Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג שלא הסכים לתת פרטים לאחר תאונה

שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

רכב נכנס בי מאחור, והנהג לא הסכים לתת שום פרטים. לא חברת ביטוח, לא תעודת זהות כלום..

כיוון שלא היה נזק גופני רק כנף אחורית קצת עקומה, לא הזמנתי משטרה למקום והנהג נסע, לא לפני שצילמתי את הרכב שלו כולל לוחית רישוי.

הבנתי שבשביל להשיג את הפרטים שלו אני צריך ללכת למשטרה, השאלה היא האם הם נותנים את הפרטים שלו בכל מקרה לאחר שאני מגיש תלונה, או יש סיכוי שיעשו בעיות?

ושאלה שניה, מה קורה במקרה שלאדם אין ביטוח? (ויש לי חשד סביר לכך). הביטוח שלי תובע אותו ישירות? האם יש סיכוי בכלל לראות ממנו כסף?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אין לו ביטוח, עומדות בפניך שתי אפשרויות עיקריות:

1. לתבוע את הביטוח שלך ואז הם כבר יתבעו את הפוגע או שלא, אבל זאת לא בעיה שלך אם חברת הביטוח משפה את עצמה על ההפסדים שלה.

2. לתבוע אותו בעצמך בבית משפט. ואז יש שתי אפשרויות:

2.1. אתה עלול להפסיד בתביעה נגד הפוגע.

2.2. אם תנצח והפוגע לא ישלם לך, לא תוכל לתבוע את הביטוח שלך ואז אתה תקוע ללא פיצוי. כל מה שתוכל לעשות זה ללכת להוצאה לפועל.

לדעתי הדרך הטובה ביותר לפעול היא לדווח מייד לחברת הביטוח שלך וכן להגיש תלונה במשטרה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Audi A3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הביטוח - אני בכל מקרה אתבע פיצוי, העניין הוא שאם לצד הפוגע אין ביטוח ו/או מצליח להתכחש לתאונה, אני צריך לשלם השתתפות עצמית.

במקרה הזה תביעה כמובן לא משתלמת, כי אני לא מאמין שהטיפוס הוא אחד שמאמין/מכבד צווי בתי משפט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גש למשטרה ודווח על האירוע והם יתנו לך את פרטי בעל הרכב.

במידה ויש לו ביטוח והוא יתן לך אותו, תבע את הביטוח שלו או השאר זאת לביטוח שלך (ואז לא תהיה לך הנחת העדר תביעות בשנה הבאה)

במידה ואין לו ביטוח, תבע אותו בבית משפט באופן אישי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היתה צריך להזמין משטרה,

זה לא תמיד עובד ככה. כול עוד התאונה ללא נפגעים המשטרה מפחיתה את החשיבות של התאונה . הייתי במקרה דומה , בעל הרכב שנכנס בי (והיה אשם , הוא לקח רוורס בלי להתסכל אחורה) לא רצה לתת לי את הפרטים שלו , התקשרתי למשטרה והם לא רצו להגיע (בסופו של דבר הוא הביא לי את הפרטים שלו) בטענה שאם אין נפגעים הם לא מתערבים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
שלום,

רכב נכנס בי מאחור, והנהג לא הסכים לתת שום פרטים. לא חברת ביטוח, לא תעודת זהות כלום..

כיוון שלא היה נזק גופני רק כנף אחורית קצת עקומה, לא הזמנתי משטרה למקום והנהג נסע, לא לפני שצילמתי את הרכב שלו כולל לוחית רישוי.

הבנתי שבשביל להשיג את הפרטים שלו אני צריך ללכת למשטרה, השאלה היא האם הם נותנים את הפרטים שלו בכל מקרה לאחר שאני מגיש תלונה, או יש סיכוי שיעשו בעיות?

ושאלה שניה, מה קורה במקרה שלאדם אין ביטוח? (ויש לי חשד סביר לכך). הביטוח שלי תובע אותו ישירות? האם יש סיכוי בכלל לראות ממנו כסף?

גש למשטרה ,תגיש תלונה על פגע וברח ,קבל את פרטיו ותגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות נגד בעל הרכב .

אם יש לו ביטוח הוא יערב את חברת הביטוח

אם אין לא ביטוח ישלם בעצמו על כל הנזק .

לעינין הנזק צור איתי קשר טלפוני העזור לך ,בטיפול ובתיקון הרכב ללא ההתחיבות מצידך 0546999223 אלי שמאי רכב

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בעצמי נמצא בסיטואצי זהה,איזה בחור נכנס ברכב של אישתי ולא נתן פרטי ביטוח אבל נתן לה מס' טלפון,לאחר שיחה איתו הוא סירב לתת לי פרטי ביטוח שלו וניתק את הטלפון בפנים פעמיים.

הגשתי תלונה במשטרה,אחרי שבועים קיבלתי פרטים של הנהג הפוגע חוץ מי פוליסת ביטוח של הנהג הפוגע שלדברי משטרה הם לא יכולים לספק לי את המידע הנ"ל כי פשוט אין להם ושאני צריך להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות ושהתיק מבחנתם סגור.

אז הצעתי,תגיש תלונה על פגע וברח ותציין שהנהג הפוגע לפי חשדות שלך הינו נוהג ללא ביטוח כדי שהם יזמנו אותו לחקירה ע"מ שיציג ביטוח בעל תוקף.

בכל מקרה אני אישת מתכוון לחזור לתחנת משטרה ולפתוח את התיק מחדש.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
שלום,

להתלונן במשטרה על פגע וברח ,הם כבר יארגנו לך את הפרטים של הנהג הפועג ,

צור איתי קשר טלפוני כוון שתצתרך להגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות ,אכוון אותך בשלבים לפי הצורך .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במשטרה לא מגדירים זאת כפגע וברח מכיוון שאין םגיעה בחיי אדם וזו פגיעה ברכוש,

זה מוגדר כאי מסירת פרטים.

הגשת תלונה מסודרת בתחנה הקרובה לביתך,

הפרטים של בעל הרכב ימסרו לך.

לדאוג לעדכן את הביטוח בכל הפרטים הנוגעים מסמכים תמונות/צילומים וכו'.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות.

אני לא אחד שעושה הצגות לביטוח, אני רק רוצה שהביטוח יכסה את התיקון לכנף האחורית ושיהי לי העדר תביעות גם בשנה הבאה.

ולעדכן- הגשתי כבר תלונה במשטרה, והם דווקא אמרו שתוך שבוע שבועיים הם ימסרו לי את פרטי הביטוח שלו (בינתיים נתנו לי פרטים אישיים על מנת שסוכן הביטוח שלי ייצור איתו קשר - אגב, במקרים כאלו כמה טוב שיש סוכן ביטוח ולא חברה גדולה).

שאלתי את החוקר אם הייתי צריך לקרוא למשטרה בזמן התאונה, והוא הסביר שהמשטרה מגיעה למקום התאונה רק אם יש נפגעים ורק אם קראנו גם למד"א.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכלת להתקשר למורד 100,

והיו שולחים לך ניידת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא להזמין ניידת בכל היתקלות כזאת שלא רואים גישה חיובית מהצד השני?

הרי תמיד אפשר להגיד שכואב הגב והנה יש נפגעים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...