו.

אגב, אם הוא אומר שנכנסת בו, זה מעולה. כי יש לך הוכחה חותכת שהוא בלם ללא סיבה נראית לעין, ולכן נזק התיקון שייגרם לרכב שלך הוא על חשבונו. אני מקווה שיש לו כמה אלפים טובים ספייר.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...