Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

מכיון שזאת הפעם הראשונה שאנחנו רוכשים רכב חדש מהחברה (כלומר 0 ק"מ מליסינג ,כמו שיש רכע עם כל הקופונים).

רציתי לדעת איזה כיסוי כדאי לבדוק שיש, אמרו לי שיש כיסוי שאם הרכב נגנב אז אז למשך שנה נניח אני מקבל שווי רכב חדש מהחברה ולא עת העלות לפי מחירון לוי יצחק, סעיף שנקרא "רכב חדש" או משהו כזה, מישהו יכול לתת לי עוד פרטים?

הסוכן בביטוח ישיר אמר שזה לא תופס לגבי כי זה לא רכב חדש מחברת יונדאי אלא מליסינג, יש אמת?

שאלה נוספת, הרכב רשום על שמי אבל הוא יהיה של אמא שלי והיא תנהג עליו 99.9% מהזמן , האם ניתן לבטח את הרכב על שמה או שהביטוח חייב להיות על שם בעל הרכב?

תודה על העזרה.

אביב8)

פורסם

הסעיף נקרא "ישן תמורת חדש", חלק מהחברות הביטוח מציעות אותו כסטנדרט וחלק בתוספת תשלום.

הביטוח יכול להיות על שמה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

הטוב ביותר יהיה לבטח את הרכב בתנאים המכסים את הנהג ה"מסוכן" ביותר הצפוי לנהוג בו - כלומר הצעיר ביותר, או זה עם היסטוריית שלילות בעייתית. כך לא תהיה התלבטות כאשר מישהו יצטרך לנהוג בו.

ממליץ לך לבדוק אפשרות לבטח את הרכב בסוכנות הקשורה ליבואן - בדרך כלל לביטוח בסוכנות כזו יש יתרון של התיחסות למוסכים מורשי יבואן כמוסכי הסדר, וכן סעיפי החדש תמורת ישן יותר רחבים מאשר בביטוח אצל סוכן כללי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...