Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט 7" לילד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה טלפון יש לו?

אצל ילדים יש בעיה של קלקול\שבר\אבדן\גניבה בסיכון יותר גבוה מאשר אצל מבוגרים. מצד שני ראייתם חדה וידיהם קטנות. אייתי מסתפק בטלפון אנדרואים בסיסי שעולה סביב 500 ש"ח ויספק לילדך תעסוקה בזמן הנסיעות (וגם בזמן השיעורים 8) )

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלום

הרבה תגובות, כמו שאני אוהב...

בכל מקרה הילד יהיה בן 10, בנוסף ליום לימודים ארוך, הוא מאד פעיל, לומד כינור ונוסע באופניים.

הוא נאלץ לנסוע (בהסעה) כל יום לבית הספק 45 דקות כל כיוון, ולכן זה הכיוון.

לגבי נקסוס 7, זה הטאבלט שבגינו חשבתי על הנושא.

הבעלים שלו (שהביא אותו מארה"ב) טוען לחיוב את נושא העדכון האוטמטי, אבל לא ממליץ לרכוש אותו!!

הסיבות:

1. אין מצלמה אחורית (רק קידמית ובאיכות נמוכה ביותר)

2. בעיות של התנתקות סוללה (בעיה במגעים)

3. אין אפשרות להרחיב זיכרון

תודה על ההתייחסות

נכון לגבי 1 ו3. אם אתה מאוד מודאג מהזכרון, יש גרסת 32GB בקצת יותר כסף. אני עם 8GB ואף פעם לא חסר לי מקום אבל אני לא שם סרטים ומוזיקה על הטאבלט. לגבי 2, פעם ראשונה שאני שומע על זה, ובסביבה הקרובה שלי יש עוד 4 טאבלטים כאלו.

אולי הוא קיבל מכשיר דפוק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

Ainol קניתי לילדה, היא לא נוגעת בו רק עם האייפד שלי.

ההמלצה שלי, נקסוס, הסינים עובדים סביר מינוס ובסופו של יום לא מעניקים חווית גלישה ושימוש סבירים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שלום לכולם

מדובר בהסעה פרטית (טרנזיט מוגדל) לבית ספר קיבוצי (א-ו), והילד כבר בסוף כיתה ד' כך שאין חשש של גניבה.

לילד אין טלפון :roll: האח הגדול שלו שמסיים כיתה ז' קיבל טלפון רק השנה (כזה שהוא לא מראה לחברים:? )

לאח הגדול שלו יש I-POD.

אני רואה שיש נחרצות לגבי הנקסוס.

אין ברירה... נבדוק את הנושא

אין החותם מעיד על גיסתו

פורסם

זה לא שהסינים לא עובדים.

הם עובדים, אבל לפעמים נתקעים, התגובה שלהם איטית.

במחיר של הנקסוס עם התמיכה של גוגל, לא הייתי קונה היום מכשיר סיני.

לפני שנה... לא היה נקסוס.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

אחרית דבר

אין לי בבית טאבלטים להשוואה, לילד יש נטיית שיכחה ומעוף.

בסופו של יום רכשתי את האינול נובו ונוס.

לי הוא נראה ומרגיש מצויין, הילד מאד מבסוט, לבינתיים אין תקיעות או איטיות מורגשת.

440 ש"ח רכישה, משלוח "חינם" הבעיה היא שDHL כבר גבו ממני מיסים ושחרור עוד 120 ש"ח (מה שכן זה הגיע תוך פחות משבוע)

http://www.jsxltech.com/collections/c1-tablet-c2-price/products/ainol-novo-7-venus-quad-core-cpu-act-atm7029-7-inch-5-point-touch1280x800-ips-screen-mali400-quad-core-gpu-1gb-ddr3-8gb-nand-flash-hdmi-bluetooth-2-1

אין החותם מעיד על גיסתו

• תוכן חדש...