Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב קניית רכב אחר אני מעוניין לעשות ביטוח חובה+מקיף.

התקשרתי לסוכן שלי נתתי לו את כל הפרטים לאחר כ10 דקות הוא חוזר אליי ואומר שיש בעיה עם ביטוח חובה מפני שרשום אצלו במחשב שהיו לי שתי פסילות ב 5 שנים האחרונות. (גם בחברות אחרות שבדקתי אותו דבר רשום)

הפסילה האחרונה שהייתה לי לפני כשנה וחצי לתקופה של 3 חודשים והייתה עוד אחת לפני כ6 שנים (היא התחילה)

אך נגמרה לפני פחות מ5 שנים. עכשיו מאיפה אני סופר את זה?

נראה לי הזוי כל העיניין כי מאז החלפתי 3 רכבים ולא הייתה לי שום בעיה עם ביטוח ואף פעם לא העלו את הנושא הזה.

רוצים חובה 3300 במקום 1750 זה כמעט כפול.

אשמח גם לדעת מה ההשלכות אם לעשות את החובה על שם מישהו אחר?

וביכלל האם ניתן לעשות משהו בעיניין על מנת להוזיל את העלות או פשוט לשלם ולהמשיך הלאה?

פורסם

כיצד סופרים את תקופות הפסילה ? הכי טוב לשאול את סוכן הביטוח.

אם תעשה ביטוח חובה ע"ש מישהו אחר, במקרה הצורך חברת הביטוח תתנער ממך בטענה (המוצדקת) שרימית אותה - וטענה זאת תתקבל גם ע"י בית משפט.

האם יש מה לעשות ?

אם לפי ההסבר של סוכן הביטוח, חלה טעות בנתונים שהם מסתמכים עליהם - אתה יכול להגיש ערעור :

http://www.pool-act.org.il/?CategoryID=172&ArticleID=109

אחרת - אין לך יותר מדי מה לעשות...

ציטוט מאתר הפול (קיצצתי דברים לא רלוונטים):

המבטחים בישראל אינם חייבים לבטח בביטוח רכב חובה את רכבו של כל פונה אליהם, לפיכך, כדי שנוהגים ברכב לא יפרו את החוק וינהגו ללא ביטוח רכב חובה, התעורר הצורך למצוא פיתרון לכל פונה שביטוחו בביטוח רכב חובה אינו מבוטח ע"י מבטח לפי תעריפים רגילים שנקבעו לכלי רכב מסוגם.

בביטוח השיורי מבוטחים בביטוחי חובה בלבד:

בעלי רכב ונהגים מסוכנים - שחברות ביטוח אינן מבטחות לפי התעריפים הרגילים מפאת תאונות שהיו מעורבים בהן, עבירות על חוקי התעבורה שהורשעו בהן, או מסיבות אחרות הקשורות למדיניות החיתום של כל אחת מהן.

פורסם

...

שתי פסילות ב 5 שנים האחרונות. (גם בחברות אחרות שבדקתי אותו דבר רשום)

הפסילה האחרונה שהייתה לי לפני כשנה וחצי לתקופה של 3 חודשים והייתה עוד אחת לפני כ6 שנים (היא התחילה)

אך נגמרה לפני פחות מ5 שנים. עכשיו מאיפה אני סופר את זה?

הנתון הוא לא מספר הפסילות.

הנתון הרלוונטי הוא:

מספר ההרשעות ב-3 השנים האחרונות שהביאו בזכות עצמן לשלילת רישיון (אלא אם כן ביטל בית המשפט שלילה זו). בקביעת מספר ההרשעות, יכללו כל ההרשעות שאירעו ב-3 השנים שקדמו לתאריך תחילת הפוליסה, לכל הנהגים המשתמשים ברכב בדרך קבע בשל נהיגת רכב מאותו הסוג

כלומר אמורה להיספר ההרשעה מלפני שנה וחצי בלבד.

הרשעות מלפני יותר מ-3 שנים אינן רלוונטיות.

פנה לסוכן הביטוח שילחץ על חברות הביטוח להתנהל כחוק ולהתייחס להרשעות מה3 שנים האחרונות בלבד.

עם הרשעה בודדת לא אמורה להיות לך בעיה לקבל ביטוח חובה בפחות מ2000 שקל אם אתה מעל גיל 24.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...