Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שאלתי שאלה, לא התכוונתי לפגוע... :oops:

מה בדיוק שאלת?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא המקום להומור. כבר הזכרתי שאני מחפש מאמצים לגור בן שלושה שבועות? ישנם ארבעה בסה"כ.

פנדוב, אתה מהצפון? אפשרי שיש לי מישהי שמעוניינת לאמץ אחד.

-בנוגע לנושא, אם לא הייתי לומד בשני בבוקר מוקדם הייתי מצטרף לפטרולים באיזור שלי. לשמחתי עוד לא יצא לי לראות מקרה של הזוועה הזו מול העיניים, רק לשמוע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שילדים עושים כאלה דברים בל"ג בעומר. ממש מעשים של כת השטן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במקום להתקשר 100 ולצפות איך נותנים להורים שלהם קנס של 1000 שקל וסוגרים את הבסטה כי הם "קטינים", פתרון יותר טוב יהיה להוציא קרש גדול מהמדורה ולעשות להם הכרות טובה איתו.:evil:

.Your average Notepad

פורסם

אם שואלים אותי איך הילד הגיע למדורה אני פשוט אגיד "הוא קפץ להציל את החתול" :twisted:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
שהם יצטרכו להתעסק עם משטרה ובימ"ש ולא אתם כי תקפתם אותם. אני חושב שצריך לטלפן 100 ולחכות בקרבת מקום תוך שמירה על קשר עין. להשתדל שלא יראו אותך (כי אם הם שורפים בע"ח מסכנים, הם לא יהססו לפגוע בבע"ח גדול כמו בן אדם).

תיאורתית נכון אבל יש שתי נקודות שאתה מתעלם מהן.

הראשונה היא המניעה. אם אעמוד מהצד כשמישהו שורף חיים בעל חיים אז מעבר לזה שאני בוגד בכל הערכים שלי אני גם עובר על החוק (אי מניעת פשע).

השנייה והבעייתית יותר היא שלמרות שאני ממש ממש לא אדם אלים במקרה כזה לא אוכל להתאפק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא שמעתי אף פעם,אבל אם הייתי רואה,אז היו צריכים לי להזמין משטרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם בת"א מצאו חתול שרוף. אני לא יעלה את התמונה כי זה לא נעים.

אנשים כאלה לא צריכים לחיות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אלא אם הם בני פחות מ 3 שבועות, ואז אמא שלהם תמיד באיזור, גורים בתוך סמיכה או משהו ישתוללו באטרף ברגע שמרימים אותם.

אין סיכוי שהילדים לא ידעו שהם שם.

• תוכן חדש...